71

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна е няма вече,свърши се.Жалйо за младите мъже,които дадоха фира за кеф на англосаксите.

70

Анонимен

преди 6 месеца

На Русия БВП се вдигало от въоръжение,а никой не казва за нашия БВП и 5-6 млрд от износ на снаряди.

69

Бай Дрън

преди 6 месеца

На Зеленски е предоставено имение за милиони в САЩ. Показаха го със зателитна снимка. Там ще му е мястото след като се оттегли.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Толкова ясно си личи в този момент,кои са ратаите на англетата и янките,че е смешно.

67

Бай Дрън

преди 6 месеца

Българската армия почти винаги е печелила битките на бойното поле, за разлика от политиците като тоя. Ей затова сме не това дередже. Политиците по-добре да млъкнат и се скрият в мишите си дупки.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Байдън го привика утре в Белия дом, е тази, не толкова парите за Украйна от САЩ, за които тече политическа буря в Америка. Утре на Зеля ще му бъде обяснено защо трябва да си отиде, какво ще му се случи, ако не иска да си отиде и какво ще му се случи, когато си отиде. Ще му бъдат разяснени американските гаранции за живота му, ще има ли, ще няма ли, ще видим. С кого ще го сменят, няма никакво значение, това е формално, което не изменя по никакъв начин геополитическия процес, наречен Украйна.

65

Анонимен

преди 6 месеца

С такива шаламани-папагали намирисва на ново Ялтенско споразумение. Очевидно Украйна не може да изтласка Русия до старитеиграници, очевидно без руските ресурси западните детдустриализирани икономики зациклят, очевидно правим поредните сериозни грешки. Пиенето на кафе в Париж одавна не е мечта, то вече даже не е интересно.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха ,само умнокраасиветета не разбраха,че тази сага приключи.Зеля е в немилост.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Ние нашите цели да си изясним първо. Кво все квакате-Украйна, украйна, украйна...да помогнем. Кво ще помагате на Украйна като на себе си сте безпомощни да помогнете. Ама вече от вашите измислени кахъри. Закопавате България все по-надълбоко от ден на ден.

62

наивниците нямат

преди 6 месеца

край и продължават да сънуват украинска победа и връщане на Крим и анексираните републики, дори и децата вече виждат безизходицата на запада с решението на конфликта, но продължават жалките напъни да променяте нещо в тяхна полза. Фермерите си постигнаха целите, Е,мамата на Европа и се нагушиха както след всяка война, само балъците продължават да наливат в бездънната каца Украйна.

61

Анонимен

преди 6 месеца

До 70Руската армия продължава настъплението по цялата фронтова линия на СВО.))))Хи, хи сериозно по цялата линия? Значи на юг трябва да са преодоляли и собствените минни полети широки над 10км и да форсират река Днепър!!! Вервай си!

60

Анонимен

преди 6 месеца

ПРОФЕСОР ВИТАНОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!

59

Мнение

преди 6 месеца

До сега, тоя каквото е прогнозирал нищо не е станало. Да не кажа, стана точно обратното.... лятото говореше как вече по това време Крим няма да е руски. Аман от пишман баячки...

58

Анонимен

преди 6 месеца

Руската армия продължава настъплението по цялата фронтова линия на СВО.

57

Анонимен

преди 6 месеца

този чаршаф с пропаганда, хич няма да го чета. а Открайна да вдига бялото знаме, докато е време. после ще има рев сълзи и сАполи.

56

П. Петков

преди 6 месеца

До кога ще давате трибуна за изява на тая шушумига? Единият от кохортата, пълнили стола на шеф на МО и не свършили нищо друго, освен разсипия и затръкване. Такива като тоя индивид са само за Народен съд!

55

Хмм...

преди 6 месеца

Шаламана е втори Тагаренко, национален предател отвсякъде! САЩ не "помага" току-така на никого ***, на никого! Това уж рамо, дето уж щели да ни ударят краварниците за Шенген-а ще ни излезне през....абе по-добре да не го казвам, то ще се усети много ясно от всички българи!

54

Спокоен съм

преди 6 месеца

Шаламантик, аз съм спокоен за съдбата на Укрия и НАТЮ щом и ние сме им съюзници... а ние с който сме се съюзили все се е разпаднал.... както с Хитлер, както със СССР, Варшавскя договор и т.н.

53

Мунчо

преди 6 месеца

Кога кокошка измъти лъв от яйцето си тогава Украйна ще стане както преди войната,тъй че от НАТО да търсят "златната кокошка".

52

абе

преди 6 месеца

фантасмагории и розови сънища! и как руснаците ще оставят донбаските републики за които толкова се бориха да ги освободят?...опитай се да вземаш уловената сьомга от устата на сибирска мечка! - по-добре не се опитвай!