166

Бай Дън

преди 9 месеца

А някой кара колело

165

Христо Христов

преди 9 месеца

До 178 "Жена не е управлява в нито една велика сила, в момента , в който жена започне да управлява я превръща в бивша велика сила. В САЩ също никога не е управлявала жена." - Екатерина Велика и Виктория.

164

ZZZZZ

преди 9 месеца

Путин се съживи да се кандидатира и после пак обратно в фризера хахахаха. Смешници жалки сте ! Слава Русия

163

Леля чичо

преди 9 месеца

американско фентанилово изчадие, кой знае какви престъпления е правила за да я държат с компромати като всички марионетки на фентаниловите

162

Аз

преди 9 месеца

Прочетох първото изречение и мисля че избора е ясен :). Политик с доказан опит и твърда ръка срещу адвокатКА и майка.

161

Анонимен

преди 9 месеца

това, което най-много ме забавлява е как бай Г мрази българи дълги години на власт (Бойко), но когато е в друга държава ги подкрепя, защото не го касае пряко...

160

анонимен

преди 9 месеца

Като нищо може да я хвърли в затвора, като Навални! Пу-тьо си е Пу-тьо! Трябва да му приготвят и мавзолей, и там да царува с векове!

159

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с политическата агитация!!! Не искам да подкрепям вашите протежета!! Харесвам диктатори и сталинизъм!!! Ако наистина има демокрация ще уважите и нашия вот!!!

158

Анонимен

преди 9 месеца

готина е, но всичко е предрешено... Онзи няма да пусне властта. Как се гласува е без значение.

157

Сата НАТО

преди 9 месеца

Това е шанс за Русия да се присъедини към нашето светло демократично семейство и да се хванем всички дружно за ръчички, и да запеем песничката на мира. За наш лидер ще изберем най-великият лидер Зеленски, който е достоен мъж и всичко постига със собствени сили, нокога нокой за нищо не е молил.

156

До 176

преди 9 месеца

Жена не е управлява в нито една велика сила, в момента , в който жена започне да управлява я превръща в бивша велика сила. В САЩ също никога не е управлявала жена.

155

До пияницата мистик

преди 9 месеца

Ти пък живееш в една демокрация, нямам думи.

154

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия никога не е управлявала жена, както и в Китай. Никъде шанс.

153

Съвет

преди 9 месеца

Когато превеждате материала за публикуване използвайте и калкулатор да сметнете колко километра са 120 мили, при нас все още мерната единица за разстояние е километър.

152

Анонимен

преди 9 месеца

Ако руснаците се изтеглят от източната част киевския режим ще избие всички местни жители.Спомнете си как официално казаха,че ще унищожат 3-те милиона мирно население в Крим и ще насадят трева.На руснаците не им трябва цяла Украйна,а защитават мирното население там,което 8 г. е било тормозено.Ясно е,че това трябва да спре там,но не спира заради укрите и даже указ в конституцията имат да отказват мирните преговори,което не е нормално.

151

Така е ..

преди 9 месеца

С този сат-рап на чело , Русия няма бъдеще.

150

Чичо Манчо

преди 9 месеца

Навални президент.

149

Анонимен

преди 9 месеца

Путин може да бъде свален само с въоръжен преврат , както прави Хрусчов с Берия и после знаем , но няма кай да го направи. Около Путин сама страхливи мишки.

148

Фитьо

преди 9 месеца

Преди избори всеки обещава,но сьомга от устата на мечка никой не е взел.Мир е ясно,че само при руските условия ще има и който и да каже,че Русия ще върне бившите укри земи след ката днес са вече част от Русия е мУШенник от класа.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Цирк и имиация на демокрация