11

Тия

преди 5 месеца

За пореден път показват, че не са годни за управлението на държавата, същите профани като кирчовците !

10

Поредната им

преди 5 месеца

Популистка глупост ! Какво ви разбира от тия неща народът бе ейййй..., редното е такава личност да се избира от професионалисти и специалисти, а не от *** и пульо !

9

Васил Божков

преди 5 месеца

Одобрявам! Този проект Ни харесва...Манолова ще ми е много удобна!

8

Анонимен

преди 5 месеца

До 7. Не може, защото тук си избрал такива, които не опрощават данъци! Върви в Газа, там не ги плащат, понеже са тъкмо като теб!

7

Демек

преди 5 месеца

Главният прокурор да стане купен политик като всички. А случайно да имат предвид от ИТН че най много пари при такъв избор за купуване на гласове ще хвърлят именно престъпните олигарси. А, да имат предвид, че всички задържани, но неосъдени още имат право на глас...***, по-***, най-***, депутат от ИТН.

6

акъл море глава паве

преди 5 месеца

До Тц,тц Аз съм мноо необразован , ама напълно съм не образован , немам никакво образование , мое ли да не плащам данъци и да си купуем лебо без ДДС ?

5

Тц,тц

преди 5 месеца

Тези скудоумни политици всичко им е на майтап ,всичко им е на шоу! И Хитлер беше избран от народа,както и ИТН! Нужен е образователен ценз за личното право на избор! Иначе защо и овцете да не избират, кой Кумчо Вълчо да ги яде?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Няма никаква логика! Народа като реши, може да смени парламента. А пък парламента нека си избира главен прокурор. Скоро ще ни плащате, за да ви четем глупостите.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ей плешив ,като знаеш много да си го беше направил да се избира пряко от народа .Нали беше първа политическа сила ?

2

и мащането не забрай

преди 5 месеца

Като кажеш "А " кажи и " В " - и отзовава от народа , нали е парче обществен обвинител де , демек обвинител от името на обществото . Та редно е ем да го тура , ем да го маща ако прецени се се праи на луд по обществени теми .

1

Лоша идея

преди 5 месеца

Това означава системата да се политизира още повече. Само вижте кои партии печелят изборите, защото 60% ходят за гъби.