111

Анонимен

преди 5 месеца

Повече въглероден двуокис, повече храна за растенията, повече зеленина. Преди милиони години въглеродът е извлечен от въздуха от растения, които в последствие са станали на въглища. Сега този въглерод пак ще отиде във въздуха и ще стане храна за други растения. Никой ли не вижда идиотията на това, което тези ни обясняват?

110

бла,бла

преди 5 месеца

Китай и Индия това знаят ли го? :DDD

109

Анонимен

преди 5 месеца

парашутисти.

108

Анонимен

преди 5 месеца

Щом няма да има огън, как ще се произвежда токът, как ще се създават машините които ще произвеждат тока, как ще се доставят, кои държави ще държат ключа.

107

цветан

преди 5 месеца

Тъпо и упорито си продължават с глупостите. Въглероден концлагер, 15 минутни градове, розови еднорози и т.н. .. наистина не съм сигурен как си представят това да се приеме и наложи и да е стабилно .. т.н. "елит" май е жертва на собствената си посрана система..

106

Гошо

преди 5 месеца

Не чух да се говори за петрол.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Самолетите на ток ли ще се движат? Ще върнем ветроходните кораби? Торове, лекарства, бои и още 1 милион продукта от какво ще се произвеждат? Ако пласмасите и полимерите се заменят от органични материали, то планетата ще се обезлеси точно за 5 години. А дърветата са единствените които поглъщат въглеродния двуокис и отделяд кислород. Да не стане.. "Опа грешка"

104

Фратю

преди 5 месеца

Таратанци, край ама друг път. Блаженни са вярващите.

103

Любопитко

преди 5 месеца

Батериите от неизкопаеми източници ли ще се произвеждат, пластмаса, торове и много други продукти на нефта с какви ще се зааменят, АЕЦ също ли ще бъдат затворени, утопленеито за тези ползващи газ с какво ще бъде заменено?

102

Анонимен

преди 5 месеца

Спокойно, тя природата си знае работата. Не се интересува нито от договори, нито от обещания. Като дойдат сушата и глада, всичко ще се случи от самосебе си.

101

Анонимен

преди 5 месеца

94 А Русия не знам, но Китай да една от най-заинтересованите и най-натискащи нации това да се случи.

100

Сатир

преди 5 месеца

2050!?!?!? Моля се да доживея до 2030! Да гледам как озверели хора от студ, глад, мрак, гонят зеленясари адиоти. Няма да е от любов.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Принца и Путин умират от смех брояйки съдраните ни кожи . Вече ще раздават и заеми в петрол . Лихвата по два галона на барел :)))

98

Анонимен

преди 5 месеца

Ако го гарантират със създаване на изкуствен интелект, въоръжен с атомно оръжие, които да следи за изпълнението на договора, тогава ще им повярвам. Да видим тогава ще му държат ли гащите на някой да се отметне през 2049 г.

97

Фин

преди 5 месеца

До тогава ще са измрели и феновете на пръдливитее и димящи котурки, които в бг са много, и наистина ще бъде по приятно място всеки един град.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Ще се наложи да премахват програмите за синтетика от пералните. От 2050 само вълна и памук и пак ще отваряме "пътя на коприната".

95

Опаааа...

преди 5 месеца

А пътищата от кво ше ги правим, като нема да има асфалт? Че Баце има да строи магистрали бе вие луди ли сте...да оставите човека без асфалт? Абе тая вашта нема да я бъде

94

Ужас...

преди 5 месеца

Значи нема да има от кво да се прави маргарин, начи ше пердашим истинско краве масло, тъй ли?...?! Всички найлонови опаковки ше станат хартиени...? А стъкло ше има ли...? Щото тогава фаровете на колите пак ще са истински, а не от неква скапана пластмаса!

93

Анонимен

преди 5 месеца

Горивата добре, но дериватите на петрола ползвани в другите индустрии?

92

VS

преди 5 месеца

Сега са много по-смешни "учените"! Разчитат на компютрите. Нямат такава здрава връзка с реалността. Опитват се да обяснят явления измисляйки си частици които "никой не е виждал"! Много ми е интересно през ледената епоха, милиони години преди сега, кой е замърсявал въздуха!? Отговора на въпроса "who we are" не е толкова *** колкото изглежда!