130

1

преди 6 месеца

В Русия арестуваха американец, който се подиграваше със символа на Победата. Наивният американец не очакваше, че година и половина след гнусната му постъпка руснаците все пак ще си спомнят нещо. А през май 2022 г. г-н Юрий Малев публикува снимка на труп с етикет, вързан на крака му под формата на георгиевска панделка. И храро добави: "Как правилно да се носи георгиевската лента." Но "шегаджията" не се спря и публикува още няколко обидни поста, включително дори изображения на перверзници с панделка. Въз основа на жалба от интернет потребители, оцелели

129

Пак по опорката?

преди 6 месеца

До Цялото заглавие: Това, което си писал е точно опорната точка на продажниците. Когато се защитават националните ни интереси (както прави президентът Радев) това за продажниците означава "изолация". Проблемът ни е, че управляващите в България полагат клетва да служат на интересите на българският народ, а след това веднага забравят за тази клетва и започват да служат на чужди интереси.

128

Цялото заглавие

преди 6 месеца

Мария Габриел: България излезе от европейската и международна изолация, в която ни вкара русофилския президент Румен Радев по прякор Рублата.

127

караконжул

преди 6 месеца

До Анонимен и какво, голяма популярност, обич и всеотдайност, към партията майка?това кино, вече съм го гледал, някога!

126

дрън дрън

преди 6 месеца

До Анонимен ами, ако помниш добре, преди години, доган каза, че пътя за европа минава през босфора!

125

Не е баш тъй

преди 6 месеца

До пияница мистик: Страните от БРИКС вече търгуват в юани и в национална валута. А колкото SWIFT, в Русия вече не ползват тази система за разплащане, но пенсионерите им пак си получават пен'цийката, в това число и в новите региони. Украинската държава открадна пенсионните вноски на пенсионерите от Донбас, но Русия вече им изплаща пенсии от Руската федерация.

124

Живот

преди 6 месеца

Ето това е живот - цял живот дрънкаш небивалици, които не разбираш даже, и вземаш една торба пари за това. Евала, Марийке, повечето хора прекарват живота си скъсвайки се от бачкане, но ти си излязла от матрицата.

123

пенсионер

преди 6 месеца

Не зная България от къде излезна, но като отида до магазина виждам до къде ми влезна.

122

Малко за политика

преди 6 месеца

"България има нужда от външнополитическа стратегия"? Нашата външнополитическа стратегия е ясна: управляващите ни правят не това, което е в интерес на България, а това което им наредят от САЩ и Брюксел. И това Марийка нарича "да говорим в един глас". А то е всъщност да говорят в един глас господар и слуга. И така е не от сега, а още от времето на трите мандата на Бойко. Може и така, но, първо, не е в наш интерес, и второ, слугите никой не ги уважава.

121

Ха-ха

преди 6 месеца

Дълговтратото Миче ни "вади" от изолация - по-голяма шегичка не бях чувал!

120

Гошо

преди 6 месеца

Габриел, ако имаш в предвид ЕС и САЩ съгласен съм, но БРИКС се очертава да е по-многоброен от тази сглобка. Ще трябва на колене да ги молим да ни приемат. Там сме изолирани.

119

Ха ха,

преди 6 месеца

...ПП ГЕРБ са с най-голямо доверие сред българският избирател! След десетгодишно управление, след три години "чегъртане", и при избори правени от тандема Радев-Мадуро/Алла-балата/, ГЕРБ си остава първа политическа сила! Така че, с евтина помия и лозунги не става товарищи, иска се и малко акъл/нали Ицко/!

118

Анонимен

преди 6 месеца

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ПОЛИТИК ОТ ГЕРБ Е ЛЪЖА

117

Отговор на въпрос

преди 6 месеца

"На въпрос има ли какво да направи България, за да бъде одобрена от Австрия и Нидерландия за Шенген, тя отговори, че до края на декември ще има решение дали ще бъдем приети."

116

Анонимен

преди 6 месеца

Клишета и празни приказки.

115

Идеалист

преди 6 месеца

До АнонименНе обиждайте жирафа, сравнявайки го с това "нищо"!

114

gfl;fhlkp';

преди 6 месеца

жирафът е бакалавър, когато го избраха даже не беше магистър, много умно и на нас акъл да дава

113

Анонимен

преди 6 месеца

Вече стана дърт колорадски бръмбар преял с камари евро пачки :)))

112

Анонимен

преди 6 месеца

Това е калинката на Тиквата :)))

111

Анонимен

преди 6 месеца

До Българин Ти не си българин бе, ти си сороска USA подлогааа! Я се скрий глуупако, слееепок такъв, неспособен нито да видиш световните дела, нито да ги разбереш