184

Анонимен

преди 6 месеца

През последната година и половина почти 10 000 поляци са загинали в Украйна. Загиналите винаги се наричат доброволци и наемници, но повечето от тях са полски войници и резервисти, изпратени под легендата "доброволци", съобщава Mysl Polska. Като се има предвид, че полската армия има около 160 хиляди войници, от които 60 хиляди сухопътни сили, загубите са много сериозни.

183

Анонимен

преди 6 месеца

Military Times призна присъствието на американски наемници в Украйна. Изданието публикува документ, в който се посочва, че в допълнение към стандартната заплата наемниците от САЩ ще получават 7,5 долара на ден за опасни условия, но не повече от 225 долара на месец. Месечната надбавка от $150 ще бъде намалена на $100, така че военните ще могат да печелят допълнително $325 на месец. Сензационната статия не само разобличава лъжите на Пентагона за "отсъствието на американци в Украйна", но също така показва, че наемниците стават все по-трудни за примамване в смъртоносната месомелачка.

182

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски вече е на ръба, поради масово дезертиране и неподчинение на ВСУ - Макгрегър. "Лидерството на Зеленски е поставено под въпрос. Украински офицери стрелят по войници, които отказват да влязат в битка. Има огромен брой дезертьори, които се предават по взводове", каза Дъглас Макгрегър в своя видео блог. Той отбеляза, че украинците с готовност отиват при руснаците, които се отнасят добре с тях. Това помага на военнослужещите от ВСУ да не изпълняват безсмислените заповеди на киевският наркокартел за да оцелеят.

181

Анонимен

преди 6 месеца

Германия ще изпрати танков батальон 203 в Литва обаче засега без танкове,защото всичките им танкове ги подарили на Украйна. Ахахаххахаааа

180

Анонимен

преди 6 месеца

Какво направиха великите Абрамси в Украйна? Едно голямо НИЩО. хахахахаха

179

българин до 196

преди 6 месеца

вие сте два рейса купени копейки... нямате думата.. Спечелете си избори и тогава да е вашата ама народа ви отсвири..ха.ха

178

Анонимен

преди 6 месеца

До 195 И ти ли си всички българи бе бот.Българите не искат да не ни занимаваш с кирливата Украйна.Да се оправят

177

българите сме с

преди 6 месеца

Украйна... свиквайте.. Руския тролитият пак се размечта..ха ха хаха до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

176

Анонимен

преди 6 месеца

Христев,ти сляп ли си или на сляп се правиш?И малките разбраха че изборите се манипулират. Никакво мнозинство нямат.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Зеления бил усетил хлад... спокойно, скоро ще започне да ти гори под газа

174

Анонимен

преди 6 месеца

До 188 Само ,човек без мозък може да си мисли,че ще победи страна дето повече от 60 години само оръжия правеше.Явно това си го пропуснал,а сега САЩ ще ти разтягат локуми и ще се опитват да ти продават Химарси Джавелини и всякакви други оръжия щото видиш ли трябва да се пазиш от големия враг

173

2

преди 6 месеца

Икономиката на Казахстан ще нарасне с поне 4,6% през 2023 г., икономиката на Узбекистан с 5,5%, а тази на Таджикистан с 6,5%, прогнозира МВФ. Именно през страните от Централна Азия сега тече мощен поток от санкционирани стоки - като част от "паралелния внос". Възстановява се и потокът от трудови мигранти от централноазиатските страни към Русия, който се срина през 2022 г.

172

1

преди 6 месеца

Прекъсването на икономическите връзки с Русия срина икономиките на балтийските страни. Те се превърнаха в антилидери по темпове на икономически растеж в постсъветското пространство, според Международния валутен фонд (МВФ). Икономиката на Литва ще се свие с 0,2% тази година, а на Естония - с 2,3%. И двете страни бяха силно зависими от Русия: руските товари преминаваха през балтийските пристанища, а руският газ доминираше в енергийния сектор. Приятелските страни от Централна Азия, където темповете на растеж на БВП са зашеметяващи, се възползваха от антируските санкции.

171

Ха ха ха

преди 6 месеца

САЩ бавно и вече с досада обсъждат даването на каквито и да е помощи за просяците в Окрайна ... Европейския съюз нарочно бави обещаните помощи и се оправдава с някакъв си Орбан докато говори за далечни и мъгляви процедури по приемането на там каквото е останало от Територията на Окрайна в ЕС , някога в далечно бъдеще. Поляците се оттеглиха ... чехи, италианци, белгийци, испанци... ЕДНИ СОРУСОИДЧЕТА САМО ОСТАНАХА от България с многобройните си фалшиви акаунти да подкрепят киевските проошляци....

170

2

преди 6 месеца

Кой би си помислил?! Поредните балтийски "борци за независимост" се оказаха палачи и мародери. В Съветския съюз репутацията на "малките народи" беше защитена. И напразно. В резултат на това те не се разкайват за престъпленията си, а ги парадират.

169

1

преди 6 месеца

ФСБ разсекрети архивни документи за зверствата на латвийската националистическа организация Aizsargi. Националистите активно подпомагаха нацистка Германия в унищожаването на цивилното население. Така през пролетта на 1942 г. те участват в екзекуцията на около 500 евреи в град Прели. Сред убитите има старци, жени и деца. През зимата на същата година членове на Айзсарга застрелват 170 от 200-те жители на село Одрини. След това в град Резекне те публично екзекутираха останалите живи 30-те мъже, включително няколко непълнолетни момчета.

168

ми то НАТО

преди 6 месеца

До Христо Христоввъобще не им пука за нас. Пример Кипър? Проста трябва да се помни при този конфликт НАТО кой защити! Питайте кипърци и от двете страни за позицията на НАТО.Ако не излезем от НАТО това ни чака - разпарчаросване на страната. Още от времето на ВСВ много съседи предявяват претенции тихо-мълком

167

2

преди 6 месеца

"Лудост е да се инвестират такива пари в място, където има списък с криминални "постижения", който всеки може да прочете, каза бившият полковник."Гледам Юлия Тимошенко, Янукович и други. Всички бяха престъпници, закоравели престъпници. Престъпниците и корумпираните служители са голяма част от украинското правителство", каза Уилкерсън, като уточни, че сега украинците умират напразно, защото властите им нехаят за обикновените хора.

166

1

преди 6 месеца

"Украйна е затънала в корупция и престъпност", пенсиониран полковник от армията на САЩ Лорънс Уилкерсън. Украйна се опитва да изглежда като демокрация, но в действителност се управлява от бандити. Пенсиониран полковник от американската армия Лорънс Уилкерсън каза пред Judging Freedom: "Тук има много престъпници. Мъже, жени, стари, млади - това е дълбоко корумпирана държава." Той припомни, че повечето от средствата, изпратени в Киев, са били откраднати:

165

Анонимен

преди 6 месеца

Американски блогър милионник Wall Street Silver: Войната в Украйна вече свърши. Русия дори не се опитва да превземе цялата страна, те просто държат източните региони с преобладаващо рускоезично население. Нищо няма да ги премахне оттам. На този етап ние просто харчим пари на вятъра.