51

Сатир

преди 9 месеца

Политико!?!?!? *** дойче веле какво каза???? Аняко американски лобист? Та да слушкаме, да папкаме и целуваме ръката на посолството.

50

да

преди 9 месеца

Политико са поръчкова медия, няма проблем да ни оплюват

49

До а стига

преди 9 месеца

Значи викаш никой не храним! види си путинофил си а питонфила е нещо което НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Та я да те питам ти като купуваш нещо от пазара, искаш да ми кажеш че НЕ храниш тоя дето ти го продава така ли? *** то бива да си путинофил бива ама малко от малко се замислете кат пишете глупости бре! купуваш от някой и не го храниш! явно за вас путинофилите това е номер едно урок в икономиката явно! ей бах ти глупоста!!!

48

а стига

преди 9 месеца

Това е търговия и никого не храним. Нас хранят с бензин. Какво искате да направите по въпроса? Да се извият пред бензиностанциите ни луди опашки за безумно скъп бензин? Хранили сме режима на Путин. Без нас, "режима" му ше умре от глад. Добре, че има кой да ви се връзва. Не са малко наивниците у нас.

47

Kornella Kleinermann

преди 9 месеца

Абе фашаги, как не ви беше срам почти да отсечете ръката на Георги Свиленски. Човека беше на косъм да остане инвалид до живот!!! Само чудо го спаси от трагичната участ да падне посечен при защитата на светинята ПСА от фашистите! Господ го паси! Аллах Акбар

46

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 9 месеца

Добре, че България, инак Русия ще фалира! Всяко нещо си има граници, но РУСОФОБИЯТА на западноевропейските "елити" отдавна е прекрачина границата. Инак политиката спрямо РОДИНАТА НИ е ясна - тотална КОЛОНИЗАЦИЯ и ГЕНОЦИД, на 100%. Все още имаме фискален резерв, който е за бодра, но с приемане на Еврото - край. Имаме въгледобив и ТЕЦ на собтвени въглища; имаме и родно произвпдство на горива. НАИСТИНА, ТУК ИМ ТРЯБВА ТЕРИТОРИЯ НА КОЯТО СВОБОДНО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ, НЕ ДЪРЖАВА! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Политико какво ще каже за това, че американския военен флот купува петрол директно от Русия? Преди 1 седмица кораб от Новоросийск с 50 хил тона нефт акостира в Норфолк. Нещо за това, а? Или целта е тук рафинерията да се закрие, за да можем да купуваме преработен руски петрол от чужди рафинерии и да тъпчем пари в западни компании!

44

Гошо

преди 9 месеца

Чрез това провинциално американско вестниче не се ли цели намеса във вътрешните работи от посолството?

43

Анонимен

преди 9 месеца

Ако човек слуша използваните предпазни средства от политико, ще си помисли че всичкия петрол и природен газ на Русия минава през лукойл...

42

Анонимен

преди 9 месеца

Демек България прави с Русия петролен бизнес за много милиарди... Егати и педералитико... Яко ги разбира нещата...

41

Анонимен

преди 9 месеца

Чук-чук на портите на Брюксел! Даааа! - отговаря някой. - Извинете, може ли да питаме дали можем да си купим ... от ... /На местата на точките можете да поставите която и да е държава извън ЕС и съответно каквато и да е стока или суровина/. Отговорът е: - Ще видим, ще обсъдим, очаквайте указания" или "Ще видим ще обсъдим, ще излезем с еднинно решение за кого може, за кого не. Трябва да сме единни." И ей тъй, вече 16 години ... Нашата мишка пак се скрива в дупката си в очакване.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Целя западен свят са крадци тяхното благосъстояние се дължи не защото са по умни ами много са ограбвали плюс неколко стотин години експлоятация на двеста милиона неrри . Промишлената революция започва двеста години след като са крали и експлостирал

39

...

преди 9 месеца

е ние от много отдавна сме си руски сателит! това не се е изменила много много! така, че тука няма нищо чудно! даже партия дпс си е чисто руска партия създадена от агенти на ДС обучавани от КГБ! така, че .... Само едно обаче не е ясно защо слд като във всеки сайт статия блог и прочие все се пише колко велика е русия и колко хубаво е там, та защо всичките тези дето го пишат това не бягат да живеят в русия а бягат да живеят в САЩ, даже и руснаците не им се живее в русия а сикат в САЩ или европа!

38

Анонимен

преди 9 месеца

България храни Путин? А това, че Нидерландия, Испания и още няколко страни увеличиха вноса на руски втечнен газ в последните месеци? А това, че всеки знае как ЕС купува руски петрол през Индия и Китай? Айде вече престанете с идиотизмите си!!! Целия ЕС храни Путин и това е доказан факт, а нашето на този фон са трохички!!!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Според класация на същото това издание, за "разрушител на годината" е обявена Елвира Наибулина - ръководител на Централна банка на Русия, защото не е позволила да се срине икономиката на Русия. За "мечтател на годината' е обявен Зеленски. Факт.

36

някой

преди 9 месеца

Абе аз нещо взех да се обърквам. ЛУКойл стана ли вече руска или още е швейцарска? Литаско не изнасяше ли печалбите си в Бенелюкс или нещо бъркам? 101% поръчкова статия!

35

питане

преди 9 месеца

И защо изтрихте поста, че Австрия продължава да получава руска газ по тръба през Украйна? Значи и наркомански храни Путин.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Политико си пише глупостите. Що не пишат колко газ и нефт потребяват Германия, пък другите в ЕС. Нашето потребление е смешно. Пък и голяма част от произведената нафта заминавала за Украйна, тоест Путин снабдява украинските танкове с дизел.

33

До Христо Христов

преди 9 месеца

Политика е американска "медия"...

32

Мишо

преди 9 месеца

Да отиват в съда и да и да подават иск, да се оплачат на данъчното. Да, ама няма за какво да се хванат!