34

ИСТИНАТА Е:

преди 5 месеца

Че СССР И 3тия РАЙХ, БЯХА СЪЮЗНИЦИ И ТАНКОВЕТЕ НА ген. ГУДЕРИАН ТРИНИРАХА НА ПОЛИГОНИТЕ В СССР, ПРЕДИ ДА СРИНАТ ЕВРОПА!..ТАМ Е ПИСАНА И КНИГАТА МУ"Ахтунг панцерн"-! КОМУНИСТИ И НАЦИСТИ, НЕ МОЖАХА ДА СИ РАЗДЕЛЯТ ЕВРОПА!!!

33

НЯМА РАЗДЕЛЕНИЕ

преди 5 месеца

ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ НА ПУТИН ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТВСЯКЪДЕ...!!!!КРИЕТЕ ИСТИНИ ЗА ДОГОВОРИТЕ НА ХИТЛЕР И СТАЛИН!

32

Русофилчев

преди 5 месеца

Разделението в България се подклажда и разпространява от внуците на активните борци.А като главно действащо лице е преZZидента.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Поредните *** се опитват да умаловажават диващината.Компромис със модерните фашисти и талибани не може и не трябва да има.

30

Анонимен

преди 5 месеца

По скоро някой иска да има разделение за да взема дерогации и АЕЦ Белене и други хубави за народа работи в чужди интереси . Орбан обяви че ще строи техни Белене а ние нашия го дадохме . Дадохме и БТР ите за да плащаме на друга държава милиарди за машини на същото ниво .

29

Анонимен

преди 5 месеца

Вярно е, че фашизмът е много лошо нещо, но дори той не е затваря границите!

28

Анонимен

преди 5 месеца

Доказано е, че произхода на съвременните хора, е от два различни вида!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Поругаването на антифашистката съпротива в България от днешните неофашисти на власт, е срамен акт на фашизъм и грубо нарушаване на международни договори и решения на ООН, възраждане на фашистките тези и идеи, което е престъпление в цяла Европа и САЩ. Неофашистите прекрачиха всяка граница и са готови да ни въвлекат в поредната война и обвинения към Българияя в неофашизъм и оправдаване на фашисткия режим. Неофашистите на власт от много години оправдават и защитават фашисткия режим 1923-1944 година

26

Анонимен

преди 5 месеца

Голям вой, че били повечето паметници комунистически. аз да питам - капиталистите що не построиха свои паметници? освен оная грозната вещица в София за друго не се сещам? Защо се строят свои, а рушат чуждите? Щото май само знаят да рушат, и паметниците са най-малкия проблем, те държавата разрушиха

25

Анонимен

преди 5 месеца

А Радев разпръсква светлина!

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 23антифашистите партизани и СССР, САЩ и Великобритания са победителите)))Хи,хи,хи Шумкарете и СССРто станаха зорлем антифашисти, до 22.06.1941г.първи приятели на фашистка Германия.Даже агитираха България да влезе в Тристранният Пакт. Всичко е документирано, статии в ,, Работнически вестник" иска Царството да стане съюзник на Германия,за същото се говори и в кореспонденцията на царя и МВнР с Кремъл,за това и руснаците отмъкнаха държавният ни архив.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Софийските фашисти още не са разбрали, че загубиха войната и те са лошите и военнопрестъпниците, а антифашистите партизани и СССР, САЩ и Великобритания са победителите. Фашистите са съдени в цяла Европа. Само нашите фашисти се оплакват, че били съдени. Техния антиболшевизъм е същият, както антиболшевизмът на Хитлер и нацистката пропаганда. Нацистите казват, че те спасяват Европа от болшевизма. Днешните наши фашисти едно към едно повтарят фашистките тези.

22

Безимен.

преди 5 месеца

Само за протокола във България е имало СОЦИАЛИЗЪМ не Комунизъм.Поради простата причина че Комунистите са ги избили във периода от 1939г до 1948 г.И са останали Социалистите дядовците и бабите на сегашните Евроантлантици!Земеделците на Стамболов изчезнаха и при Социализма и при новият ни строй!Вълкът кожата си сменя но храната не си променя.Те тва са ви новите стари муцуни.

21

Майора

преди 5 месеца

Жалкото е че въпреки че минаха толкова години от прехода , почти нищо не се е променило! Това е така защото в България за разлика от други страни не беше извършена лустрация както в другите страни и не се спряха прппагандата и атаките от Русия! Срам ме е че има партии , които се бият в гърдите че защитават хората , а в същото време защитават Русия и Путин и не обръщат внимание на нейните нападки спрямо страната!

20

Анонимен

преди 5 месеца

По дясната логика френските партизани /маките/ и бойните групи в Париж, които са агенти на британското разузнаване по време на войната, също са предатели. Но ако по френска телевизия някой си позволи да нарече борците от Съпротивата престъпници и да обяви за законен колаборaционисткия режим на маршал Петен, той отива директно на подсъдимата скамейка за пронацистка пропаганда. В България тази пропаганда е открита, дори се насърчава и от властта, и от медиите.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Тези дни в сутрешния блок на БНТ десен политик нарече ген. Владимир Заимов руски агент и предател. След като десницата обявява ген. Заимов за предател, тогава какъв е майор Франк Томпсън, който ръководи британската военна мисия към партизанската бригада на Славчо Трънски? И герои ли са жандармеристите, които разстрелват пленения майор Томпсън и двама български партизани?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Във всеки учебник по международни отношения може да се прочете: на конференцията в Техеран (28 ноември-1 декември 1943) Сталин, Рузвелт и Чърчил започват разговори по решението в кои държави да влезе съветската армия в похода си към Берлин, кога и къде да бъде открит Втория фронт, какво да е следвоенното устройство на Европа...

17

Анонимен

преди 5 месеца

Партизаните, ятаците, ремсистите и политзатворниците в затворите на Борис |||, включил страната ни в Тристранния пакт на 1 март 1941-а, са не престъпници, а герои, защото са воювали срещу режим-съюзник на Нацистка Германия.Само исторически неграмотни хора могат да твърдят, че съветската армия е влязла незаконно в България през септември 1944-а. По тази логика и Вторият фронт през Втората световна война, открит от САЩ и Великобритания, също е незаконен, а десантът в Нормандия е агресия

16

Анонимен

преди 5 месеца

Политнекоректно за ПСА, фашизма и антифашизма през Втората световна война Какви са историческите факти в контекста на поругания паметник на съветската армия и охулването на антифашистката съпротива през Втората световна война. Антифашистката съпротива в Европа през ВСВ е легитимен съюзник на Антихитлеристката коалиция, призната и подпомагана с оръжие от СССР, САЩ и Великобритания.

15

Анонимен

преди 5 месеца

няма разделение. Има една групичка русофили, които пишат по 10 коментара, за да изглеждат много. Изборите показаха колко са...