59

Реалист

преди 6 месеца

Добре,че бяха ПП да вдигнат три пъти пенсиите, иначе ако бяха мутрите прага на бедността щеше да е 300лв.И...бонуси се дават на всички, а не само на тези, които не са плащали никакви данъци рез живота си.

58

Гневен

преди 6 месеца

Госпожо Сачева,защо е тоя двоен стандарт, излиза така,че тези,които са се осигурявали на по-високи доходи и са плащали на държавата по-високи данъци за тях няма да има бонуси,а тези които нямат грам работен ден ще получат. Това е кощунство. В белите държави на Запад дават бонуси за всички.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли да се облажат тарикатите.

56

До Българско дете 59

преди 6 месеца

Пенсионерът е изработил това, което всеки здрав човек дължи на обществото, в което е израснал и което го е подкрепяло и закриляло докато расте. Повечето пенсионери са внасяли такива осигуровки, каквито държавата е определяла и е гарантирала, че въз основа на тях в бъдеще той ще живее добре.После е разполагала както си иска с парите от осигуровките му. Затова сега трудовите пенсионери са в правото си да изискват нормални пенсии. Дължим бонуси на децата, но само на до 2 деца на съпружеска двойка

55

Тереза

преди 6 месеца

Когато беше социален защо не ни преизчисли пенсиите,дванадесет години лапахте,и ако не беше кобита и петдесет лв нямаше да дадете и пенсиите щяха да си седят на старото ниво. ЛАЛАДЖИЙКА и ЛЪЖКИНЯ .

54

Истината

преди 6 месеца

Оставете го този опуления,да се дави в алчността си, колкото клетви ще изяде от вьзрастните ,само една да го настигне ще му е достатъчна, ще се чуди защо го сърби зад...ка,и дано има кой да го почеше.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Тази дебела *** да престане с нейните надбавки, че за нищо не става тази грухла, върти се покрай дъртия банкярски *** и се мисли за голяма работа.

52

До 40 Пенсионер

преди 6 месеца

Ще ви кажа нещо на алчни игоисти като вас, Аз сьм с 40 годишен стаж с високо образование,и пенсиониран преди 15 години като са ме осигурявали спрямо заплатата която ми е била плащана по банков път без да съм получавал пари под масата защото тогава такива нямаше в държавните предприятия,и сега получавам минимална пенсия за тези 40години ,защото тогава коефициента за пенсиониране не беше колкото е сега,така че не беше зле когато по Бойково време се даваше по празници някой лев на ниските пенсии.

51

мак

преди 6 месеца

Според мен във втория абзац трябва да пише "говорим за това", а не "затова", но може и да греша. А сачевица забрави популизма на вожда, той раздаваше, но тя не се е възмутила, че е популист.

50

Анонимен

преди 6 месеца

При ГЕРБ през всичките им години управление нямаше надбавки по празниците, а само една година май по време на пандемията дадоха някакви мижави пари на пенсионерите с най-ниските пенсии. Гербераст да говори за надбавки към пенсиите е висш цинизъм.

49

Борисов

преди 6 месеца

Той, Цецо и той в скрина ги криеше!

48

Борисов

преди 6 месеца

Аз, шкафче нямам!

47

Анонимен

преди 6 месеца

ааа любовникът Алибегов трябва да се пази...

46

Цветан Камелий :

преди 6 месеца

Изтърпях около 2 минути сумтенето,ГрYxтенето и к8и4енето на С8ина4ева... Само опорки и никакво смислено обяснение за неадекватността и ши33оFренията на Интимната коалиция на Посолството.Станала е тройна по размер след като пеепеера3тите изпраха Тиквуний 404 и го върнаха да продължи да краде с тях и с ДъПъСъ-либера3тите!Позор!

45

Обективен

преди 6 месеца

Няколко хиляди укри получават по 50 лв. на ден и вчера казаха,че зимните курорти били пълни с украинци. Пенсионерите са втора ръка хора , те не вдигат имиджа на управляващите пред Посолството.

44

Мътен

преди 6 месеца

Ама като вляза в магазина и видя цените, почвам да се съмнявам в думите на бизнеса, че произвеждат стоки с ниска себестойност и не могат да печелят.

43

Анонимен

преди 6 месеца

То има за раждясалите сащ танкове и надбавки за украинските фашисти

42

Европейските ценност

преди 6 месеца

Има пари за оръжие от САЩ, за втечнен газ от САЩ, за бежанци, няма пари за собствените граждани и най вече са собствените бедни граждани!

41

Тхб

преди 6 месеца

Ами намалете партиините субсидии на 1 лев и им дайте по 100 лева

40

До 40

преди 6 месеца

Ти си Пенсионер колкото Асен Василев е с традиционна се ксуални опиентация ;)