7

Мхм

преди 5 месеца

А докато си поливаше дрътата минша не го мислеше

6

Анонимен

преди 5 месеца

Представете си другия човек как се е зарадвал след като е получил сметка от 50 евро за басейна си.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Баламосват ни с дърти е-врогейци а контранастъплението умря :)))

4

Чудя се

преди 5 месеца

Кога ли нашите ще гласуват някой закон, според който държавата ще може свободно да тегли от банковите сметки на частни лица, за да покрива нечии дългове, под претекст, че щом живеем в една държава, трябва да сме солидарни и да си помагаме. Та който е късал от залъка си и е пестил или е бил способен и е напечелил пари с труда си, да плаща сметките на онези, дето ги мързи да работят, но искат да живеят нашироко или теглят големи кредити, за да правят бизнес, но после забравят да го върнат.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Върнали парите, хубаво, а здравето й кой ще върне? Защото на 88 години при такъв стрес са много сериозни последствията за органите. Че те млади хора у нас умряха от стрес, че им изгоряха парите в пирамидите във Варна навремето. не един и два случая.

2

Фед Красивия

преди 5 месеца

Нали Софийските малди инфлуенсъри искат навсякъде карта,че им зор с пари(не моат да броят) е тва ви чака: Има няма те си теглят парите ви.Само че в Бг ще е побългаряване на услугата.Ще теглят и чакайте при грешка да ви върнат!!!

1

западна демокрация

преди 5 месеца

Освен това ВиК компанията вече е изтеглила половината от сумата от сметката й. След това Джовинацо получила припадък и бе приета в интензивно отделение.