67

Каббалист

преди 5 месеца

Нещата ще се оправят, когато се появи новият Месия. До тогава капитализма ще се е разпаднал и парите няма да съществуват като концепция. Тепърва ще ни очакват големи сътресения на световно ниво. 3те аврамически религии ще се обединят в една супер религия и ще има мир!

66

Хахахахахахахахахаха

преди 5 месеца

До Хайде стига, ЛИ е бълвоч, ако не знаеш какво и къде да търсиш. Обявите не са само за ИТ сектроа. Доказахте с един пост, че не знаете как да използвате ЛИ. Радвам се, че не всеки е ИТ :) Все пак нивото трябва да се поддържа високо. Ръчкайте Джобс и Тайгър :) Там има обяви само за мениджъри и управители! Хахаххахаха

65

Хайде стига

преди 5 месеца

ЛинкедИн същият бълвоч като джобс, и там периодично пускат набирателни обяви. Евентуално да Ви поканят на онлайн фиктивно интервю! Нещата стават с връзки и препоръка! А и обявите са само за Ит сектора. Не всеки е ит и не е необходимо!

64

Рекламен График

преди 5 месеца

До всички колеги рекламисти, рекламни графици и дизайнери. Научете се да отстоявате позициите си и своите интереси. Отказвайте възложени задачи тип доказателство, че можете да се справите! Всички ние имаме портфолиа. Искайте 2500 нето минимум за графичен дизайнер, изцяло дистанционна работа и плащане на половината сума предварително ако работите с клиенти!Не кандидатствайте по обяви без посочена заплата! Само ще си загубите времето!

63

Анонимен

преди 5 месеца

До Анкета, в Джобс и Тайгър кандидатстват само бачкаторите. Добре платените позиции за висококвалифицираните служители са в ЛинкдИн от много време насам :)

62

Анкета

преди 5 месеца

Моля, който е кандидатствал по много обяви в джобса и не е получил отговор или обаждане последно време да даде +

61

до 42

преди 5 месеца

Да, последно бях контактнат от OZONE.bg с такава "задача", казах им да си я заврат в Д-то :)

60

a

преди 5 месеца

Назовете нещата поне веднъж с истинските им имена. Заглавието е "Липсата на роби е една от най-големите пречки на българският пишман бизнес"

59

маалата

преди 5 месеца

Че, кой луд шъ работи за 800 лв. при тази инфлация и ръст на всички цени, бе!? Хората просто стават и напускат държавата, че то дори и брътчедите у маалатъ съ изнесоха по чужбина!

58

Разпадащ Морал

преди 5 месеца

Работодателите са некоректни защото за съжаление българите и хората по света като цяло станахме много некоректни едни към други. Няма вече проява на емпатия, елементарно възпитание. Ние специално сме един силно опростачен и разединен народ. Липсва доверие между нас. Парите и оттеглянето от Бог грозят човека! Силна завист, злоба, неприязън, агресия, недоверие, апатия. Замислете се.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Как ще има персонал, като няма нито заплащане, нито отношение, нито държава.

56

Българ

преди 5 месеца

Да са научат да плащат и ше има хора, просто е!

55

Анонимен

преди 5 месеца

гърците са световни скъперници,но поне са ме уважавали,а българинът не става за работодател.да не говорим че много от тях нямат качества за предприемачи.познавам такива които работят мърляво със стара техника,а за персонала да не говорим как бг ще има напредък мисията невъзможна 15

54

до 39

преди 5 месеца

*** "бургаски", срам за родния ми град с напълно подменено население, повръща ми се вече от твоята ГЛУПОСТ навсякъде! Как не разбра празната ти тиква най-после, че "изборите" нямат никакво значение! Ако имаха, отдавна щяха да са забранени!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Пращайте шефовете на поточните линии. Ама те искат на топличко. Ти знайш аз кой съм?

52

Анонимен

преди 5 месеца

Изгонихте хората от тука, сега вкарвайте индиянци.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Ами няма! Заплати давате ли, или се правите на Нострадин Ходжа? Нали искахте капитализъм със свобода на предлагането и търсенето. О-о, забравих, че червените комсомолски секретари решиха да започнат капитализъм от 17 век, но без колонии - т.е. с вътрешна експоотация. На Нивова сина й още ли праща пари за българските пенсионери от Америка? На синьото Наде, дъщеря й хабилитира ли се в Сурбоната след като я изгониха от лицея? Домуса закачва ли правилните вериги на бензоеното ядро?

50

Анонимен

преди 5 месеца

то само шефове всички станаха. Малко индианец.

49

селянин

преди 5 месеца

пийте по една студена водичка и тва е

48

Дядо Борко

преди 5 месеца

Дори и да увеличат заплатите, повечето бизнеси ще измислят всякакви схеми да не ги плащат, я нередовно, я с глоби, я със закъснения. Винаги ще имат причина да не ти платят парите, които си изработил с честен труд. Типичен нашенски манталитет е да не се минем!!!