75

Анонимен

преди 5 месеца

Факт , е че тези от луноходец по - добре си играха. ЦСКА с някакви безмислени центрирания в наказателното поле нямаше как да вкарат гол. Грозна работа.

74

Парадокс

преди 5 месеца

Българската армия официално спря да издържа ЦСКА в края на деветдесетте години на миналия век. След това надписа Мултигруп гордо красеше фланелките. Днес армейски оркестър опя *** - последния спомен от фалиралия и ритуално з.ак.лан червен тумор. Палачът от турски произход Гьорсел Ганчев и брадясалия талибан Данаил Ганчев входни се подсмихваха и потриваха доволно ръце от очертаващата далавера. Литекс ще добави търговски център в списъка с имоти. За стадион не се знае. Само с държавни пари.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Въобще не разглеждам българския футбол като някакво явление! Шалке 04 от град Гелзенкирхен 230 хиляди, нещо като Бургас, всяка седмица 70 хиляди на мача им! Тук в България общо няма толкова на мачовете за седмица! Така че без големи страсти!

72

Анонимен

преди 5 месеца

Тези военни, вземете и ги облечете с някакви парадни униформи както беше при соца , костюм, риза, вратовръзка, обувки! Имаха приятен вид, сега навлечени с шуби и ватенки...ами смешно!

71

Батето

преди 5 месеца

Абре тоз нов стадион за кого го правите? На терена 10 малки не..гъpчета се потят, а онез на трибуните реват на бг химна

70

Поправям те

преди 5 месеца

До RED KINGS - фактите са 2, първо- литекс сте а не цска, второ - изядохте един мазен разградски кренвирш отново

69

Анонимен

преди 5 месеца

А докато се построи този стадион, поне няколко години ще иде, къде ще играят? На Васил Левски ли?

68

Анонимен

преди 5 месеца

Положението си е спорно, срещу Лудогорец това се свири засада. За тях ВАР-а цепи сантиметъра.

67

Observer

преди 5 месеца

Хубаво, лошо...това е! Жалко че червените загубиха подледният си мач, но такъв е живота! Големи драми се правят от всичко в България. Важното е че много хора отидоха и се разделиха с място което създаде много легенди и ще остане завинаги в спомените на феновете!!! Време е за нещо ново! Нов стадион къдвто историята ще продължи да се пише. Честито на всички армейци. Само ЦСКА !!!

66

Анонимен

преди 5 месеца

Лудогорец е играл с Реал Мадрид, Ливърпул, Милан, Арсенал, Аякс ....те какво мислят, че ще ги уплашат с 20 хиляди фена, дето иначе на година общо ходят!?!

65

Майора

преди 5 месеца

Заслужена победа на съдията Драганов , не свирил дузпа за ЦСКА и не проверил с ВАР и дал повече от 12 минути от добавеното , докато Лудогорец вкара гол! Нямам суми , скоро няма да има прогрес в нашия футбол щом шампиона е предизвестен!

64

Питон

преди 5 месеца

Комунистически отбор няма клуб на армията тия нямат общо с никаква армия

63

Анонимен

преди 5 месеца

С малко закъснение направиха бенефиса на фалиралото клубче. Сега официално Литекс ще заеме мястото. Даже и стадиона щял да бъде с оранжеви седалки

62

RED KINGS

преди 5 месеца

Защо за ЦСКА беше организирана армията, вееше се българското армейско знаме, имаше духова българска армейска музика и българския химн беше изпят? Точно така, защото ЦСКА е отбор на висшата класа! А лескито е отбор на простолюдието, това са фактите! Пред фактите и боговете мълчат!

61

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е вярно.

60

tambaldievskievich

преди 5 месеца

И той като М,О,Ч,А, 8, трябва да бъде демонтиран защото е създаден след наложилият се на 9.9 '44 г. социалистическки строй.

59

Мбуха-ха-ха-ха

преди 5 месеца

Соц мрежите за засипани от видеа на холопи, молещи се на кремълския поcepко за какво ли не - едни искат от него да им върне мъжете от есвео, други искат да им оправи разрушените къщи, трети искат да им пусне газ, четвърти да им оправи улиците, пети да им отпуши к енефа и так далее, и так далее. Как мислите друзя пуйлото дали ги чува и им решава праблемите?

58

ДекеваИзметъ

преди 5 месеца

Само ЦСКА обичаме! Велик отбор Велика публика!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Сега остава да не построят и стадион.

56

Сулю

преди 5 месеца

Ще го събарят ли?Да не строите Хилтън?