204

Съвет

преди 5 месеца

Нашите пилоти да гледат и да се учат.

203

Анонимен

преди 5 месеца

Една държава, ако не може да си пази небето сама, разчита на друг да я пази или го дава да се обучава все едно кой, нещата не са на добре. Тези хора ще знаят всичко за цялата територия,особено ако е малка като Бг., трябва ли да се стига до там при условие, че Бг е на един хвърлей от рашките и какво може да последва евентуално, ако някой от самолетите реши да отиде към рашките. Защо друга, по отдалечена държава от ЕС не дава небето си. Да се помогне на Украйна с оръжие, но без небе.

202

Анонимен

преди 5 месеца

Остана ли нещо за даване?!? Аааааа всъщност имаме празноглави уркофили колкото искаш! Давайте ги всичките

201

Прочетох всички

преди 5 месеца

коментари и не мога да повярвам на очите си... Възможно ли е дори този един (но да речем, че може да са няколко) безумен и продажен *** да е обикновен българин, живеещ в България?! Допускам, че тези коментари са или на редакцията, или на посолствоТО, или на НПО-та, но има ли вероятност да е отгледан дори един подобен к*р*етен в тази воняща мафиотска дупка през последните 34 години? Ако е така, наистина е по-добре да се свършва с тази агония!

200

Анонимен

преди 5 месеца

От цял свят, защо точно над малка България?!?

199

Митко Любопитко

преди 5 месеца

Само небето си ли даваме ?! Това май е последното засега , което си даваме , щото отдавна сме си дали областта под гърба ...

198

Анонимен

преди 5 месеца

Даваме си оръжието, реакторите и небето на Украйна. Украинците могат да дойдат и да ни изгонят от страната и Зеленски да дойде и да каже "Тук ще бъде Украйна". България още сега може да се прекръсти на Нова Украйна.

197

Дани

преди 5 месеца

По-продажно правителство от сегашното не съм виждал. Мисля, че тотално бъркат това да си с евроатлантически ценности с това да си събуват гащите. Ок, гледаме на запад, ама такова яростно отричане, въртене, проклинане ... Нека си кажем истината, 1/3 от хората подкрепят Русия, 1/3 са пас и 1/3 са против, но никой не обича украинците. Та нека управляващите се замислят за тези 2/3 от хора, които не подкрепят начина по който те споделят тези евроатлантичски ценности.

196

Обективен

преди 5 месеца

Я всички изредени в статията да си смъkнат гащите и да се наредят пред посолството за да засвидетелстват признателността си към говедарите.

195

До Дарко

преди 5 месеца

Пълна ти е главата с бръмбари

194

Анонимен

преди 5 месеца

Последно това ли ви заповядаха да стане натовска българия прице л.За да се започне война защитавайки натовски слуга и да ни набутат между шамарите.А САЩ ще потъркват ръчища ,защото ни оставят без небе,а по нататък и без земя.

193

Darko

преди 5 месеца

Виждам че тук е пълно с yшAHKu хахаха. Ползите са ясни, едната система на управление произвежда Мерцедес другата Трабант, един народ два различни строя на управление. Мисля че с това изчерпвам въпросите ти.

192

аха

преди 5 месеца

Айдяя, замина ни и ПВО-то. Пък и ПРО-то. В цялата работа има един приятен момент - ще махнат въздушната защита на София. Като ще сме атлантици, да е за всички. Тъй ами!

191

До Дарко

преди 5 месеца

И за това ли драпаш като мишка в леген да си набутваш кирливите украински глупости.Аз не говоря само за себе си,а за цялата работа дето се опитвате да я набутвате на България и българите .И аз мога да си плащам,ама като ми е по-евтино ми е по-добре,а като имам тая възможност да е по-евтино трябва да съм луд да кажа,че видиш ли това няма значение.

190

До Дарко

преди 5 месеца

Не харесвам теб и такива като теб бе продажник уркопитек ревящ що ме занимаваш с кирливата си Украйна,аз ти говоря за България ти ми обясняваш за Русия.Ами не ме интересува,как били живеели,какво било там,аз се интересувам от България,разбра ли бе

189

До Дарко

преди 5 месеца

Не дрънкай глупости,а ми говори в цифри .Ще имате такива и такива ползи по-евтини горива ,по-евтин ток,по-евтин газ и такива неща.Такива лозунги си ги заври знае къде.

188

Darko

преди 5 месеца

Ползите за България са много, една от тях е, колкото по-далеч от Москва - толкова по-добре. Справка Ботев, Захари Стоянов и много велики българи. Не мисля да ти обяснявам, но виждам, че настояваш да знаеш.

187

До 190

преди 5 месеца

Объркал си се не харесваме други да ни бутат в чужди конфликти,а тая мацка просешка нация май трябва да се заличи.Все на гърба на някой живеят и все недоволни.

186

До 191

преди 5 месеца

Е ти къде виждаш демокрация в Украйна,къде виждаш демокрация посланика да ти прави Сглобки и да ти реди правителство,като е разделен народа се правят нови избори,а не тоя и ония да ги събира посланикът на чужда страна

185

До Дарко

преди 5 месеца

На теб украинците може и да са ти братя ,ама на мен не са ми никакви ,та пак те питам ,каква е ползата за България и българина,а не да ми развиваш теории щото всички знае кой скача на Майдана и се заканваше да трепе тоя и ония и го направиха де.Сега олеле що тъй стана.А що тия съюзници не пратиха 300 танка,както искаше Зелето ,а само 30.Нали са ти съюзници ,що не ги искат в НАТО и не се задължат да пратят и войски