242

Никой не е

преди 9 месеца

По голям от куршума и да си мисли че,е по бърз от рапела в мрака.

241

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски, съборете кРадев и вратите се отварят за теб.

240

Анонимен

преди 9 месеца

Магнитеевски разпределя порциите вече в държавата явно....

239

Джаберуока

преди 9 месеца

Ах, да, забравих да поясня на предупреждаващите това странно създание защо то не се страхува от наближаващата дата, когато много близки нему по физиология животинки ще бъдат пожертвани уж в чест на някой бог, а всъщност за храна на двукраките хищници. Хора, детето затова се е записало в ДПС, защото там повечето не ядат свинско. Ще излезе, че все пак има наченки на мисъл у него ...

238

Идеалист

преди 9 месеца

Българите търпят този ***, защото имат робска табиет, но защо турците го търпят?

237

Анонимен

преди 9 месеца

Посоката на България в момента е грешна, трябва да се подкрепя Русия, а не Украйна!

236

Джаберуока

преди 9 месеца

Всичкото в голяма степен е вярно, но човекът, който, повтаря известни на всички ни неща, не е правилният. А и не зная защо някой трябва да ми казва всяка вечер, че вероятно след няколко часа слънцето ще изгрее... И ми е чудно как има хора, които се хващат на такива евтини номера. Все едно някой преродил се Молиер ни представя пародийна версия на нашенски Тартюф, който се е взел твърде на сериозно.

235

НАРОДА

преди 9 месеца

америка за българия ти плащат

234

Анонимен

преди 9 месеца

Доживях да съм съгласен с Пеевски

233

Анонимен

преди 9 месеца

Шиши, виж си какъв ти е рейтинга и тогава давай съвети наляво и надясно. На НС е доста под 20%. Не смятай, че умните депутати от ДПС, а те хич не са малко, са очаровани, че Ахмед ефенди те назначи за техен лидер.

232

Край

преди 9 месеца

Прездиденат е пряко и мажоритарно избран от повече българи отколкото са гласували за ГЕРБ ДПС ПП. А тоя наглец с откраднатите от българите през Държавен резерв, булгартабак и КТБ пари се пъчи и назидава. *** грозен.

231

Край

преди 9 месеца

Диляне трай си бе - Коледа иде.

230

Анонимен

преди 9 месеца

Намагнитиха Пеевски и той се ориентира във вярната посока, а Бойко още си е обратен.

229

Той

преди 9 месеца

Този *** ще дава наклон на президента дето повечето хора харесват. Има ли един поне дето да хересва това коледно прасе, е не няма по-противно същество от този.

228

Ало,ало!

преди 9 месеца

Какво стана с контрата,нищо ли?Май -да...нищо не стана.

227

Радослав

преди 9 месеца

Дебелянчо: 1. Целият парламент е нелегитимен защото селски кмет е избран с повече гласове от дупедат в НС! За това ли греши Радев бе Дебелянчо? 2. Явно ти се плаща всеки път като кажеш евроатлантическата, но колкото и пъти да го кажеш, не прави изказаното от теб по смислено! 3. Ти, ДПС, Бойка калдаръм кадъна и харем гроб да пишете конституция е все едно Дявола да кръщава и да пише свето Евангелие! Защо не вкарате ограничение на броя мандати на депутатите бе? Такава промяна искаме!

226

Анонимен

преди 9 месеца

Всъщност дано да го объркат......

225

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя трябва да се скрие по Коледа за да не го объркат! Доста противен!

224

Анонимен

преди 9 месеца

И тоя се опитва да с прави на политик, но само ДПС го възприе за такъв и го прибра. Доган досега го даваше умен човек, но с този Шиши се оля. С него ли ще оправяш ДПС, г-н Доган? А харвардският кадър Асен Василев пък провъзгласи, че в Конституцията не е записано на депутатите да се гледа рейтинга... Абе Кокорчо, ти какво искаш да им се гледа- че са необразовани и крадливи ли? Ние си го знаем: там грешка нямат!

223

Дебелян Магнитски

преди 9 месеца

да се готви за коледната трапеза,ще изхрани поне два малки града с околните села с тия ма3ни телеса,а с бунтовете - половин София :)