27

Анонимен

преди 5 месеца

Според староеврейските писания Авраам е тръгнал да коли собствения си син, за да докаже лоялността си пред еврейския бог, а пък Юдейският цар Ирод е убил 14 000 младенци, когато му било съобщено, че се е родил Божият син. Надявал се е, че ще е измежду убитите деца.

26

Жоро от Есватини

преди 5 месеца

Колкото повече Израел побеждава, толкова повече се отдалечава от фантазията за спокоен живот, арабите раждат като за световно, а евреите, колкото и мъже с физиономии на завършени уббиййци да си сложат за премиери, посланици, генерали и т.н- все тая, ще живеете спокойно само в българските казина, когато сте на хазарт-туризъм.

25

Това

преди 5 месеца

Няма да доведе до нищо добро за всички!

24

Познавач

преди 5 месеца

Не мисля, че в БГ има толкова много искрени ционисти, каквото впечатление се създава от коментарите отдолу. Платена пропаганда. Като цифрите на Холокоста. Да, загинали са, да, това е престъпление, но не са 6 млн. Още липсата на реакция с/у Украинския ф.а.ш.изъм показа, че не са си научили урока и че ще трябва да го научат. Няма как... И не се заблуждавайте с наводнение но на тунелите. Началото на края на държавата им.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Точно каквото е направил Хитлер,защото това са преродени нацисти и пак правят същото вместо да се поправят.По принцип ако мразиш даден етнос после се прераждаш такъв за наказание и да изкупуваш грехове.А тази Газа не е на Марс...до Израел е и ще им се върне като бумеранг с някое земетресение като се срутят тунелите.

22

Анонимен

преди 5 месеца

И това как се вписва в международните правила за водене на война? Защото Нетаняху обяви война и трябва да спазва определени правила, описани в Женевската конвенция.

21

Анонимен

преди 5 месеца

До 29:То и укрите говорят руски.Има записи в болната ти фантазия след като смръкнеш бело.Аман от вашите лъжи!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Точно както Xитлer е напълнил с вода метрото в Берлин 1945

19

Анонимен

преди 5 месеца

Защо на определени постове не може да се сложи минус?Ей,пак манипулирате!

18

Гаргарин

преди 5 месеца

Путин да види какво го чака и него скоро...

17

Анонимен

преди 5 месеца

Евтино и ефективно. Няма бетон, взривове, а морската вода прави чудеса с оръжията и инфраструктурата на джихадистите. Един от Хамас се хвалеше, че изкопали 700км тунели. Сега ще си имат подземна Венеция и ще могат да пеят алахакбар, карайки ладии в каналите:)

16

Има

преди 5 месеца

записи на руска реч в тунелите

15

Анонимен

преди 5 месеца

Чудесна новина! Приятелите на Путин от Хамас ще бъдат издавени като съсли!

14

Прост

преди 5 месеца

Че кои са агресорите в случая?

13

Аз

преди 5 месеца

Единствената демокрация в Африка показва демократични ценности, а най-голямата демокрация на света я подкрепя!

12

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Ами да излязат от тунелите и да се предадат като не искат да ги давят. Що се крият като мишки нали са големи войни на Аллах?

11

SS

преди 5 месеца

Хуманна екзекуция чрез удавяне.... Оня с мутачките е бил цвете сравнение с тези.....то колелото се върти....

10

Анонимен

преди 5 месеца

Представи си колко са жестоки тия евреи.

9

Толкоз

преди 5 месеца

Му дреме на нетаняху за собствените му хора. Ще ги избие. Сам си спретна и това с Хамаз, като ги допусна да вземат заложници и убият хора, за да си намери повод да заличи цял един народ. Невероятна кръвожаден садист и той и подкрепящи я го Байдън. Техния Бог ще ги съди. Нищо че и двамата са безбожници.

8

До 17

преди 5 месеца

Те с мюсюлмани, няма значение