18

Анонимен

преди 5 месеца

Докато я има политиката "парите следват ученика/студента", а не реалните постижения на училищата, нищо няма да се промени. В момента всеки се бори за повече хора, а не за по-високо качество.

17

Учен

преди 5 месеца

И вУНСС и в СУ преподавателите ходят един , максимум два дни на работа. Прави им се програмката за толкова дни, а после искат по -високи заплати. Даже смятам, че и тези са им много. А като видим и колко начетени студенти излизат от там.да се чудиш учили ли са въобще нещо?!?

16

4

преди 5 месеца

добре, че си по-неграмотен и от средностатистически ром

15

До ВРЕМЕНА

преди 5 месеца

"НЕ ГО ХАРЕСВАХ ТОЗИ, НО СЕГА ВИЖДАМ, ЧЕ Е БИЛ ПО- ПРИЕМЛИВИЯТ!" ------------------ Откак ни сполетя демокрацията, няма приемлив министър на образованието. Всички са от един дол дренки - послушковци и кариеристи и имат една-единствена мисия - да изпълнят повелята на господарите и да затрият българското образование чрез опростачването на децата.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Създателят на унищожителната за българското образование формула - Парите следват ученика/студента! Вместо да се скрие той "акъл" раздава!

13

4

преди 5 месеца

Този,след като се провали като министър ,сега дава акъл отстрани!Чупка бе,некадърнико!

12

Хайдее...!

преди 5 месеца

Още един "уникум", привърженик, на "реформи и новаторство", и в часност на "финансирането", докарали държавата до нивото на сомалийските пирати! Бравус!!!!!!

11

Родителска среща:

преди 5 месеца

Драги родители, събираме по 50 лв за нови чинове, по 100 лв за екскурзия, по 200 лв за ремонт на физкултурния салон, по 20 лв за подарък на директора. Който не даде, детето му ще има кофти дни в училище. Край на родителската среща.

10

Боже мой!

преди 5 месеца

До 4 Имам Учителстването не е професия за пари. Хората там требе да работят без заплата щото усигоряват функция на социалност и е за одоволствие. Ако искат пари да станат струителни работници или тиладжий. Там са големите пачки но се изка и много работа. Като кажеш на някои в чожбина че работиш стройтел и шапка ти сфаля щото знае колко е сложна там професията и кариерий. . . .ЗАПИСВАЙ ПЪРВИ КЛАС ОТНОВО!

9

Така

преди 5 месеца

Съд за диктаторите учители. Съсипахте българските деца.

8

Така

преди 5 месеца

Не знам аз като бях ученик, в час се играеше на карти, замеряхме се с хартийки и ракети, бягахме от час при първа възможност. Каква полза от такова явление?

7

Не само оценките!

преди 5 месеца

Трябва да забраним оценяването на училищата по документи, също и безмозъчните като този индивид!

6

Така

преди 5 месеца

Забранете училището въобще, ще направите едно голямо добро. Насила хубост не става. Който иска, ще учи и без училище.

5

ВРЕМЕНА

преди 5 месеца

НЕ ГО ХАРЕСВАХ ТОЗИ, НО СЕГА ВИЖДАМ, ЧЕ Е БИЛ ПО- ПРИЕМЛИВИЯТ!

4

До 1

преди 5 месеца

Нормално е тр0лл да пише глупп0сти, щото е некомпетентен по всички въпроси, по които се изказва. Вълчев не е даскал, финансист е, тр0лльо.

3

Иван

преди 5 месеца

Учителстването не е професия за пари. Хората там требе да работят без заплата щото усигоряват функция на социалност и е за одоволствие. Ако искат пари да станат струителни работници или тиладжий. Там са големите пачки но се изка и много работа. Като кажеш на някои в чожбина че работиш стройтел и шапка ти сфаля щото знае колко е сложна там професията и кариерий

2

Факт

преди 5 месеца

Реформи са нужни а не наливане на пари в пробита каца.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално е даскал да говори за пари, а не за учене. Нищо ново под слънцето.