15

Мохамед салах

преди 5 месеца

Накрая арабите ще ви затрупат с камъни

14

Анонимен

преди 5 месеца

Ушатия нос пак се показа

13

Анонимен

преди 5 месеца

Винету, Тенскуатауа и Седящия бик харесват това

12

Безимен.

преди 5 месеца

Нетаняху да ти кажа под секрет че в Украйна има доста клетки на Хамас ,кат свършиш с Газа тръгвай и на там да бонбардираш и да трепеш де що шава!Бъди Евроантлантик до край.

11

По правило

преди 5 месеца

До Крим не е рускиКрим е на онзи, който го управлява. Всичко останало е бля-бля

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ми те всички палестинци в газа са членове или поддръжници на Хамас. Това им е избраното и непроменено от 17 години правителство. Да се радват, че не настъпиха мотиката срещу руснаци или американци, че тия не си поплюват. С израелците рано или късно ще се разберат, братовчеди са. След като 2 млн палестинци живеят доволни в Израел с паспорти, е въпрос на време да се разберат. Ако не им се месят странични държави, което става постоянно.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Странно !? Израелски издания пишат друго, че е излезнал от заседаниято заради позвъняване от Путин

8

Май всичко е ясно

преди 5 месеца

Нетаняху потвърди, че САЩ и Великобритания разпалиха конфликта в концлагер Газа.Възникват много въпроси. Кой и как изкопа тунелите? Кой достави бетона? Къде спа Мосад през това време? Защо Израел реагира на нападението на ХАМАС 7 часа по-късно и кой заглуши комуникациите по време на нападението? Абе кървава сватба между еврей и палестинци, а има резолюция на ООН за две държави, която се блокира от САЩ...

7

Крим не е руски

преди 5 месеца

Кои са приятелските държави на путлерофашистка Русия- мюсюлманските терористи. И Путин отишъл в Украйна да избива християни и е застанал срещу целия християнски свят..мисля че покрай Кабаева е станал мюсюлманин и построи най-голямата джамия. путларах акбар<

6

Анонимен

преди 5 месеца

Натаняу иска просто да убива палестинци, а цивилизованият запад си затваря очите за геноцида.

5

АнонимеН

преди 5 месеца

АЙДЕ ЧЕСТИТО: 10.12.2023г. Байдън използва специални правомощия, за да даде снаряди на ИзраелБелият дом използва свои извънредни правомощия, за да продаде боеприпаси на Израел, съобщи Ройтерс. Упражняването на това право не изисква разрешение от Конгреса на САЩ.

4

Дановски

преди 5 месеца

Беня благодари за голямото количество боеприпаси, Зе-удавникът благодари, но запасът от боеприпаси не е безкраен. Очаквам в най-скоро време глобален дефицит на най-обикновен барут.

3

АнонимеН

преди 5 месеца

КАКТО ВИЖДАТЕ БАЙДЪН И БЕЗ КОНГРЕСА СИ ДАВА ОРЪЖИЕ КОЛКОТО СИ ИСКА :D ХА ХА ХА ХА ХА!! И ЗА УКРАЙНА ЩЕ ДАДЕ НО В МОМЕНТА ИМАЛИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА :D

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ние също трябва да изпратим с няколко руслямиста за тест мишени

1

Анонимен

преди 5 месеца

Нътъняху иска просто да убива палестинци. Много знае кой е член на "Хамас" или не е и кара наред въоръжени и невъоръжени.