53

Така

преди 5 месеца

Галъп са най-фалшивата агенция, която може да се измисли. То всичките са фалшиви, ама тия чупят фалшомера.

52

Анонимен

преди 5 месеца

До A Пак е много. Мен ме питат "Здрав ли си?". Ако кажа "Не" ми казват да се стегна и да не се лигавя. Защо да ходя и да чакам два-три часа за тази подигравка?

51

A

преди 5 месеца

Профилактичния преглед е ЕКГи ПКК, което си е отбиване на номер.

50

009

преди 5 месеца

Изключително *** въпрос дали имаме доверие на здравната каса. На лекарите, които ще ни прегледат и пуснат изследвания и назначат лечение е въпросът дали имаме доверие! Касата само плаща (понякога) за някои от тези услуги!

49

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 52 Кой колко интелигентен е личи по това как се опитваш да прикриеш опорката: дарителските камапании като тези с капачките се организират от НПОта с помощта на обществени фигури, не от държавата, следователно, критиките ти към тези кампании уж като критика към държавното използване на държавни средства за здраве са напълно погрешно насочени. Адресата е съвсем друг. Все едно да критикуваш таксиметровите шофьори за проблемите на Столична компания градски транспорт. Няма връзка.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Напоследък често се налага да се занимавам с така нареченото българско здравеопазване. Плащам като поп навсякъде при това не един път вече над "здравната каса" плащам хиляди левове. Тоест, това, което уж ми се полага от здравната каса са стотинки. Нищо безплатно не си спомням да съм получил по линия на здравната каса.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Ами щом не вярва, да си боледува. То зорлем нещата не стават. Да си пие ракията, да си философства, и това е. Да обвинява ЕС, Щатите, Сорос и световния империализъм за бедността си и глупостта си.

46

хуманен доктор

преди 5 месеца

За да ходиш на профилактичен преглед трябва да си поне средно интелигентен. Младите си мислят , че са завинаги и това си е техен проблем , че живеят в заблуда. Дъртите си мислят за здравето ако са интелигентни и не са оглупели. Факт.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Според нас българите думата профилактика означава загубено време.

44

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 47 "никой не се подиграва с кампаниите!" Затова ли руските драскачи масово използва "капачките" като бухалка? Явно резултатите от кампаниите не са им важни, важно им е тролействането. Реалността е, че с тези кампании се постигат РЕАЛНИ резултати. Нещо, което НИКОГА не присъства в опорките на въпросните. Интересно какви "българи" за тези, които вместо да НАПРАВЯТ нещо, с което да помогнат на други българи, злостно атакуват актове на добродетел и дарителство?

43

Анонимен

преди 5 месеца

До 43 "... Португалия...85 години,тук 69-70 години,ееее....!" - 89та година разликата е била 3 години. След 34 години демокрация, разликата е 7 години.

42

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 45 Никой не е длъжен да дарява, но цинично да се подиграваш с дарителските кампании, още повече правейки референции към един мракобесен режим, е абсолютно показателно за намеренията на пишещия. Не ти се получава с пасивно-агресивната стратегия, свали картите още в самото начало.

41

до 39

преди 5 месеца

Не знам тролеи ли са, трамваи ли са, но яко са нагазили руските лъжи и дезинформации в мозъците им. Отърване няма.

40

Мара

преди 5 месеца

Вижте средната продължителност на живота в Дания,Норвегия,Швеция,Испа- ния,Португалия...85 години,тук 69-70 години,ееее....!

39

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 31 . Това с капачките е любима тактика на руските наколенки да отричат полезността на солидарността. Истината е, че винаги ще има нужда от дарения, където и да живее човек, защото винаги ще има хора в нужда. Отричането на този факт само показва у нас кой и защо използва такива приказки. Както казах, някои предпочитат да злобеят гледайки отстрани. Нищо чудно, те не се чувстват част от българското общество. Разбираемо е защо са такива.

38

Анонимен

преди 5 месеца

До 35А неговото задължение какво е, само да прибира парите от здравната каса ?

37

Анонимен

преди 5 месеца

До Българинът не Прав си. Ключовата дума в поста ти е "сякаш". Направи си сам изводите за българина.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 33 "след като и двамата се скъсваха да публикуват глупостите на Мангъров и разни други антиваксъри. Когато се случи трагедията - "ама те докторите го изпуснаха"" Е, важното е, че глу постите на Мангъров са ги публикували. Сега, да си гледат здравето не е приоритет, важното е да помагаме на руските тролей в публичното пространство.

35

до 36

преди 5 месеца

Ти май изобщо не си ходил по направление. Плаша се по 2.90. Откъде си ги измисляш тия суми?

34

Мина

преди 5 месеца

На кого да вярвам от 1992 до 2022 съм с лични застраховки,непрекъснати.Три операции с три болнични листа.Очна- 2000 лв.,става - 6000 лв.,зъбни протези- 5000 лв.Внесени осигуровки и здравни за тези години 120 000 лв.Пенсионер с живот още 5-6 години,до 70 навярно!