76

Анонимен

преди 6 месеца

СВО не само ликвидира военната техника и военните запаси на Украйна, но и на нейните съюзници. Еесовските и американските военни складове са празни, производството е слабо и не успява. Задачите на Президента Путин за демилитаризация и денацификация се изпълняват в пълен обем не само по отношение на Украйна, но и на нейните съюзници.

75

Слава Кокаине

преди 6 месеца

Защото е привършил белото, а доставката се бавииии.....

74

Анонимен

преди 6 месеца

Побързайте - в момента прахът за пране "Миф Морозная Cвежесть" е на промоция, само 905 рубли, побързайте да си измиете мръсните усти, които бълват отвратителни неща. Как не ви е срам! Анатема!

73

Рашко

преди 6 месеца

На гнома наркоман всеки ден му е Коледа.. от янките *** подаръци и шмъркане от ПУТИН...заря....

72

Забравете Авдиевка

преди 6 месеца

Това е тежка задача за страна, която се бори със суровите зимни условия . . . . . . А на руснаците като сибирски тигри суровите зимни условия не пречат! Добре, че ги има четирите годишни времена, че да се оправдават! Мисля, че Орбан е прав, нека се отчетат получените пари, ама явно не им пасва от ЕС, защото може би и те намазват някакви проценти от военната далавера и не искат да спира! Глупави се оказват украинците, по скоро мъжете!

71

Мухахаха

преди 6 месеца

Ами как няма да е тъжен Зеленото Влечуго ? Сал един пенсионер в деменция от Белия Дом му остана за подкрепа ... както и прайда от български соросоидчета щото нареждането от Козяк да спират с хвалбите се бави. Като най-ниско ниво слуги , последна дуупка на еврейския каввал никой не смята да ги уведомява че заплащанията за труда им също не са одобрени от Конгреса..... Тежка зима се очертава както за Зеле , така и за русофобите в България . Паре нема ..... От сега ша действате безплатно ?

70

За никое със зурла

преди 6 месеца

коледата не е хубав ден!

69

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Абсолютен нарцис като нашия Винету. То си личи от километри, че е нарцис. Ще закопае целия си народ, но никога няма да признае, че е сгрешил.

68

Риши Сунак

преди 6 месеца

Спокойно, Бориската Джонсън ще дойде да помага

67

Анонимен

преди 6 месеца

Отговорът е: защото е евреин. За никой евреин Коледата не е приятна.

66

Прошка не будет

преди 6 месеца

Зелето ще бъде ликвидирн,заради издигането на нациста Бандера за национален герой.Цяла Украйна отива в ръцете на Москва.Одеса,Харков и накрая Киев.

65

Пламен

преди 6 месеца

С такова настървения се говори за продължаване на войната и колко са нещастни окраинците джидкащи с джипки из Европа, а че в резултат на това умират стотици хиляди хора изглежда на запада не му дреме.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Да не се тревожи много.Путин ще му направи голяма безплатна заря за Нова Година.

63

Анонимен

преди 6 месеца

До хммм-"Такива като тоя КЛО УН ще бъдат запомнени в историята " - Този ще бъде запомнен в историята като президента под чийто командване светът стана по -чист бяха очистени 300 000 рушляка .

62

Ой Коладе,мой Коладе

преди 6 месеца

До Анонимен Между впрочем ,никога не е имало... КолЕда или.. КолЕдата а е имало и има КОЛАД ...КОЛАДА ...Ама мисири ,прОЗти ,дала демокрацията без брои

61

Факт

преди 6 месеца

Той е евреин. Коледата не му е приятна.

60

СВОЙ

преди 6 месеца

Хора,на Вас не Ви ли се повръща от снимката на Зеленото джудже?А не знам, как го гледат роднините на убитите,заради това джуджето да стои на власт и да си купува яхти,къщи,а жена му бижута за милиони.

59

хммм

преди 6 месеца

Такива като тоя КЛО УН ще бъдат запомнени в историята като борци за народа и свободата. А в действителност е прода жник изгигнат от запада да фалира за вече незнам си кой път Украйна без значение от жертвите. Подобни случаи могат сериозно да ни замислят каква е историята която учим в учебниците по история.

58

па режи и режи ....

преди 6 месеца

Зависи,ако има от белото всичко ще е Ок.

57

Анонимен

преди 6 месеца

До кога над Родината ни бащина ще вилнее таз русофилска простащина ?До кога ?