58

НОСТРАДАМУС

преди 5 месеца

И БЪЛГАРИЯ Е ОРЯЗАХА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ, НО СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НИ, СЕ ПРИМЕРИХМЕ, ИМАМЕ ДЪРЖАВА И ТО ДОСТА БОГАТА.

57

Адмирации

преди 5 месеца

Последните няколко месеца, много техника войска и оръжие се местят към Балтика и Скандинавието, очевидно с Украйна се приключва, и е време да се разчистят сметките с балтийски и скандинавски нацисти, с общо население колкото Москва. След като Русия превземе и Норвегия, те реално ще са съседи с любимите Англосаксонци, ще ги дели едно море, дали тогава ще са така агресивни?

56

Mногознайко

преди 5 месеца

Зельо, Зельо всички те изоставят, първата причина е че много крадеш, втората че не искаш да сключиш примирие, третата е че още 2014 не се възпротиви за вземането на Крим, четвъртата е че ти наляха милиарди и нищо., петата е че има милиони украинци бежанци и всички ги храним, шестата е че в украйна се провежда етническо прочистване на всякакви народности и т.н.

55

Име

преди 5 месеца

Има, зелено човече, има!

54

НОСТРАДАМУС

преди 5 месеца

Никакъв европейски съюз за Украйна.Европа ще пламне .УКРАИНА С ОТНЕТИ 20 ПРОЦЕНТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДЪРЖАВА , НО ДА БЪДЕ НЕУТРАЛНА.Донъл Тръмп, точно това ще режисира.

53

Иван

преди 5 месеца

Украйна е най-корумпираната държава в Европа. Не случайно Брендо я е избрал , за да се покрие. Нещо като африканска държава, но в Европа.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна трябва да е в Африка не в Европа там от маймуни ще станат хора:)))

51

До 57

преди 5 месеца

На Орбан. В ютуб има клипове.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До 55 Да бе на кой на Наколенков ли щото само на него може,а колко да е велик щом един министър му каза,че е нагъл просяк точно на зеленчука

49

Анонимен

преди 5 месеца

До тук Украйна е похарчила 250 тона банкноти от по 100 долара . Не ви ли се струва нормално някой все пак да пита за какво са похарчени 250 тона банкноти от по 100 долара и 100 евро ? Или да не пита само да дава ?

48

Анонимен

преди 5 месеца

Гледах видеото. Зеленски го беше притиснал в един ъгъл и му набиваше канчето, както на нашия *** през лятото. Орбан се потеше обилно и не знаеше накъде да гледа. Беше жалка картинка. Зеленски е друга бира.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан е ДЪРЖАВНИК , а Зелев -- кой и кЪФ е ?Това не е нашият Премиер , да се кланя на Зеленио !

46

Турция

преди 5 месеца

чака 25 години, ама не съм чул Ердоган да мрънка сека седмица за това. Баси досадното човече.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Отговаряйки на въпроса дали Унгария ще напусне Европейския съюз, той каза: "Няма да напусне, ще влезе. Влезте! Моят план не е да напусна, а да превзема Брюксел".Унгарското правителство многократно е заявявало, че очаква промени в ръководството на ЕС след резултатите от изборите за Европейски парламент, които трябва да се проведат през юни 2024 г. Будапеща им отдава голямо значение и се надява те да укрепят позициите на десните партии в Европа.

44

Анонимен

преди 5 месеца

To и нac нeмaт npичини ga ни блokиpaт зa Шeнreня, aмa ни блokиpaт...

43

Анонимен

преди 5 месеца

Ами има не,тя украинската простотия няма място в ЕС,щото украинците нямат проблем само с руснаците дето са в Украйна,а също и унгарците и всякакви малцинства само дето руснаците са много и ви казаха да си гледате работата

42

mda

преди 5 месеца

И как може дърважа, която се намира в текуща войда, да бъде приета в ЕС? Ако утре Украйна влезе в ЕС, това не означава ли, че ЕС/НАТО (понеже по-голяма част от ЕС са членове на НАТО) трябва да обяви война на Русия и забавалението Трета Световна Война да започне? Боже, прибери си вересиите!

41

Орбан

преди 5 месеца

Причините са много: Борбата с корупцията, Върховенството на Закона, Неконкурентна икономика, която ще бъде смачкана от западните фирми(това още Макрон им го каза). И най-важната причина - с Наркомани НЕ преговаряме!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Будапеща няма да позволи на ЕС да започне преговори за присъединяване на Украйна. Дори, ако Унгария е единствената страна в блока с такава позиция. Европейският съюз е напът да направи ужасна грешка, която трябва да бъде предотвратена. Дори и 26-те останалите страни-членки на ЕС да искат да я направят, а само ние ще бъдем против, добави още Орбан.

39

Некъф

преди 5 месеца

Защото Орбан е къртицата на МАсква както и македонците са къртицата на МАсква в НАТО!