33

Анонимен

преди 9 месеца

Белия кораб потъва. Бъдещето е на мелезите, жълтите и черните. Демокрация, какво да ги правиш.

32

Нищо ново

преди 9 месеца

От XIX век германския капитал води война след война - срещу Франция, после срещу Австро-Унгария, после срещу Дания, после пак срещу Франция, после две световни войни, днес пак се включват срещу Русия. Проклета нация.

31

Както преди ВСВ

преди 9 месеца

Европа се фашизира. Нали са богати, интелигентни, хубави - досущ като софийската лум.пен.интелигенция? Да се оправят. Но явно ще търсят нови войни и икономически конфликти.

30

.

преди 9 месеца

До Христо ХристовНе Германия, а щатите трябва да изчезнат. Там е коренът на злото.

29

Смех

преди 9 месеца

Наистина арабите имат гениални математици открили са че две и три давя пет наистина велики

28

SS

преди 9 месеца

Отиде си добрата стара Европа.

27

SS

преди 9 месеца

Е не е вярно ,че нищо сложно няма. Аз навремето жена ми я доведох от Югоизточна Азия и то почти без документи. С тая разлика,че никога не съм искал помощ от държавата. Като съм си довел жена и съм се оженил за нея съм си носил кръста. Обаче амуджите идват в Западна Европа за да стоят (повечето) на гърба на простия европеец.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Do37Цената на газта не е значително по висока от цената преди войната.Така че сме ок .За другото съм съгласен че Германия се нафрашка с африканци и предимно има само работа за черно работници

25

Анонимен

преди 9 месеца

до 36 Мигел Бергер, посланик на Германия във ВБ казва (цитиран от Блумбърг към средата на октомври), че цената на газа в Германия все още е по-висока от тая внасяна пради това от Русия и това създава натиск върху Германия и индустрията й.

24

Анонимен

преди 9 месеца

"Искаме да отидем в Германия. Това е една много демократична страна със силна икономика и много възможности за работа." - Това което казва "бежанеца" е по-скоро в минало време. В сравнение с Афганистан е вярно, но като знам, какво беше Германия в края на 90-те и първите няколко години след 2000-та, сега е мани. Икономиката на Германия без евтина руска газ затъва все повече, работа има някаква, но е черноработническа и е за малко пари.

23

Анонимен

преди 9 месеца

40 ПРОЦЕНТА ВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЯВАЩИТЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СА ХРИСТИЯНИ.

22

Анонимен

преди 9 месеца

До 31.Не разбрахте ли, че всичко се прави заради недостиг на работна ръка?? Друг начин няма В Азия има 4 млрд човека да си вземат от там,защо трябва да са амуджи идващите ?!От латинска Америка не може ли да вземаме хора ?Защо са ни черни и араби

21

Христо Христов

преди 9 месеца

германия трябва да изчезне

20

Христо Христов

преди 9 месеца

Браво! Това е ЕС!

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Как така тези пътуват без никакви документи а когато ние пътуваме минаваме през куп проверки без документи не можем никъде да пътуваме

18

Анонимен

преди 9 месеца

Афганистан, вечни войни и борби. Доста са искали да ги прекършат и адаптират към др ред, ноо не става, бият се и се борят до последно, та ако някъде са болшинство ....

17

Марсел Попов

преди 9 месеца

До АнонименКакво пък ще бойкотираш ти беее Цъpвyльo ? Австрийците и ние французите сме първа категория граждани в ЕС а вие сте трета , . Знайте си мястото за да не бъдете изритани набързо и после да си ядете потурите!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Това до кога ше продължава още колко амуджи трябва да дойдат в Германия ??Един милион ?Един милиард ?Още колко ?Тая 0фцa Меркел съсипа Германия .Нафрашка Германия с третия свят щото било хубаво ,било разновидност !!!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Е що не Германия, от Меркел до сега, всички викат <добре дошли>, др държави са само транзитен маршрут до достигане на заветната цел, Германия, където ги приемат с отворени обятия. Коя държава първо ги е приела и регистрирала, не, не тя, а тази, която ги е поканила, или по точно добрата и гостоприемна стара Германия.

14

Аксел

преди 9 месеца

Елате поговорете с първите германци от улицата в произволен град и ще ви разкажат че им е дошло до гуша още от първата вълна емигранти от Сирия и Афганистан , а сега и от украинците. Масово хората негодуват от политиците и на изборите ще се повторят резултатите от Холандия, както вече се случва на регионалните избори.