40

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя другар Слави Василев като толкова е загрижен за Русия да отиде да почисти тоалетните в руското посолство.

39

Абсолютно прав!

преди 5 месеца

До 35 възмутен мОЖЕ ДА НЕ Е ФАШИЗЪМ, НО Е ВАРВАРСТВО. Георги Димитров на Лайпцийския процес го е казал:" В БЪЛГАРИЯ , ВАРВАРИ СА САМО ФАШИСТИТЕ" . . . . За гал ф оните не учили история това е светотатство!

38

Уйко

преди 5 месеца

Акобаща му и чичо му не бяха завлекли акциите на работниците от хладилният завод щеше да е стипендиант в Русия като дете на прогресивни другари от братски партии.Нъл тъй бе Салавьой!

37

Българин

преди 5 месеца

До Паметник..... Варна е носела името Сталин от 1949 да 1956 година. Връх Мусала също е носел името Сталин да 1962 година. Перник се преименува на Димитрово, Карнобат на Поляновград, Шумен на Коларовград.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Z

35

do 25

преди 5 месеца

Има снимки, картички и някои банкноти, които показват какво е било дереджето на страната ни преди 1944 г. Може да направите справка например с банкнота от Царство България с изображение на Варненското пристанище. Вгледайте се добре - само лодки .

34

Българин

преди 5 месеца

Ако Слави беше завършил МГИМО в Москва а не международни отношения в Бостън, ако беше живял 15 години в Москва или Санкт Петербург а не в Париж нямаше да се изненадам от позицията му на руско-червен талибан.

33

Паметник

преди 5 месеца

По време на дискусията г-н Асен Генов запита "защитника на историята" г-н Слави Василев дали знае, че до 1951г Варна се е наричала Сталин и в града е имало паметник на Сталин, който е съборен няколко дни след смъртта му през 1953г? Г-н Василев игнорира напълно въпроса. Та толкова по отношение на "защитата на историята"...

32

Капитан Америка

преди 5 месеца

Братя, добре ли живеете.Евтино е, нали ?

31

възмутен

преди 5 месеца

мОЖЕ ДА НЕ Е ФАШИЗЪМ, НО Е ВАРВАРСТВО. Георги Димитров на Лайпцийския процес го е казал:" В БЪЛГАРИЯ , ВАРВАРИ СА САМО ФАШИСТИТЕ"

30

нЕЛИ

преди 5 месеца

ВЕЛИКА Русия благодарим завинаги.

29

Петолъчка

преди 5 месеца

Този изявен *** защо въобще го отразявате!? Дете на дърт мазен комунист да ми го давате за пример вече се подигравате.

28

Grom

преди 5 месеца

Варварщина е да не знаеш какво представлява Червената армия за България.И допи ако това не е чак толкова важно, е варварщина когато не знаеш, да изказваш мнение

27

Капитан Америка

преди 5 месеца

Нали имате банани и кока кола.Радвайте се.

26

Краси

преди 5 месеца

Не демонтаж на части,а ВЗРИВЯВАНЕЕЕЕЕ!

25

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Слави тогава демонтирай ти тези железа Ревове неистови на саботьорите на държавата вече открито го правят

24

Анонимен

преди 5 месеца

Този монумент е изграден в най КЪРВАВИЯ период на България. Масови изчезнали хора без съд и присъда. Насилствена Национализация в земеделие , градска собственост ,транспорт , фабрики , фирми. Създаване на Концлагери . И за да стане терора пълен се построява монунентс1954г.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Запишете си го някъде най-после! Ако една голяма армия не се озовала на р.Дунав, в посока България, тогавашните управници нямаше да избягат. В този смисъл, щяхме да си останем на страната на губещата Германия. А тогава, такива дребни и много вредни като нас българите, предвид нашите управляващи, поели някакъв си път, какво щеше да ги чака? Хубаво е, че господинът е припомнил, че благодарение на СССР не сме записани на страната на губещите.

22

мислещ

преди 5 месеца

Никога в България не е имало толкова болни от Рак, Инсулти, Инфаркти, и др. смъртоносни болести. Никога не е имало наркомани, освен малка групичка и то предимно деца на големците от БКП. Никога на имало такава смъртност, от болести, от катастрофи, самоубийства, от крими престъпления. Никога не е имало толкова много хомосексуалисти. Толкова страх, напрежение, неверие, безхаберие, низка култура, неграмотни, просяци, мошеници, мутри и пр. Е кое му е хубавото на демокррацията2

21

АнонимеН

преди 5 месеца

ТОЧНО ТАКА СЕ ДЕМОНТИРАТ ПАМЕТНИЦИ НА СССР ОКУПАЦИОННА АРМИЯ НА СТАЛИН!!! :D