19

Наблюдател

преди 5 месеца

ХАМАС трябва да бъде унищожена. Зверствата извършени от терористите на 7-ми октомври 2023г са неуписуеми. Това не са хора.

18

<><>

преди 5 месеца

Еврейте много обичали българите .......давали им работа после им искали заплата :) Българина бил горд че знае да говори еврит :)

17

КуКлус

преди 5 месеца

Света и да мрази Израел ...Израел е целия Свят ! САЩ не могат и копче да им кажат на еврейте !

16

Анонимен

преди 5 месеца

Света намрази Изрел

15

Анонимен

преди 5 месеца

яВРЕИ СВАЛИХА Т.Живков и сега е същото с българите само дето не ни убиват но и това ще бъде !!! НИЕ СМЕ под тяхно робство независимо от това кой е на власт сега - вижте как мразят българина Р.Радев

14

Анонимен

преди 5 месеца

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!" Император Наполеон Бонапарт, /из негова реч в Сената през 1806 г/Виктор Юго: "Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."Бисмарк: "Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик.""В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асими

13

Б5

преди 5 месеца

*** си вкараха автогол след като почнаха да убиват жени, деца и да бомбардират болници. Скоро целият свят ще е против тях а убиецът Нетаняху ще бъде съден в Хага и ще пукне преди да е влязъл в затвора!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят." - пророк Йеремия, /Бибилия, Йер. 4:22/"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, в. сл. Хр."Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас." - Тацит, римски историк, - в. сл. Хр.Мохамед: "Всички до един са мошеници.""Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането." Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в"Никога Слънцето не е огрявало народ по

11

Дообре

преди 5 месеца

Този изпрегнал корумпиран нацист може да забие последния пирон в ковчега на исрел. Хамас да не са само в трите тунела? Хамас са в Катар, Хамас са в Турция, Хамас са в Египет. Хамас ще са всички деца на хората, които изби. И САЩ му дадоха срок до края на годината да се спре, но явно този ще се бие до последния надрусан евреин в армията си. Има видеа за какви хора говорим. Абсолютни отпадъци.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите. Марк Твен

9

Анонимен

преди 5 месеца

Искам да поздравя Соломон Паси с весела Ханука

8

Анонимен

преди 5 месеца

Давай Нетаняху! Не се отказвай!

7

Сър Уилямс

преди 5 месеца

Тази случка показва отношението на Чи-ф---утите към палестинците! Стрелят на месо! Каква заплаха може да бъде гол до кръста с вдигнати ръце човек? Каква заплаха представлява 10 годишният Mohammad Ibrahim Fahed Bahloul убит на място в WEST BANK, където няма нито един член на Хамас???

6

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на Нетаняху! Мачкай!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Т. Е. убиват наред. Гол и с развято бяло знаме пак го гръмват. Може да е от хамас. Ако е дете може да стане член на хамас. Ако е жена може да роди член на хамас. Абсолютен геноцид извършват евреите. И останалите гледат, но ще им се даде възмездие някога.

4

Те

преди 5 месеца

Ционисти,убийци .

3

Анонимен

преди 5 месеца

Забранете ИСЛЯМА!! Вчера гледах едно филмче за педофилите араби, някъв 34 годишен се беше оженил за ... 8 годишна и всичко беше нормално... отвратеителна гнусна религия ЗАБРАНА веднага

2

Анонимен

преди 5 месеца

Абе и за децата е ясно, че тоя сам си направи удара... С един изстрел два заека - хем да остане на власт, щото стола му бая се клатеше, хем да има повод да унищожи Палестина.... Това си е типично eвpeйски подход... Както Буш събори кулите на 11-ти септември... И ИЗНЕНАДВАЩО, в деня на атаката НИТО ЕДИН eBpeйн не е отишъл на работа в WTC... СлучАЕност?!?! Може би, ама надали!!!!

1

анонимен

преди 5 месеца

тия хамавите, един друг ще се изпотрепят!