104

Анонимен

преди 5 месеца

ГЛАДУВАЙ НАРОДЕ ОДИ БОЛЕН И СКЪСАН И МИСЛИ ЗА ПАМЕТНИКА И КОТ КАЖЕ САЩ В КОЛОНИЙТИ Е ТАКА

103

'като мухи сме

преди 5 месеца

ПП продължава българоненавистническата политика от времето на ГЕРБ за унищожаване на бъгарската памет и отглеждане на млади хора на животинско равнище, хора без съзнание за род, родина и историност.Измененията в учебниците, които станаха заради американци и ЕС,изтриващи всичко стойностно, и натрапващи дезинтерес и объркване са част от промитите мозъци,за да изсмучат от страната ни здрави и ненаркотизирани все още поданици на техните държави."и те напоихме богато с кръвта на хиляди убити" Вапцаро

102

До 108 и 109 за сега

преди 5 месеца

Втори фронт срещу Хитлер се открива на 6 юни 1944 г.А забравяте и за ,,подялбата" на салфетка.

101

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 109 Защото Португалия е била на края на Европа и пътя към Германия не минава през Португалия. И освен това, защото повечето диктатори, като напрамер португалския винаги са били под крилото на САЩ, които са ги коткали и закриляли, защото са ги ползвали за маша да си вършат мръсната работа чрез тях.

100

средната земя

преди 5 месеца

До Гандалф. Не ми се спори с изкуфели старци. Впрочем, гледам че са ме изтрили. Както казах, помен няма да остане, че тук е имало свободни. Всичко ще бъде изтрито.

99

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 108 - такъв "слугинаж" е имало и в Португалия, но там никой не е нахлул. Що така?

98

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 108 - Тъъпак?! Е, ако искаш да видиш такъв - ходи да се обръснеш! Може и с 4ука и сръпа! Я да ни обясниш, защо е влязла Червената армия в държава която не е била във война с нея? Или не ти се ще, щото твоите деди са сред онея шумкари които Червената армия е въдворила на власт в България?

97

Гандалф

преди 5 месеца

До средната земя - Саурон сега е зает с Украйна - да я разрушава като залог за това да остане Император на Русия! Както предложи Терешкова - поне докато започне да се насила! Догодина ще си направи нови "избори" и ще се узакони за още 10-на години. Така че, не се безпокой.

96

Анонимен

преди 5 месеца

До До 87 Тъъпако, паметника не е затова, че са загинали руски войници в България, а за това, че руснаците, като влязоха тука не ни размазаха като Берлин, което си заслужавахме заради слугинажа на нашите управници пред Хитлер и защото след войната ни подкрепяха да станем модерна държава, въпреки, че Русия беше почти напълно разрушена от войната. Набий си го в тъъпата тиква това, за да разбереш защо има такъв паметник там.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Тъпокировците конституцията газят, та документи сега за един паметник. Те са си взели решението, Денков го е потвърдил на Свиленски, че той, докато е министър-председател, паметникът ще се махне. Пък който дойдел след него, ако щял и по-висок да построи. Мъж и поЛвина, пък що му викат мишка, плъх, шушумига?

94

До 95 анонимен

преди 5 месеца

Има съществени разлики в експанзионистичната политика на Русия,САЩ и Китай.И понеже пишете за Русия,тя стана Зло в момента,в който започна да оспорва хегемонията на САЩ.А Китай стана силен благодарение на лакомията на корпорациите,локализирани на запад.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да има символи на свободата и независимостта на България - много ярък символ е тоталната цензура навсякъде.

92

Анонимен

преди 5 месеца

Щом нямат документи..нямали кой да ги провери тия не съществуващи документи ...)Те ПП изобщо нямат документи за нищо ,правят си каквото искат)

91

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 99 Къде да претопяват бе оптимисте, нали ликвидираха металургията???

90

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да има символи на свободата и независимостта на България - записите на Киртака и мравояда преди сглобката са силен символ на свободата и независимостта на България. Раздаването на генералски длъжности и постове на натегачи на USA. Голям символ е украинското знаме, забучено на СОС. А черешката на тортата е дистанционното управление на марионетките във властта от посолството. Но територията на съборения паметник на съветската армия няма да стигне да се увековечат тези символи.

89

Анонимен

преди 5 месеца

няма кво да му местим - претопявай и за колелета за децата - поне нещо полезно да излезе от тая гротеска, а мрамора и камънака - за тротоарни плочки и павета

88

Анонимен

преди 5 месеца

хайде копейкаджии! Митрофанката чака да и избичите по един федорос!

87

Анонимен

преди 5 месеца

Да много българи обичат Русия, но също така много българи мразят руският експанзионизъм и жаждата на кремълските фашисти да властват над по-малките народи!

86

До 77 анонимен

преди 5 месеца

В Германия не са правени паметници на Хитлер.А в Браунау решиха да оставят антифашисткия паметник пред някогашната му къща.

85

Анонимен

преди 5 месеца

Ала-бала продължава, днес една си призна в ефира на Нова, нямала търпение да се обяви конкурс за терена, иначе борели корупцията, ахахаха!