38

Анонимен

преди 5 месеца

Бат'ман Кирчо пак.лъже.От анаеробното дишане на 8000 м височина мозъчните му клетки не са издържали.Какви пенсии и здравеопазване като дадоха 17 млн на укрите?!Пари няма!Само приемат някакви вредни неща,които ще затрият държавата.По-добре да не работят хич!

37

Анонимен

преди 5 месеца

"Първата работа на побеждаващия нацизъм е да рушат паметниците на тези, които са го победили преди 70 години", казва Валентин Вацев - интересно, дали Вацев е анализирал какво се е случило с паметниците преди 70 години?

36

Анонимен

преди 5 месеца

В България има закони и трябва да се спазват. Законно се премахва паметника, незконно е да блокираш парламента да работи и да спреш бюджета. Народа защо спи?. Не разбирате ли какво се случва, как се блокира държавата няколко години и това го правят ИТН и Възраждане ,заедно с ГЕРБ и БСП.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Нека да излезне народа и да защити демокрацията и да покаже кой , какъв е в държавата. Нима ще се оставим на комунистите и унищожителите на България от БСП ,Възраждане и ИТН да блокират работата на парламентарната република. Да блокират нашите пари да достигнат до нашите родители и до всички нас. Като не им харесва България , да ходят в Русия. Тук паметници на комунизма не бива да има.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Чичко Сталин,който възхваляваш е убил повчече Българи и Руснаци от всички други народи взети заедно в света. Путин е същия убиец. БСП, ИТН и Възраждане изпълняват негови поръчки.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Червени комунисти, продължават да рушат държавата. За тях е по-важен този паметник на режима от това народа да има пари и дъжавата да се развива. Как може да изберете нещо което Ви е мачкало години наред, държали са Ви затворени в България и манипулирани?БСП , Възраждане и ИТН изпълняват чужди поръчки, нищо друго не правят. Анти-Българи.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Не монтаж и демонтаж, а направо трябваше да го гръмнат както мавзолея. Паметник на армия колонизатори няма място в столица на суверенна държава. Стига толкова с комунистически опорки от времето на Въко Червенков.

31

Анонимен

преди 5 месеца

До Малко за политика Те така са монтирани, бе калпак. На части са заварявани. Вие от обясненния не разбирате. Квото баба знай, туй си бай.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Това не са политици. В България отсавна вече няма политици. Това са престъпници. Аз за престъпници не гласувам, никога!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Образът на този войник за много еврей е означавал спасение и живот.Да този образ е бил омразен за фашистите, същите които днес го режат с флекс.Българи????

28

Пак по опорката?

преди 5 месеца

До Анонимен 34: Хайде недей да се пенявиш толкова. Сбирщина са тези, които разрешиха това варварско рязане. То и демонтаж, ако трябва да се прави, трябва да се прави с бога и прилика. Режат, а уж сетне щели да сглобяват. Г'лупости на търкалета.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не беше чичко Сталин и т.н червена армия да кажат НЕ! от България щеше да остане само част от Северна България и полето около София.Запомнете тези думи.Гърците искат целите Родопи.Сърбите искат също много.Никога недейте да забравяте, че България беше съюзник на фашистите.Днес Вие с флекс режете главите на тези които ви спасиха!

26

Малко за политика

преди 5 месеца

Вижда се на снимката с рязането че фигурите не са плътни и няма как да са много тежки. Защо тогава не ги вдигнаха цели, така както са били поставени? Ясно е защо - за да бъдат унищожени. А след това ще разправят "ама не можахме да ги възстановим" или ще ги сглобят толкова грозно, че да не стават за показване. Да, в унищожаването сме най-добри.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Костадинов няма да управлява България НИКОГА. Не само, ами ще лежи и в затвора. Много скоро.

24

МУТРИ ВЪН!

преди 5 месеца

Много хора има на хранилка при Руското Посолство. Няколко стотин платени мутри имитират масовост и говорят от името на народа.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До Лики - Просто много време им остави опозицията да си подготвят документите. никакви документи не е имало. Киро що ги не размаха преди рязането на паметника, за да успокои хората. Сега се разсмърдял...

22

Анонимен

преди 5 месеца

Пълна блокада вътре в парламента и навън на това фашистко правителство! Оставка

21

Ммм даа

преди 5 месеца

До Анонимен Предполагам, че мерките се изразяват в нов Закон за защита на държавата. Фашизмът отново е на мода, все пак. Новият Филов се казва Денков.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Петков е лъжец и мошеник, мястото му е в затвора!

19

нац. пр. Костадинов

преди 5 месеца

"Трябва да преклоним главица пред Велика Русия. Преклонена главица, сабя не я сече!" - Доктор Костадин Костадинов, национален предател, платен шпионин, доносник, агент на КГБ, фашист, родоотстъпник.