1162

Я пак,че не разбрах

преди 6 месеца

За кое варварство няма прошка? Да не би този "паметник' да е някаква еманация на висша ценност, наследство от Мирон, Лизип или Микеланджело Буонароти? Нищо подобно! Това е паметник символ! Нещо като крайпътно дърво на което се изпикава кварталния *** бележейки територията си! И ако трябва да класифицираме като "варвари" някой народ, то той е този на когото НАШИЯТ народ е дал писменост и култура!

1161

Dil

преди 6 месеца

Пълно с нацисти у нас...хем нацисти, хем и гей паради правят, хем и позволяваме и на леви и на десни да си казват каквото искат и на всичкото отгоре имаме наглостта да позволяваме на хората да изказват свободно мнението си и за президент, и за премиер. Ще ми се да сме в Раша, че всичко да ни е кално-розово.

1160

маро,

преди 6 месеца

Как ще си платим? И нас ли ще нападнете като Украйна? Вие има да плащате с години за зверствата си в Украйна. Айде, нЕма нужда да ни плашиш! Плашиш само гаргите! Смешна си!

1159

Анонимен

преди 6 месеца

мъжът на снимката е отчаян от собственото си падение и простотия,най-вероятно е реститут и съжалява за пропуснатите ползи душица

1158

Гошо

преди 6 месеца

Де/била от Кремъл няма да казва какво и как, не сме му длъжници

1157

А, то България

преди 6 месеца

вече си плаща. Просто някои хора не го виждат, други се преструват, че не си плащаме. Плащаме го с качеството на живота си и тоталната липса на бъдеще за поколенията след нас. От това повече, какво още? Да обявим война на РФ? Това ще е края на държавата ни.

1156

Анонимен

преди 6 месеца

колкото и пяна да тече от устата на фашистите Русия се развива.тя е велика сила и ще бъде още по-велика да се погледнем нас каво получихме от дясното през последните 34г само СЪСИПИЯ

1155

абе

преди 6 месеца

да попитам Баце дали е съгласен НАЧАЛНИКА да се бутат паметници ?

1154

Анонимен

преди 6 месеца

що за простащина е да наричаш един паметник ,,***,, и това го прави собственика на статията.

1153

Анонимен

преди 6 месеца

До РУШАТ ПАМЕТНИКАПий си хаповете пациент.

1152

СССР

преди 6 месеца

Само се моля да не плаща обикновения гражданин,както винаги е било,а тези продажни к0 *** лета от П П Де Бъ,герП и всички останали пре датели на България!Нека Русь ги накара да си платят!И без друго 33г. се оядоха и самозабравиха.И нека да не им останат за свещи!

1151

123

преди 6 месеца

До Пян_ГъТи верно ли мислиш се САЩ водят войната в украйна с 50 самоходни гаубици, без авиация и ракети?

1150

Пян_Гъ

преди 6 месеца

До Анонимен"За госпожа Захарова само уточнявам, че Луков марш (мухата, от която прави слон) не се провежда от сега." -- Нещо си в грешка. За Луков марш ще се обърнеш към БСП, Шалома и някои други грантаджийски организации. Хайде малко по-отговорно, става ли?

1149

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко племе сме. От русофилските коментари стигам до заключението, че не трябва да противоречим на Русия, защото са силни и ще ни нападнат. Колко прекрасно.

1148

Анонимен

преди 6 месеца

Новото определение за фашистка държава - такава, която не е харесвана от Русия. Тотално дъно. За госпожа Захарова само уточнявам, че Луков марш (мухата, от която прави слон) не се провежда от сега.

1147

Пян_Гъ

преди 6 месеца

ДОбре де, извън въпроса за ролята на Червената армия (повечето са ЗА, но има и ПРОТИВ) не е ли по-важно КОЕ Е ИЗГОДНО НА БГ??? САЩ губят войната в Украйна и оттам нищо добро не чака и Израел. Същото важи и за проамериканските марионетки в Тайван. Идва недоминиран от Запада НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Слепи ли сме??? ЗАЩО СИ КУПУВАМЕ ФАБРИКА НА 08.09.1944 г. (шпиони, църкви, паметници)? Оставете кой добър, кой лош, гледайте прагматично. Защо да се караме с "шефовете на света", с които сме и рода?

1146

Анонимен

преди 6 месеца

До северомакедонец - а сега 83% селяни в София и 0 % в селата...ядем аржентиснки краставици, китайски чесън и месо от Виетнам, ако се сещаш...богатство и просперитет...

1145

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя със средния пръст на снимаката какво точно има в предвид? Очаква любовни приключения ли? Има други сайтове за тая работа?

1144

Хунка

преди 6 месеца

Назизмът трябва да се реабилитира, милиони европейци загинаха в борбата срещу болшевизма - те трябва да имат паметник. Русофобията ни е слаба, все още има много предатели, които бранят паметника. Внуците на окупаторите от ЧА трябва да ни се извинят ако искат да сме приятели.

1143

Антифашист

преди 6 месеца

България ще си плати за варварството на Руслямска държава!?!??! Че тя вече си е платила!