19

Анонимен

преди 9 месеца

Тъй като дошлите от Азия червеноармейска орда са били повечето с дръпнати очи.Та са взели докарали един българин .Да прилича повече на европеец.Та да позира за изграждането паметника на ,,Альоша"..Така че ...имаме пълното право да си го събориме

18

Анонимен

преди 9 месеца

Много умен учен.

17

Анонимен

преди 9 месеца

А за какви смешни аргументи вкарваха българите в Белене.Другарю Ташеф...хайде да се посмеем заедно.Кво ли кажеш...

16

Анонимен

преди 9 месеца

Руската власт , дори са нямали достоен модел за подражание и пример , за да позира при изграждането образа на съветския войник От 3 милиона войници в съветската армия , един не се намери достоен за образа на ,,величавия" червеноармеец.Носител на свободата.Та са прибягнали до човекът , българина , Бай Васил.Философ и скромен начетен човек от българските среди.Представете си какви образи са имали руските солдати , дошли в България 1944 г.

15

Гугъл

преди 9 месеца

До Алекса Какво е това кЪртоф? В кое училище са те недоучили така? Преди да загуби част от територията си след ВСВ съседна Румъния е удвоила земите си след Първата световна война. Ние къде сме,а?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Правилно! Цяла България мрази в червата си комунистическите чyгyни и днешните кресливи шубеливи хулигани путинисти. Защо трябва да се шани за някакви ремонти и т.н. Режи с флекса чyгyните и точка.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Доцент Ташеф , знае ли , че моделът позирал за паметника на ,,Альоша" всъщност е ...българин.Казва се Ушев Гонен, бит от комунистическата власт.Скромен човек.Българин.Когото Съветската власт на лицемерно използва и захвърля като ***.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Другарю Ташвф...Знаеш ли твоите събратя комунистите ,за какви смешни аргументи вкарваха в затвора.Забраняваха да учиш Не те пущаха зад граница...Въобще не ми е до смях комунистическо га..но.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Британците казват: Бийте се сами срещу германците, ние няма да идваме да ви помогнем. Ще дойдем, когато победите, или в каквото остане от вас. Изтеглете се от окупираните територии в Гърция и Югославия. Дайте Родопите на Гърция. Британците подтикват Полша да се бие сама срещу германците и Варшава е доунищожена в касапница.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Голем доцент тоя! Интелект на ***.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Хич не ми е смешно Тоз грозен паметник на болшевизма отдавна трябваше да бъде сринат .И не само той.Всички комунистически престъпници трябваше да бъдат съдени и вкарани в затвора.Кскто те тероризираха и вкарваха българина за щяло и не щяло .За смешни аргументи Например , защо имам дядо чорбаджия.

8

Алекса

преди 9 месеца

Ташев а защо България единствена се измъкна без загуба на територии след като бе на страната на Хитлер ? Май това беше Сталин а Чърчил искаше София да стане къртофена нива !Този паметник освен на Червената армия е и на хилядите български войници които загинаха гонейки хитлеристите ! Защо и кой не позволи на Унгария и Румъния да се измъкнат като нас ? Унгария е загубила 70 процента от територията си Руминия 40 процента ! Не се пренаписвай историята !

7

Анонимен

преди 9 месеца

На мястото на антифашисткия паметник ще издигнем паметник на български цар Борис Трети, как се прегръща братски с канцлера Хитлер при многобройните им срещи за разпределяне на Европа. Софийските фашисти ще изпаднат в екстаз.

6

Христо Христов

преди 9 месеца

Аргументът е един: 85% са про'с'таците дето дадоха мандат на сглобката.

5

Анонимен

преди 9 месеца

И Италия е така. Свободна и независима държава от Третия райх, пък САЩ и Великобритания нахлуват като окупаторски войски и фашистката власт пада. Да питам професора историчар - защо фашистката власт не падна в Испания и Португалия? Ето най-големият пример за всички историчари, който те премълчават гузно. Фашистката власт е във война със САЩ и Великобритания, идва техният съюзник СССР. САЩ, Великобритания и Съветския съюз действат заедно и съгласувано. Разбрали са се кой къде да прогони фашистите

4

Анонимен

преди 9 месеца

До 4:Събирали са пари,за да го вдигнат.Било е страшна мизерия,защото са изнасяли всичко,за да дават на немците.А ти си фашист след като халюцинираш комунисти каквито няма от 1989-та.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Копейки, обяснявам ви. По време на комунизма можеше само да си комунист (или БЗНС, но ти си беше същото). По време на демокрацията може И да си комунист, няма проблем, и да си изразяваш мнение, противно на управляващите за момента...

2

Безимен.

преди 9 месеца

Спас Ташев .2 въпроса само.България обяви ли война на Англия? Преди да влезнат руските войски Съветския съюз обявиха ли война на България?Сега няма и да ви питам България дали е била съюзник на Фашистка Германия.Що се мъчете да пренапишете историята на бързо?Как така се оказва че във всички западни страни паметниците на червената армия си стоят? А във всички източни се гътат?

1

Анонимен

преди 9 месеца

При товя незаконно го свалят,а струва милиони.Онези,които са наредили да го нарежат трябва да платят незаконното рязане и отделно глоба.