56

Спиро

преди 5 месеца

Явните алкохолици пък Ви поздравяват с "Подмосковние вечера".

55

Анонимен

преди 5 месеца

Не харчете народни пари за реставрация.Направо претопявай.

54

ТТомов

преди 5 месеца

Крайно време е да се създадат ударни наказателни отряди под прикритие да елиминират унищожителите на България.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Терористини организации като възраждане, трябва да бъдат обявени извън закона.

52

Чоко

преди 5 месеца

За радост с *** е приключено. Дори да остане в този вид за още 30 години, пак е е нещо. Важното е , че няма да виждам мужика с автомата .

51

Швейк

преди 5 месеца

Под MOЧAтa съм заредил тротил, от другата страна стърчи фитил, в района съм заложил мини, koпeйкo, ела мини !

50

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 5 месеца

....ТИЯ ДЕЛА ЩЕ СЕ ТОЧАТ С ГОДИНИ, ЗАЩОТО СА БЕЗ ОСНОВАНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА,, ПОРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ, А И СЛЕД 2--3 МЕСЕЦА, ПРОБЛЕМА НЯМА ДА Е АКТУАЛЕН А ЩЕ Е ЗАБРАВЕН ЗАВИНАГИ КАТО МОНУМЕНТА НА БУЗЛУДЖА!!!

49

До 83

преди 5 месеца

В рубли ли ти плащат? Прекаран си!

48

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 За кой точно долари,че не е ясно ,а да за ония дето ги набутаха със скъпия газ,а ти се чешеш по гъзарете и някакви комунисти бълнуваш.Е те ония си имат долари,ама за тях,а ти си фантазирай и блей

47

Комунистите,

преди 5 месеца

Стига ревахте бе! Нищо не е вечно на тая Земя! А и Копейкин няма да дели с вас след време власт и пари. А става въпрос за огромно руско влияние и много американски долари. Други другари са по първи на опашката. Вие сте от мишлетата, които пренасят на гърбовете си тавата с баницата, която те си поделят. Колко време още ви е нужно да проумеете, че в Бг демокрацията е имитация.

46

Не разбирате

преди 5 месеца

Разчиства се за паметник на Путин!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Ще се заведат още няколко дела, на които съдът ще изиска няколко пети, едни и същи документи!

44

Анонимен

преди 5 месеца

До Швейк- И АЗ!

43

Анонимен

преди 5 месеца

НАЙ ПОСЛЕ МАХНАХА ПАМЕТНИКА НА ОКОПАТОРИТЕ- ДОКАРАЛИ НА ВЛАСТ АКТИВНИТЕ ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИ- СЪЧИНИЛИ ЕТО ТОВА- ДВ ОТ 25 МАРТ 1965Г- ПЕНСИИ НА АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА ДО ТРЕТО КОЛЯНО И ПО СВАТСТВО, А ПОСЛЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ АКТИВНИ БОРЦИ С КАПИТАЛИЗМА СТАНАХА ЗА ДЕН ДВА МНОГО АКТИВНИ КАПИТАЛИСТИ, РЕЗУЛТАТА БЕДЕН НАРОД А ТЕ СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ЗАЩИТАВАЩИ СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД КОГОТО СА ОБРАЛИ- ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ И МАРОДЕРИ- ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ ДЪРПАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

42

ЩЕ СРИНЕМ ВСИЧКИ....

преди 5 месеца

....ИЗГЪЗИЦИ НА РУСКИЯ ЧЕРВЕН ОКУПАТОР--НЯМА ДА ПРОПУСНЕМ НИЩО!!!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Напразно се опитвате да представите стореното като демонтаж на Паметника на съветската армия. Цяла България, целият свят стана свидетел на варварсвото на българските управляващи. Ще бъдат заклеймени и ще си платят.

40

Швейк

преди 5 месеца

Да им се изходя на делото !

39

СМЕХ....

преди 5 месеца

...И 100 ДЕЛА ДА ЗАВЕДЕТЕ, "БОЛГАРКАТА" ЩЕ ИГРАЕ ПО ВСИЧКИ РУСКИ ПРОСТОТИИ.НАЦВЪКАНИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ---НИМА ЛАБАВО ВЕЧЕ!!!!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Червените фашисти разграбили активи за милиарди, фалирали банки със спестяванията на народа си потънали в корупция, а народът с по 3/5дл заплата- сега защитават паметника, правят се на почтенни, със зъби и нокти защитават ограбените си активи- а кой ще ни защити от милионерите но социалисти- гнусни са! Ей на Лечева напуска БСП- недоволна, обаче милионерка брат и син със строителни фирми за милиони- но тя социалистка и сега ще прави друг партиен проект- МРАЗИМ ВИ ЛИЦЕМЕРИ ГНУСНИ!

37

АнонимеН

преди 5 месеца

ВСЕ ТАЯ !!!!! ПАМЕТНИКА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НИТО ДНЕС НИТО УТРЕ НИТО В СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ! :D И ПАМЕТНИКА ЗАМИНА ТОЧНО ЗАРАДИ ВЪЗРАЖДАНЕ КОИТО НЕ ПОДКРЕПИХА ВАНЯ ПУТИНУВА КОЯТО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ОБЯВИ, ЧЕ Е ЗА ОСТАВАНЕТО МУ!