17

Хикса

преди 5 месеца

А пък Графа каза най-големото прозрение,че да пееш на български било много трудно.Ей изпросте много тоо народ.

16

сдс

преди 5 месеца

Миро да се пенсионира, че го заливат цунамита от млади и още по-млади таланти

15

Теди

преди 5 месеца

ЗАЩО МИ Е ДА Я СЛУШАМ КАК ГРАЧИ ПЕСЕНТА Е ВЕЛИКОЛЕПНА ЗАЩОТО СТИНГ Я ПЕЕ ЗАТОВА ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ СТИНГ Е ПЕВЕЦЪТ С ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ГЛАС КОЙТО ПЕЕ ТАЗИ ПЕСЕН ТАЯ Е ФАЛШИФИКАТ ВСЕ ЕДНО ФАЛШИВО ЗЛАТО ДА ГО СРАВНЯВАШ С ИСТИНСКО ПЕСЕНТА ЗАТОВА Е ШЕДЬОВР ЗАЩОТО СТИНГ Я ПЕЕ НЕ НЯКОЙ ДРУГ

14

Хикса

преди 5 месеца

Вече 10 години всички англоговорящи хора се спукват от смех с пародиите наречени песни.Никой братче не говори английски,ама да пее и да се надуват са първи."Гласът на България"-гласът на провала,гласът на паданието.

13

честито

преди 5 месеца

Добра е само в припевите

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Теди Той май на тебе ти е спукал тъпанчетата. Защо трябва да сравняваш оригинал с кавър и то с друг аранжимент, изпят от 17-годишно момиче. Жестоко пее това дете, органично като Арета Франклин - за тия, които разбират

11

Теди

преди 5 месеца

СТИНГ ПЕЕ А ТАЯ ГРАЧИ

10

Теди

преди 5 месеца

ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ ТАЯ СТИНГ МОЖЕ

9

Анонимен

преди 5 месеца

Александра Георгиева и Валерия Войкова са мн по-добри певици ,че и доста по-красиви ,но задкулисието решава -договори,пари,продуценти и тн . А журито ....дедо Иван кат дръта балерина с кокче , Дарето показва цице с отворена уста, лела Мара се оглежда пак за агнешко ,а Миро ......се крие зад очила - тотал деградация.

8

Теди

преди 5 месеца

СТИНГ АКО Я ЧУЕ ЩЕ МУ СЕ СПУКАТ ТЪПАНЧЕТАТА

7

Божил Божилов

преди 5 месеца

Най после ще имаме звезда от световна класа.Нека,да пробва и напеви от нашата народна музика не само от мароканска.Има тактова в българската музика,които са уникални и светът ще я види.Надежда ти са нашата надежда за истински пробив в развлекателна музикаУспех!!!!

6

Британски учЕн

преди 5 месеца

до fighter - в света на Митьо Пайнера сигурно така се расте в шоу бизнеса, за щастие все още има някакви културни среди в България, където хората на културата в частност музиката си израстват благодарение на таланта. Нищо де, ти успокой жена си - кръчмарската певица че е нормално в нейните среди да лaпа пишкки след всяко изпълнение в кварталната кръчма.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До Itso Самороден талант. Пее като ламя.

4

до 3

преди 5 месеца

В поп и рок музиката главният език е английския. В света на операта е италианския. Стига с тия народняшки недомислени мнения.

3

Itso

преди 5 месеца

Надежда е много готино и естествено момиче, другите говореха с някакви заучени фрази, декламираха напевно, а това момиче си говореше съвсем нормално и спонтанно, дадоха кадри от домът им - топлеха се с кюмбе, значи са бедни хорица, майка и е мароканка, Миро с право каза че това момиче има визия да ни представя пред света и е само на 16, за мен няма по-заслужил човек за тая награда.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Гласът на България ..... Sorry Seems To Be The Hardest Word, My Immortal, All By Myself, Winner Takes It All.... Сори ама туй не е на български :)))

1

Анонимен

преди 5 месеца

Абсурдно е да има такива нагласени шоута, особено с реклами през 10 минути, аз гледам само тубата и премиум канали без реклами.