112

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски решава какво ще слушате по радиото и какво ще гледате по ТВ-то. Да си знаете.

111

Анонимен

преди 5 месеца

Съдружникът на Пашата в затвора, какви студенти, България е в порредната национална катастрофа заради този.

110

Джипкин

преди 5 месеца

Акъл море, глава шамандура!

109

Ха ха

преди 5 месеца

Пеевски и Борисов отново ви управляват.

108

Анонимен

преди 5 месеца

Щом и треторазрядна мутра, Разтривач на ТодорЖивковите уши и шофьор на Маргините започна да разбира от изкуство, работата наистина става дебела.

107

Анонимен

преди 5 месеца

Нито Европа ни е виновна, нито САЩ, нито Русия. Ние сме си виновни, ние и само ние. Продаваме се на който плаща най много в момента. Днеска са тия, утре пак ще са другите

106

Анонимен

преди 5 месеца

До 115, скри ли се бе па_ля_чо? Толкова ви е смелостта на копейките - докато не ви опре яйцето до за_ника! Внимавай с простотиите защото ще си имаш неприятности, предупредил съм те!

105

BarteK

преди 5 месеца

До АнонименНе ви разбирам LGBTQ+ феновете! Постоянно обяснявате,колко е хъбаво анадолец да ви разтрива простата и който не е съгласен,го гоните от родината му! Не е ли демократично мнозинството да реши? Вярно,че масата ви бързо расте,но все още сте малцинство. Слагайте си го помежду си и си трайте!!!

104

Анонимен

преди 5 месеца

Колко по-лошо може да стане от война на собствен терен, например? Българите защо си мислите, че можете да правите поредица от грешки, без да си платите за това? Не говоря за Русия. Имаме съседи, на които им е нужна територия. Балканите са буре с барут, на което му гори фитила, а българите духаме ли, духаме! Приемаш много лично реалността, а тя е безпристрастна. Извинявай, ако съм накърнила мъжествеността ти!

103

Анонимен

преди 5 месеца

До 115, я си дай адреса бе умник, дай да не го издирвам по другия начин, че тогава трябва да използвам връзки и пари, и за теб ще стане по-лошо

102

Идеалист

преди 5 месеца

Няма как да кажа за този нещо хубаво. Лошото е, че мога само да го прокълна. Управлява ни коалиция о ***, начело с измекярина бъларина Пеевски - с дадо Мургин!

101

Анонимен

преди 5 месеца

Някой трябва да изпере Прехода. Борисов вече не е необходим. Той създаде структура от опортюнисти безпринципни млади хора верни на конюнктурата, които ще се влеят без проблем в либералното семейство.Борисов е носител на отминалото, което е неудобно и е желателно да се забрави. Съчувствам му на този човек! Той трябва да поеме тъмнината върху себе си за разлика от президента Радев, който беше поканен на празника на Ханука в еврейския храм.

100

нафърфорий

преди 5 месеца

След време студентите ще изучават съдебната ти присъда! Без право на обжалване!

99

Хе-хе

преди 5 месеца

Боко свекървата бе препран и се върна чист като бебешко дупе.

98

НА Мадуро Машините

преди 5 месеца

ББ има право, но да уточним, че това ще са студенти по КРИМИНАЛИСТИКА и ПЕРАВО.

97

Анонимен

преди 5 месеца

113, съвсем скоро и на теб няма да ти хареса тук.

96

Ралица

преди 5 месеца

Борисов доказан Демократ Успешенполитик 22 год работи за България Подкрепа

95

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов няма да влезе в затвор. Той знае твърде много.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, знаете ли че границите (за разлика от времето на соца) са ОТВОРЕНИ, и като не ви харесва тук, съвсем спокойно можете да си натоварите багажчето, и да си хванете пътя за любимото Маскве или Путинград, където всички са богати и щастливи, а от чешмите им тече мед и масло? Какво правите още тук, наистина не мога да разбера???

93

Анонимен

преди 5 месеца

Както казваше героят на Роберт Де Ниро в анализирай това и онова: "Работя със животни, които подушват, когато някой е слаб". Вие нямате спестявания. Вашите милиарди са дадени на Зеленски. Същото важи и за г-н Пеевски и не само за него. Може и да ме няма, но ще има достатъчно мои сънародници, които ще наблюдават как американските ви създатели ви изключват от системата.