53

Деди

преди 5 месеца

"Ние, европейците, трябва да се ангажираме повече с гарантиране сигурността на собствения си континент" .... ала-бала-ница, празна паница. Този Писториус май усеща откъде "духа вятъра", ама знае отлично, че без краварите зад гърба всички напъпи са ялови.

52

Анонимен

преди 5 месеца

По-голяма заплаха от ограничените ви, *** кратуни и решенията за емигрантския поток, не виждам

51

Да ви светна!

преди 5 месеца

Помните ли онази история от миналата седмица от остров Крит, когато две МОМИЧЕТА бяха набити от ямерикански военнослужещи от самолетоносача "Джордж Буш"? Те 15 годишните пикли подобно на японските си съученици като чули, че на острова има американски войници се подмокрили и тръгнали да търсят големи черни палки, но сега е 2023 г. и самолетоносача е пълен с *** които мразят жените. Според мен са минали леко, че обикновено такива *** си носят макетно ножче в задния си джоб.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Всички депутати са поканени на безплатна почивка, ол инклузив в Сибир. Поканата е отправена лично от Путин, така че искат или не искат, да се готвят.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Оставят Украйна военна зона. Нова желязна завеса. Нормализирате на отношенията. Само дали Англия няма да ги изпревари.

48

Да ви светна!

преди 5 месеца

Съвременната американска армия се състои предимно от обратни! Единствената им мечта е да служат във военните бази на САЩ в персийския залив и там по време на отпуска да играят ролята на девиците от арабския рай. Много често те изпълняват съвестно своите джендърски задължение носейки с гордост военната си униформа. В разултат на това арабите спряха да уважават тази армия, защото според тяхната религия няма как да уважаваш това дето си го турил на х.я!

47

Дойче ПропагандеН :

преди 5 месеца

"нашия съюзник по сигурността САЩ се насочва към Индо-тихоокеанския регион..."Мдаааа,ФАЩ подготвят добро-зорно демократизиране и разпръскване на трансатлантически ценности (каквото и да значи това).

46

Анонимен

преди 5 месеца

България остана без армия и без въоръжение благодарение на НАТО. Всяка година се отделят средства, които се изливат в военната организация, безрезултатно. 5000 американски войника в базите на америка в България пазят американските интереси и никой не се интересува от българският народ. За тях ние сме само територия, която подлежи на експлоатация.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Путин ще освободи Европа от зародилият се неофашизъм.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Джендърска армия ли ша правиш бе.

43

Анонимен

преди 5 месеца

""Имаме около 5-8 години, за да наваксаме по отношение на въоръжените си сили, промишлеността и обществото", посочи той."----------------Така става като влезеш в НАТО и чакаш САЩ да те пазят. Оставаш без армия и въоръжение. Нещо което от години повтаряме, обаче лакеи като вас отказваха да чуят.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Източният фpoнт cи rи влeчe и тoвa cи e...

41

Христо Христов

преди 5 месеца

До 41 "Хубаво е, немците са добри хора, но държавата им не е независима" - тотална скука и заема населена със 100% ненужни и некадърни про'с'таци. Германия когато и да изчезне, все ще е късно и няма да липсва на никого. ПП. Немците ВИНАГИ са били роби, освен когато австриецът ги поведе. Но и тогаз никой нормален не би искал да живее там. Факти.

40

Хемус

преди 5 месеца

Извънземните ли идват според това хюм.е

39

Христо Христов

преди 5 месеца

Никой не караше смотаните европейци да искат война. Но сами си поискаха и си я заслужават.

38

Heimfeld

преди 5 месеца

Десет години живях в Германия. Хубаво е, немците са добри хора, но държавата им не е независима. И народа се чувства скопен и безгласен. Та там се развяват повече турски и кюрдки знамена, отколкото немски. Не се казва и буква, преди да са питали Вашингтон. И каквото и да направят като армия, може да са само придатък и подизпълнител на САЩ. Докато не станат независима държава. А те имат сили да го направят все още, но засега чатала на врата е сериозен.

37

Анонимен

преди 5 месеца

И ПСВ и ВСВ са започнати от ционистите които контролират ФАЩ!!! И двете световни войни са спонсорирани от юдеомасони и се водят в Европа... ТСВ ще е по същия модел. Ако имате пари - отивайте на село, орете нивата, хранете кокошките и пълнете мАзата щото като завали сняг и бомби ще ви хранят бурканите, а не финикийските хартийки в джоба...

36

Об

преди 5 месеца

Когато германците кажат така, чакай там след 5 години най-голямата армия в света.

35

Анонимен

преди 5 месеца

То това им е мечтата на политиците, войни и конфликти навсякъде щото в днешно време са пълни некадърници без мозък !

34

Анонимен

преди 5 месеца

най-голямата заплаха за Европа са политиците от германия