27

Анонимен

преди 5 месеца

Щях да напиша че сте се объркали и по-скоро е 54% , но за съжаление и толкова малко не е.

26

Бай Илийчо

преди 5 месеца

Лъжат бря! Не вервайте!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Защо Вашата статистика изопачава фактите и журналята масово пишат "парите за здраве" от 6 милиарда ще станат 7 милиарда. Човек като е здрав защо не получава пари? Аз от 27 години плащам здравни и нищо на среща. На доктори не ходя, защото там само пари искат-Търговски дружества забравили Хипократовата клетва. Няма " пари за здраве" , а пари за търговските дружества и политиците. Липсата на социална държава е показателно за България!

24

Анонимен

преди 5 месеца

До Архиваря (13) Абе Ръб, ти за грамотен ли се смяташ?!?!Ей такива първосигнални провинциалисти съсипаха държавата. Глупостта направо тече от теб като водопад.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде честито един милиард гласувани за "Здравната Каса", да подчертая НЕ за здраве през новата 2024 година!

22

Анонимен

преди 5 месеца

Няма никаква инфлация в големите хипермаркети! Там количките още са си 20 и 50 ст. както бе и преди и 5 години. Не са мръднали цените.

21

Боби

преди 5 месеца

А знаете ли колко процента ще бъде инфлацията догодина като увеличат минималната работна заплата с над 20%? Минимум 30%. Сега реалната инфлация е 5,4% x 2 = 10,8%. Винаги се умножава по 2 спрямо това, което казват по новините, защото е лъжа. Сами може да го проверите като сравните колко неща можете да си купите с едни и същи пари спрямо миналата година. Много е просто. Не е нужно да вярвате на такива лъжи.

20

Анонимен

преди 5 месеца

До Иван Ха ха ха - от нищо не се бил лишавал?!? Ако имаш нещастието да се разболееш тежко и да влезеш в болница, с тези пари няма да можеш да си платиш само рекета за "избор на екип", отделно консумативи с нашето "безплатно" здравеопазване. Пипнат ли те от бялата мафия, ще те обезкостят. Вземи мерки, изкарай и спести пари, вместо да описваш тая мизерия

19

Анонимен

преди 5 месеца

Годишната инфлация намаляла? Пробутват ни новогодишна стъкмистика, защото нищо друго добро не могат да отчетат. Що не информират какви заеми теглят всяка седмица и закопават населението до десето коляно да ги връща години напред?

18

Камен

преди 5 месеца

1950 лева ми е ипотеката за следващите 30 години. Ток, вода, сега и парно, интернет и телефони, цифрови и такса вход още 400 лева на месец. Взимам 2200 чисто, жена ми 1800 чисто. С 4000 на месец, не можем да издържаме до края на месеца и 10 дни преди заплата оставаме без пари и се чудим какво да правим. Инфлацията е безумна. Чакаме и първото си дете. Какво ще правим???? Намалете цените на храните или дайте на семействата безплатна храна. Сега трябва да теглим и кредит за почивка в планината.

17

Иван

преди 5 месеца

Харча за храна и удоволствия по 7.90 на ден, разходите за ток и вода са ми 48 лева на месец, дрехи си купувам един път в годината от втора ръка за 100 лева и разходи от личен характер и заведения са ми по 22 лева на месец. Общо на месец харча 310 лева на месец и спестявам 890 лева. Просто хората живеят много над стандарта си и искат да изглеждат богати. Аз харча точно толкова, колкото да не се лишавам от нищо и от време на време се поглезвам, но като цяло живея много добре и спестявам.

16

Щерю

преди 5 месеца

От 40 до 50 % е реалното повишаване на инфлацията в БГ за 2023 г. Всички други фалшиви статистики са глупости на търкалета...

15

Георги

преди 5 месеца

стига с тези глупости пишете простотий народа чете и вярва като всички новини промиване на мозъци цените всичко се вдигат заплатите не и няма инфлация да го.....

14

намаляла!!!

преди 5 месеца

Верваме, верваме.......

13

Архиваря

преди 5 месеца

Копейки, колкото и ниска да е инфлацията, вие с вашето основно и по-ниско образование, и никакви умения, винаги ще сте най-ниско платени, и винаги всичко ще ви е скъпо! Проблема е във вас, а не в инфлацията! Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по- бихте имали шанс да се промените

12

Кутев

преди 5 месеца

Ей, хибриди, по-активно плюйте бе! Плюйте, аз за какво ви плащам? Тия дни какво става, спукаха ни ушите от добри новини. Да не съм чул повече добри новини! Активизирайте се, плюйте двойно и тройно!

11

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Най-важното е , че банковите служители се ръководят от правилото " да им вземем здравето " . Двойни такси , третирането и малтретирането на най-бедните и хората с нулеви доходи като към най-агресивните животински видове - хищници. Към принципите от които се ръководят е също " болен , здрав носи." .

10

Анонимен

преди 5 месеца

Презервативите дали ще поефтинеят..Че смятам по празниците много да.....

9

Оптимист

преди 5 месеца

Под мъдрото ръководство на Сглобката съвсем ще изчезне!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Кого лъжете?? Само себе си!