190

Анонимен

преди 6 месеца

До 203Нали така? Русия епрекъснато губи, докато накрая неизбежо -печели!////Я,ми посочи поне 1 война спечелена от Русия самостоятелно? Не се напрягай ще съсаш менискус на мозъка, няма такаеа война.

189

Размисли

преди 6 месеца

Варианти: 1. Русия печели войната.....това значи окупационна армия, разходи за покореното население,разходи за логистика и потъпкване на съпротивата.2. Русия се задържа на тези завзети територии....разходи за война, след 10 г. стават вече непосилни. 3. Русия губи войната....плаща репарации и изпада в продължителна криза, свързана със смяна на режима и поява на опозиция. Извод....каквото и да стане, Русия е губещата страна.....жалко за жертвите...ще са милион до 2025г.

188

Анонимен

преди 6 месеца

От няколко дни търся артикули от руската промишленост, но нещо са в дефицит! С голямо усилие единственото руско изобретение,което намерих у дома, беше парна ютия от 1983г.и едно бързоварче, което се оказа не точно руско,а от съюзна република Дагестан?! Осиротя бг пазара за руски стоки, ей...Мъка!

187

Анонимен

преди 6 месеца

До 202А Путин държи на думата си! От което всички на запад треперят.)))Хи,хи,хи ти майтапиш ли се?Нали уж немаше да напафа Украйна?Границите на Украйна са включени в три договора, като в два Путин е бил на владт и в двата се признава териториалната цялост на Украйна.В интервюта Путин казва, че няма претенции, ако Украйна влезе в НАТО, нещо повече пред лорд Робъртсън шеф на НАТО, заявява че иска Русия да влезе в НАТО.

186

Анонимен

преди 6 месеца

Идеален вариант! Майка с ладичка, кожухче и щафета шпеков салам"Орехите"!

185

Анонимен

преди 6 месеца

Въпроси към Путин чрез SMS, разбира се, на никой не отговори. ,, Защо за Китай и Турция има газ, а за република Хакасия няма?Русия прости 20 млрда$ на Африка, а кой ще ни прости нашите кредити в банките?,, Кога руската действителност ще изглежда така, както е по телевизора?

184

Анонимен

преди 6 месеца

Кожухчета кожухчета, ама зайците и мечките са вече на свършване и шъ погнат агънсата!

183

Анонимен

преди 6 месеца

Ква метаморфоза! Трагнаа с летните дрешки за тридневна, и изтрезняа за продължителна войнъ! Ша има майки с кожухчета!

182

краваромучалките,

преди 6 месеца

Нали така? Русия епрекъснато губи, докато накрая неизбежо -печели!

181

ХАХА ХА ХА!

преди 6 месеца

А Путин държи на думата си! От което всички на запад треперят.

180

Анонимен

преди 6 месеца

Обезкървяването е замислено добре,но май е късно.Над 300 хил.руски организми полегнаха в чуждата земя! Това как се нарича?В гръцката митология има термин, наречен ХЕКАТОМБА - Жертвоприношение на 100 бика!!! Путинската 2 годишна самоубийствена СВО вече е 30 пъти по-смъртоносна за руснаците от 10 годишната афганистанска авантюра! НАЗДОРОВИЕ!

179

Гамен Грипенов Ветов

преди 6 месеца

Здраствуйте о,ткачалки!!Мънънките ми умники на батя!!Гледкам как са радвати,чи мойти хора шъ дойдът да ва усвубудйът от европейскуту игу,*** мерцедесити,Анталийти,Халкадикити,Малдивити и всякие остальние дивотии!!Апвайти и сръбвайти вискита,пазарувайти ЕС щуретийки, айфончита,докат батя ви Пу,тя не въй пипнал и послал на фронте на екскурзийка да видити Париж,Рим,през визьорът на Катюшката,на която ще сте екипажче,докат прилети Хаймарса и ви откачи овчити глави,пълни със залповете на Аврора??!!

178

Анонимен

преди 6 месеца

Америка спира помощта за Украйна до другата година! Междувпрочем коя дата сме днес?

177

Анонимен

преди 6 месеца

Русия се изтощава, захранвайки Китай със суровини на безценица, помагайки му така да стане още по могъщ, отглеждайки етим образам Троянский Конь!

176

Анонимен

преди 6 месеца

До 193ако трябва Украйна ще отстъпи и всичко ще си е наред,а най-вече ще се спасят животи,)))Само където ГРУ и КГБ са разработили планове за превземането на Молдова, Кавказ и Средна Азия и др. и загубените животи ще са много повече.

175

Анонимен

преди 6 месеца

След Саратов и Ростов,днес и Красноярск съобщава за криза за яйцата! Пряката линия с Путин свърши, свърши и авантата!

174

Анонимен

преди 6 месеца

Високомерието на Русия й изигра лоша шега, мислеха да приключат бързо, още миналата година, а тя ква станаа. Руската армия използва войниците за пушечно месо като ги хвърля в безсмислени битки. ГЩ на РА се осланя на по-големият резерв с тези темпове на загинали до 1-2години ще стане голям проблем. ВСУ действа предпазливо, стремейки се, да запази живота на войниците,това е една от причините за липса на успехи.ВСУ ще става все по-добро,войната на изтощение, ще се окаже пагубна за Русия.

173

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро САЩ ще изпратят Ф-16, нови партиди "Патриот", а тайно май са договорили ядрени технологии с Украйна, без да се дава гласност за това! Целта е паритет, без Русия да може да доминира! Тогава ще се види КОЙ ЩЕ СЕ ОБЕЗКЪРВИ. А Украйна онзи ден пусна първите серии собствено производство на дронове..

172

Вучич

преди 6 месеца

Благодаря за поздравленията, Путич!

171

Той

преди 6 месеца

БоЖе,колко много безумни глупости са изписани все във военна форма, а то е много лесно и присто-изисква се само и единствено МИР,ако трябва Украйна ще отстъпи и всичко ще си е наред,а най-вече ще се спасят животи, хиляди животи.Какво по-важно от последното?!