131

Анонимен

преди 6 месеца

SPIEGEL: ОРБАН УНИЖИ ЕС! СПРЯ ПАРИТЕ ЗА УКРАЙНА, ДОКАТО НЯМА ОДИТ, НО ПОЛУЧИ СВОИТЕ. Пусна преговорите, които са просто морален жест и си запази ветото за по нататък, без да го хаби.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Русия а и Източна Европа в това число и ние не сме узряли за демокрация с този ориенталски манталитет . Само кражби и тарикатлъци . На такива държави и народи им трябват такива като Путин и Ким Чен .Ред и дисциплина

129

НАШИЯ ДИКТАТОР

преди 6 месеца

Зеления по***ко на картинката отмени изборите, въведе концлагерна диктатура, репресира свободата на словото, направи геноцид над населението си и НИЕ ЗА НАГРАДА искаме да ни стане част от гейския съюз??? АЗ СЪМ ЗА!! :):)

128

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да си много лош и зъл като човек за да ти харесва Русия.

127

Анонимен

преди 6 месеца

До Някой си Не се занимава с Украйна, ЕС се занимава с агресията на Русия.

126

Абе на този

преди 6 месеца

Зеленски главата е станала като на коледно бишенце кръгла и голяма тази година...пък уж война водили ала-бала..

125

Българин

преди 6 месеца

Украйна ще влезе в ЕС под формата на един воденичен камък, вързан за шията на и без това потъващия съюз. Украйна ще има да плаща репарации към Русия, ще има да плаща стотици милиарди дългове към други държави, ще е без работоспособно население и с стотици хиляди инвалиди, които ще са на помощи. Освен това основните и отрасли като земеделие и въглища ще са до голяма степен във вече руски територии.

124

Анонимен

преди 6 месеца

До Веселинъ 7112136860 Веселине отдавна не беше се появявал, но по това което пишеш става ясно че не са могли да ти помогнат при престоя ти в Карлуково.

123

Някой си

преди 6 месеца

Вместо да направи Нужната реформа в редиците си ЕС,за да просъществува за бъдещето.Той Предпочете да се занимава с Украйна и Русия????

122

Анонимен

преди 6 месеца

Който не желае да бъде роб на маняка Путин трябва да плаща на Украйна. Украинците знаят как трябва да се постъпи с крехостниците на империята на злите хора.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ще плати ? Обикновеният европеец ЕСТЕСТВЕНО! Това Урсула фон дер Лайен , Шарл Мишел,Жозел Борел,Луис Мишел и шефовете им Клаус Шваб и синовете на Шорош не ги касае

120

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ще плати ? Обикновеният европеец ЕСТЕСТВЕНО! Това Урсула фон дер Лайен , Шарл Мишел,Жозел Борел,Луис Мишел и шефовете им Клаус Шваб и синовете на Шорош.

119

Анонимен

преди 6 месеца

До Смех ,Ами тя я спели преди да е започнала

118

Анонимен

преди 6 месеца

Чакаме Украйна в евро съюза, ще падне голям смях, Полша ще пропищи , а Европа да се готви за възстановяването на украйна - 600-700 милиарда най малко

117

Анонимен

преди 6 месеца

До 114 Какъв Берлин бе хохъл тая опорна отдавна се изтри ,да начупиш кофите на бандеровците ли ти трябва да ходиш до Берлин или те са в нещото дето беше Украйна,а после Бандерия и ,ако не беше Борис Джонсън да прекрати преговорите все бяхте омазали кълките.Ама сега той си подаде оставката,а бандеровци да се оправят.

116

Анонимен

преди 6 месеца

До АБЕ , КОЙ БЕШЕ ОРБАНКато пораснеш ще разбереш кой е. А сега сядай да учиш че утре пак си на училище.

115

СМЕХ...

преди 6 месеца

... И КВО СЕГА .....РУСИЯ ШЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ЯДРЕНАТА ВОЙНА СРЕЩУ СВЕТА ---ЩО ТОГАВА Я БАВИ ВЕЧЕ 3-та ГОДИНА....ХА,ХА,ХААААА.....ЯЙЦЕ ЛИ ИМ СЕ ПЕЧЕ НА ГЗ..??!

114

АБЕ , КОЙ БЕШЕ ОРБАН

преди 6 месеца

...маджарското ромче , ли...ха,ха,хаааа...да му вдигаме ли таксата за газа още 2-пъти ....?!!!....ЩОТО , ТОЙ МАЙ ИЗДЪРЖА НА СТУД И ИМА МЕРАК ЗА НОВИ "УНГАРСКИ СЪБИТИЯ"!

113

Анонимен

преди 6 месеца

До АМИ , ПРАВИЛНО!И кои точно сте вие които ще приемате бе льольо? Последна д упка на кавала в нато и най големите бедняци в ес. Хахахахаа

112

Анонимен

преди 6 месеца

До 112 Ами айде де що пък американците и германците не искат в НАТО.А да щото никой няма да ходи да умира вместо украинците.Дали обаче,ако я приемат ще приключи или ще е трета световна за сега няма да разберем