70

от ЮАР

преди 5 месеца

Една Украина без флот им попиля сума ти кораби и ги принуди да бягат в Новоросийск. В сравнение със Западните флоти, Руският е на техническо равнище от преди 50 години, а що се отнася до системи за насочване, комуникация, контрол и координация, логистика, точност, скорост и устойчивост - Руснаците са на ниво 1950 в най-добрия случай. Тия неща с ура не стават - иска се традиция, каквато Русия няма във военен флот, искат се много пари за тия неща. Не могат да се сравняват с Британия, Америка и пр.

69

Анонимен

преди 5 месеца

"Уязвими ли са по същия начин военноморските сили на НАТО? Не чак толкова. Военноморските сили на съюзниците разполагат с много по-усъвършенствани противоракетни и радарни системи"--------------С първия дрон натовската гемия потъва.

68

от ЮАР

преди 5 месеца

Първата грешка в статията е, че Руските военноморски сили били доминиращи в Черно Море. Доминиращият флот в Черно Море е Турският. Второ - Русия НИКОГА не е имала сериозни военноморски сили. В най-добрия случай е четвърта-пета сила в света. Не говорим за сравнение с Америка, флотът на която е по-силен от целия останал свят взет заедно. През ВСВ, Черноморският флот на СССР се покрива чак в Новоросийск, при пълно отсъствие на Германски флот в това море! Русия няма нито флот, нито авиация като НАТО

67

И на децата стана

преди 5 месеца

Ясно,че Украйна е фалирала.САЩ първи се усетиха.Господ да слезе не може да им помогне камо ли ЕС. Зеленски ще си вземе банските и ще отиде на хубав остров.Украинците скоро няма да имат пари хляб да си купят.Да не губим време да се даде атом на Украйна да ударят Москва и рашите да си върнат жеста умножен по 100. За вас е ясно ама лидерите на ЕС изобщо в час ли са, че ненормалниците в Русия имат една камара ядрени оръжия. Кой нормален човек може да си помисли,че Русия ще изгуби???Немам думи...

66

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението?

65

Владимир Путин

преди 5 месеца

Владимир Путин днес на пресконференцията нарече Одеса руски град. Нали се сещате какво става с НАТО когато Русия държи цялото крайбрежие на Черно море до Румъния.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Напълно съм съгласен. Затова към всеки 10 натовски кораба трябва да има товарен кораб зареден с контейнери тоалетна хартия,памперси и боров вазелин.Само така НАТО в Черно море ще бъде защитено от коварните руснаци.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Ама лидия Путин има ядрено оръжие, не можем да влезем в Украйна? А утре лудия Путин като премаже Финландия , защото там никой няма да им провежда "военна операция", Финландия е една плюнka, само 5 милиона, и тогава ли ще кажете - ама лудия Путин има ядрено оръжие. Или ще започнете ядрена война с Русия да умрат 300 хиляди американци и половин милиард европейци заради плюнката Финландия?

62

a бе, натовците!

преди 5 месеца

Защо не смеете да влезете в Украйна да победите Русия на полето на боя, бе? Защо НАТО не смее? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смеете да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките rьзове.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Разбира се, Русия трябва да си върне Киев, защото това е майката на руските градове. Трябва да върне и Одеса. Русия трябва да спаси Украйна от лунатиците и от тези натовски безумци.

60

читалище заря

преди 5 месеца

щом като се включи шитпостера, работата с опорките в коментарната секция е "изуй гaщи" :) дерзайте, че яндекс не спи

59

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен може да се каже, че южнокорейските снаряди нито са евтини, нито са съвместими с архаичното въоръжение останало от бившото сесесере. а северния ким, ако кацапа го завлече с парите е достатъчно лек да прати една бомба във владивосток и да каже че се е целил в токио.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците са станали много добри с дроновете, имат вече всякакви дронове, пълно е с клипове в нета. Първо им пускат някакви димки и уронацистите излизат от укритието и почват да бягат като xлeбарки, а после ги почват от горе с бомби, някакви леки бомби, не могат да ги убият лесно, само късат ръце и крака.

57

Анонимен

преди 5 месеца

A деда вика ако не немериме пари сега да дадем на Украйна, Путин ще победи и почва юропа, и тогава требе петата клауза да такова и синовете и дъщерите требе да се биеме с руснаците да умираме по бойните полета в Украйна.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Натовците не вярваха, че за съвсем кратък срок руският ВПК ще заработи на ускорени обороти. За протокола: руският ВПК произвежда месечно 7-пъти повече боеприпаси от този на колективния Запад. Нещо повече. Южна Корея произвежда повече боеприпаси от всички европейци взети заедно и може да залее Русия със снаряди на ниска цена.

55

Нема,

преди 5 месеца

Нема да се тревожите! Пък като не ви харесва Черно, ходете в Червено

54

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Колко само гопниците като стане положението "изуй ***" почват да плямпат как другите ги е страх и как "пошла жара". альоша от панелката няма много шансове срещу мръсния хари. ако иска, да си проба късмета.

53

Колко

преди 5 месеца

Сме яки ние, суперски, модерни, правилни, пък нъй страх! Що тъй?

52

Евразин Алахакбаров

преди 5 месеца

До студено стана татарино неук, руския газ е по скъп от японски климатик ААА

51

Анонимен

преди 5 месеца

Редакторите на Днес.РУ както винаги внимателно следят и трескаво търсят статии с тревожен тон за бъдещето на НАТО и цивилизования свят.Нищо , че руzките гемии са като о каменната ера, важното е да продължим да величаем руzката веоенна немощ..., пардон- "мощ"