51

Анонимен

преди 9 месеца

Значи, някой като подкара " уееее", "беее" ,"аве, уиееей", ясно, за какво животно иде реч. Вие си викайте, но така няма да се оправите. От неандерталци общество не става. Мислете, от вас си зависи всичко. Неандерталците сами ще отпаднат или ще ни чистят ***, както е редно

50

Анонимен

преди 9 месеца

до 62 С какво да я предизвикаме тази промяна ве, кравар? Нали сме демокрация? Скачаме на протести, ченгетата ни бият. Каква промяна те гони ве, жалкаааар? Срещу подкупната система ли ще се биеш? Кажи вееееее????? Бъзрооооо!!!!!

49

Анонимен

преди 9 месеца

до 67 Няма все да си на училище, пубер скааапан. Ще се наложи и да работиш и тогава ще го ядеш истинкия грездееейййй. Тогава ще разбреше тъжната истина за заплащането на труд в България. И даже и майчицата си ще псуваш че си се родил в тази държава. Още две три годинки и ще видиш кон боб яде ли, пубер.

48

морски

преди 9 месеца

Ататюрк направи реформи в Турция преди стотина години. Още дават плод. Тук нито една реформа няма. Няма и да има, защото ще искат втора...трета...и т.н.

47

ПП-ДБ-SS

преди 9 месеца

65 Изхранва не светия синод живея на помощи и те работя нищо нищо жество айде отивай да гърбиш за минималната

46

Анонимен

преди 9 месеца

В крайна сметка, на който не му харесва може да отиде в Русия! Като отиде там, тук ще му хареса и ще се върне!

45

Анонимен

преди 9 месеца

до 61 Е теб мама и тати докато те изхранват няма да разбереш колко са вдигнати заплатите, пубер с жълто на устата. Тепърва ще сърбаш заплатите обещани от Киро Тъъъпото и Асен Василев Облещения които са ти завещали.

44

До 62

преди 9 месеца

Ти какъв си бе? Турчин, ром, мигрант....?

43

Сакскуборготски

преди 9 месеца

Сменете си чипчето бе ге абуригени че ви е гръмнал процесора

42

Анонимен

преди 9 месеца

Сменете си мисленето българи и, евентуално ще се оправите. Не случайно сте най зле по всичко. Никой не вие е виновен. Единствено вие и само вие, ако искате промяна, предизвикайте я.

41

ПП-ДБ-SS

преди 9 месеца

59 Е ги като работиш в чистотата там към Румен Вълка се обръщай за заплати

40

Дъглас

преди 9 месеца

Много сте жалки предатели Не бива да ви изненада ,ако ви се стовари нещо най неочаквано

39

Анонимен

преди 9 месеца

до 57 Какви заплати са вдигнати веее....???? Ей, не иска да те определям че директно ще ме баннат. От 3 години не са вдигани заплатите поне......

38

Анонимен

преди 9 месеца

He xapecвaм kpиnтo cъcegи...

37

ПП-ДБ-SS

преди 9 месеца

Поне Продължаваме промяната вдига заплати и пенсии Марко да живне тоя народ че преди вутрите на Боку и Рундьо ти ограбиха съвсем.

36

Пророка Авраам

преди 9 месеца

Е водил 40 години през пустинята дъртите соц пръ дни за да те вредят на държавата изградена от младите законотворци

35

aZ-ът

преди 9 месеца

Нещото на снимката с очите си съм виждал как яде бой. Обича с децата си да ходи да играе тенис на маса в парка Заимов в СФ. Там има инсталирани статрични маси, от страната на тертър София, които са за всички. Настимир, като всички умнокрасиви смята, че той е елит а останалите ***.Имаше една жена с децата си, той й се развика да се маха,щото бил запазил масата по интернет. Което са глупости, не се предлага това. Тая се врътна и извика тъпк..ча. След точно ЕДИН шамар тоя реши да търси друг парк.

34

мръсна твар е тоя

преди 9 месеца

Политически сте в режим на съдържанието на тоалетните на етажната собственост .

33

Анонимен

преди 9 месеца

Човекът дава изключително ясно сравнение, а тука никой не вдява. Човешкият фактор наистина е най-големия проблем в България. PISA го илюстрира недвусмислено. И старите поколения разбират колкото и младите.

32

aZ-ът

преди 9 месеца

Това че Настимирката в блока в който живее всички го мразят и не смее да ползва асансьора дан е яде шамари от другите мъже , не означава че цялата държава е в неговия режим. Просто огромната част 80% не гласуват щото са отвратени. Чакт нормален нито про-руски, нито проамерикански консервативен проект. Семейство, деца, Бог, Родина - нещо като в Полша. Предполагам, че когато Президентът направи своя партия този процес ще се отпуши.