29

Анонимен

преди 5 месеца

До Q По абсурдни твърдения не съм чел в коментарите, от алфа ресърч ли ти казаха ?

28

Американо индиано

преди 5 месеца

Феодализмът се завръща обратно в средновековната градина на ЕС. Всяко несъгласие ще бъде потиснато, ловът на вещици ще започне, политическото преследване, извънсъдебните убийства, конфискацията на имущество ще бъдат нормализирани и легализирани.

27

До 20

преди 5 месеца

Ако фалират и доваршат физически Българския народ, може и да не остане история да ги осъди! Протестирай сега, унищожи ги или те ще унищожат теб!!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Честита Промяна!

25

До 22

преди 5 месеца

Верно ли бе? Гласували само 30% от гражданите на България! Тея от ПП и Герб представляват 18%!!!82% от българите Не ги представляват ППЮдББГерб!! Нелигитимно и с подкрепа от 18% да Променяш Конституцията!

24

Q

преди 5 месеца

-22Бръкаш половината гласуващи (10% от населението) с половината население!)

23

Анонимен

преди 5 месеца

КОНСТИТУЦИЯТА Е ЕДНО ЮРИДИЧЕСКО БЛЯ-БЛЯ!!!ОСНОВНИЯТ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА Е НИЗ ОТ АБСУРДНИ ТЪЛКОВАНИЯ ЗА РАВЕНСТВО НА ГРАЖДАНИТЕ...АКО ЧУЕТЕ НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА ВИ ГОВОРИ ЗА МАКЕДОНИЯ,ЛГБТИ ХОРАТА И ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА,ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ ТОЗИ ПОЛИТИК НЕ ЗНАЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ!!!

22

Анонимен

преди 5 месеца

Когато наричаш гражданите на половин България национални предатели, реално показваш кой е истинския предател.

21

Работещ бизнесмен

преди 5 месеца

И знаете ли кой има интерес да ги няма националните празници и да се работи? Бизнесът. Този парламент е на страната на работодателите ни, а и самите депутати са работодатели с бизнес. Вариантът да не те мачкат е да не си работник, а бизнесмен, който знае как да се освободи от данъци. Затова инвестирайте по 50 лева в активи, за да сте независими от онези дето ви командват и определят процента на инфлацията, цените и заплатите, както и кога да работите и колко да почивате.

20

Анонимен

преди 5 месеца

ще останат в историята като национални предатели и

19

Анонимен

преди 5 месеца

Първо хора с двойно гражданство, после втори официален език, после автономни области и нкарая закриване и разделяне на територията между съседите

18

Боби

преди 5 месеца

Затова трябва да са гласува, за да могат тези да паднат завинаги от власт. Това е плод на негласуване. Сега им ядем *** и горчивите плодове от негласуване.

17

Истински седесар

преди 5 месеца

Господата Бойко Борисов, Делян Пеевски, Христо Иванов и Атанас Атанасов ще оставят името си в златните страници на историята ни, като заедно шлифоват българската конституция! За доброто на народа!

16

До 11

преди 5 месеца

Ти вече живееш в тази колониална реалност..хора като Асен Василев ( постоянен адрес в САЩ) и Кирчо ( канадско гражданство) идват, взимат заеми от твое име, зават ги на САЩ и Украйна, продават България и когато изсмучат всичко ще си отидат обратно към САЩ или някой остров!Пр осто сега узакониха измавата си!

15

Уау!

преди 5 месеца

Вече няма никакво разделение на властитеНародното Събрание избира служебно правителство, прокурор, Върховния Съд!Така ППДБГирб ще управляват завинаги!

14

расоф шопар

преди 5 месеца

Дали ще съм русороб или американо-любещ индианец мазохист е все тая , искам пеевски на чеверме.

13

Един ЧЛЕН се губи

преди 5 месеца

Висшият съдебен съвет се състои от 15 членове и включва председателя на ВКС и ВАС, които са негови членове по право (2) + осем членове (8), избрани пряко от съдиите от всички съдилища + шест (6) от Народното събрание = 16

12

Анонимен

преди 5 месеца

Най-важната реформа е съдебната реформа, а като гледам не върви хич добре.

11

Леле

преди 5 месеца

Т.е. хора от чужбина идват, казват къде и как да се похарчат моите данъци, кого трябва да мразя и с кого да воювам. После като си вземат комисионната, отиват във "втората" си родина да си харчат далаверката, а ние да се оправяме. Това е МНОГО грешно и наистина колониално.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ще режат конституцията с флекса и ще я демонтират.