144

Fena

преди 5 месеца

Да го дуууу.... с 8000 лева! В Гърция, Турция и Хърватска има 5-6 нощувки за 1200-1500 лева с ядене и пиене.... И културно обслужване. Не знам още кой си причинява мъките да почива в БГ курорти. Или вила, компания и караоке, или хотел в чужбина.

143

Гост

преди 5 месеца

Проверих днес- места колкото искаш във Велинград.Това е написано за селянките, които се вживяват за нещо, а са нищо и ще им вземат парите!

142

Анонимен

преди 5 месеца

Ясен си ми, 147, седиш си в празния хотел и чакаш будали за Нова година. Ще има да чакаш с тия цени и с долнопробното качество на всичко, което предлагате. Стара и гадна храна, неподдържани бани и стаи, стари мебели. В повечето хотели няма и къде да се паркира. Все едно не ви знам базите на какво приличат. Казах вече, Кемпински е единственият истински петзвезден хотел в БГ. Където всичко е топ!

141

Крадец

преди 5 месеца

Да ходят на нова година, тъкмо ще има работа за мене, бая празни апартаменти за обиране.

140

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам за кои хотели в Банско вечерята е 500 лв. на човек. Но в Банско за мен съществува само един наистина прекрасен хотел, и това е Кемпински. Всички останали хотели са гола вода. Може би само донякъде Катарино е ок, но там пък са се самозабравили в цените. Така че от сърце желая на алчните бански хотелиерчета най-накрая да започнат да фалират.

139

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 146, това което масово не можете да разберете е, че тук не става въпрос за една стая и три нощувки. И не се наема от едно семейство :) за да седи около камината. От коментарите става ясно, че 99% от пишещите тук не виждат по-далече от носа си. Оставете хората и фирмите, които резервират подобни места да знаят какво правят. В крайна сметка поарите излизат от техните джобове. Не от нашите.

138

Анонимен

преди 5 месеца

Силно се съмнявам дори и 20% от казаното в статията да е истина. Нито сме топ дестинация, за да има такъв небивал интерес към скромните ни курорти, нито пък ми се вярва някой паралия да даде 8 бона за три нощувки, забележете, във Велинград! Просто поредната платена статия, белким народът се стресне да не се мине и да си резервира новогодишен куверт в Банско. :)

137

Анонимен

преди 5 месеца

Има и за повече. Ние една група от 30 човека резервирахме за 20000 лева един хотел за 7 дни.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Някои четат само заглавието. Офертите са за 300-400 лева за човек на вечер в хотел с много звезди.

135

Анонимен

преди 5 месеца

Ба си, ден година храни! Бързи кредити и после: Как ще ги връщаме и дали няма да ги опростят. Многотъполници!

134

Анонимен

преди 5 месеца

За депутати , съдии и прокурори и други висши държавни служители 8000 лева са нищо . Къде да си харчат парите от подкупите .

133

Observer

преди 5 месеца

На празници в къщи с приятели и семейството. Няма абсолютно никакъв смисъл да се харчат едни безумни пари защото е Нова година. Ако искам да почивам бих го направил след какафонията и лудницата по празнициъе когато цените са х 10. Към края на януари има седмични пакети по островите х 700-800 Евро. Хем слънце,хем почивка, хем в пъти по евтино!!! Весели празници на всички!!!

132

Анонимен

преди 5 месеца

И 8000 лева да ми давате няма да стъпя в тоя мизерен Велинград и в тая мизерна подобие на държавица България. Руски сателит от 145 години. Срам и позор!

131

Партийните членове

преди 5 месеца

Трябва да се почерпят някъде за добре съвършените лъжи с народа! Та 8бона кво са за тях ЕС ИМ ДАВА ОГРОМНИ БОНУСИ ЗА НАШИЯ ГЕНОЦИД!!!

130

Аре

преди 5 месеца

нема нужда! Да си платиш 8 бона да ти надуват главата цяла вечер?! Предпочитам с 2-*** - 3-*** макс на по-тихичко и наздраве! ;)

129

Анонимен

преди 5 месеца

на хайдушки сбирки по нова година не стъпвам.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Политическата класа си има една обслужваща класа хора и фирми , и заедно тези 2 класи крадат милиарди ! Отделна история са докторите с любимата им здравна каса за източване , както и още знайни и незнайни престъпници ! Хора, в тази територия живеят добре само престъпниците, описани по-горе , за наша сметка ! Да ви е.... м..... евроатлантическа !

127

@@@

преди 5 месеца

Много приятни коментари, страхотни хора сте и богаташите и беднюгите.В началото на лятото бях във Велинград на 5*, не струват 8000 лева за три вечери определено, съмо със СПА и мегрета+певачка няма резон за тези пари.

126

Падаря

преди 5 месеца

"Магрте с вишнев бонбон"- остатъци от птица гледана за гъши дроб дето е 4 лв килото на едро и една консервирана със захар вишна от буркан от мазата на главния готвач. И хоп 2 лв сатават на 200 лв . ;)

125

Анонимен

преди 5 месеца

В България като видите някой да парадира с пари, да кара супер скъпи коли и постоянно да ходи по почивки да знаете че тия пари са от престъпна дейност! Истинските милионери дето са спечелили парите си по честен начин изобщо няма да ги познаете че са милионери. Карат си обикновени коли, живеят в нормални къщи. Избягват да се показват и да демонстрират. И най важното - тези хора постоянно работят! Бизнеса им е в главата 24/7. Нямат времи за почивки и да се показват в социалните мрежи.