25

Герб минус СДС - ДПС

преди 6 месеца

Северняшкото му и Дунавското му са си съвсемразлични хора. Той си ни е бай Дико Илиев, а не е бай Тодора им Живком от Правец и БКП-то им. Въпреки, че и Правец си е в Северната ни Българията ни. Ако някой ми обясни какво обща има паметник на Съветската армия със сегашната ни политика и Русия, ще го почерпя. Ако пъке жена, ще я изиграя ръченицаат с нея. Честита да им е на политиците и техните лидери. За смях станаха с техните избори и правителства. Акордеонистите. После и тези с гайдите.

24

6

преди 6 месеца

Образованието и здравеопазването са на челните места на националната си криза!А тези умници освен като ученици не са влизали повече в клас и си глаголят сума ти глуми!

23

Милиардер

преди 6 месеца

А и борсите ни са в Дружбата ни. За това си пазаруваме по-евтино. Може и стотинките да си броим, въпреки че имаме и левчета все още. Какво стана с еврозоната, в която наужким ни е вкарала банкянската мутра ? За Шенген разбрахме. Но за еврата нито дума, нито вопъл, нито пък стон от политиците ни. За тези от БНБ и КФН повече няма да пиша. Специалните ми поздрави са за приятелките ми от банките в ж к-то. Дружбата, разбира се.

22

Експерти по ПР

преди 6 месеца

дават становище по въпроси, по които не са компетентни. "По-добре питай гугъл как да гласуваш" и "Нема кво да се обърка" плюс големия брой чуждици и всичко това, докато говорят за български език и литература. Тия хора дали си гледат участията в предаванията, в които ги канят? Аз ако бях ПР експерт щях да преглеждам внимателно всяко ТВ участие, за да търся грешки и да се видя отстрани дали не изглеждам като самодоволен кpетен, който сам си вдишва пpbднята, за да не става зян. Пак народа е виновен

21

Българин

преди 6 месеца

Северняшките ни на бай Дико илиев. А и сме си северняци. Държим на студове, както и на своето си. А тя си е нашата, Северната ни Българията ни. Не съм от политиците, нито пък от техните лидери. Доста приятели имам в квартала, в който живея от над 27 г. Ако е много студено на Новата, ще го изиграем около пазара ни. Ами, той си ни е наш.

20

приоритета

преди 6 месеца

на българина са парите и единствено парите,да краде,да краде и да трупа,трупа имоти и пари,ще си ги носят на оня свят

19

Анонимен

преди 6 месеца

До: Оги.Българският политик и депутат от стотици години е бил винаги мъдър и милеещ за благото на бедните.

18

бг смешки 2

преди 6 месеца

защото така иска Посолвото !

17

мунчо

преди 6 месеца

В училището на синът ми (3-ти клас) ни искат 48 лв на дете за да заведат децата на театър.Епа не е ли по-добре да ги изпият у кръчмата , а !

16

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, защо при бай Тошо българското образование беше на ниво и нашите ученици постоянно печелеха олимпиади, а сега след "образователната реформа" имаме масова функционална неграмотност?

15

Драган

преди 6 месеца

Докато не изгоним американското посолство, "Заедно в час", "Америка за България" и т.н. НПО метастази, ще става и по-лошо. Това е план, спуснат и старателно изпълняван от ДС и БКП наследниците, инсталирани да управляват колонията. Това е.

14

Пешо

преди 6 месеца

Локуми да разпъваме по ТВ -то най-можем.Целия образователен модел е сбъркан.

13

Честита

преди 6 месеца

Моите приоритети са съвсем други, въпреки че съм си българин по рождение. Ще я научу внучката на ръченицата ни. Тя си е половин българче все пак. Само да ми засвирят тези виртуозните му акордеонистите на г-н ТОШЕВ. Ще я заситним. А и да води хората ще я науча. Просто защото, аз съм най-добрият от играджиите ни. На тези нашите си. А и доста хора ще се хванат за ръката ми. Българската и здравата ми десницата ми. Ръценицата ще я играя с някоя от приятелките ми продавачките в Дружбата в София.

12

БАЛОНЧО

преди 6 месеца

Тия с балоните докато навършат 18 нема да могат да си пишат името.

11

Ставайте дилъри

преди 6 месеца

С толкова некачествен матерял освен да развивате бизнес с понички и други захарни и пържени изделия, може да развивате и бизнес с наркотици и пpocтитуция. Ще процъвтява в следващите години. След 10 години тука ще е като във филма Idiocracy БУКВАЛНО. За това дори да отворите едно капанче с "Пържен Шоколад с Мармалад" ще избиете рибата, ще станете милионери за 3 години.

10

Анти Тяло

преди 6 месеца

Заглавието на статията е бая неграмотно сътворено....

9

Анонимен

преди 6 месеца

Комбинацията от поколението на нискочелите селски мутри и нулевата образователна методика, ражда само тикви...

8

Кристалчо

преди 6 месеца

Те резултатите са добри. Чакайте след 7-8 години като порастнат сегашните 7-8 годишни, които душкат балони в междучасията.

7

чети внимателно

преди 6 месеца

"По телевизията показват убили бизнесмен в чалготека, убили бизнесмен в таверна... Когато съобщят че са убили бизнесмен в библиотека тогава ще се оправим..." - Теди Москов

6

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът е в *** родители. Претенции до небесата, а то някакъв ринещ дъното бачкатор гастарбайтер слугинаж. Е как такова да отгледа дете?! У нас слугинажът е на стряскащо високо ниво спрямо средното за ЕС. Нормално е децата на слугинажа да са слугинаж. Защо моите деца са кадърни, интелигентни, възпитани, като мен? Е, такива неща, които аз говоря, няма да наговорят, защото са възпитани на уважение. Ама аз уважение към простотията НЯМАМ. Защо на моето обръжение децата са същите? Среди. Мислене