20

Чичо Сам от Тексас

преди 9 месеца

Искаме ли вълк в кошарата на ЕС ? Тия ще ни слагат прът на всяко гласуване в ЕК

19

Стария Джо

преди 9 месеца

Аз съм против приемането в ЕС на термини като македонски език, македонска история и македонска независима църква. Това всичко е взето от нас и ни ограбва. Защо не пробват да ограбят гърците с език , история или вяра ?

18

Истината

преди 9 месеца

В първия удобен случай тия ще се извъртят и ще ни го сложат

17

Извод

преди 9 месеца

Нямаме приятелски настроени към нас съседи. Всички ни мразят. А сега усърдно рушим всички мостове с единствените готови да ни подкрепят по някакъв начин-руснаците. Скоро ще си скубем косите. Нашите политици, набедени за такива, са истинските българофоби, а не македонците.

16

Е тези...

преди 9 месеца

Не мога даразбера нашите политици какво още им се мазнят ,въртят едни d u p e t a и им прощават за цялата им злоба и омраза , така не бива ,трябва и капчица достойнство да им е останала нищо че са политици. Щом станат политици и веднага се нагаждат към ЕС либерания във момента вятът и ведна га бързат да се намажат със онова хлъзгавото вещество .....и леко чупят китките като ги подкарат със псувни макетата .О тези мазняци направо ми се гади . Я им набиите канчетата за да ни уважават .

15

Анонимен

преди 9 месеца

Paзreлe! Bзexa ga чaтkaт...

14

Е тези ....

преди 9 месеца

Колко ни мразят ! За издигане съм на голям дувар и пълна изолация да вървят къде искат само от тук да не минават ,татари сме убиици сме --въобще за мен македонец вече е лоша дума ! Има и бая макета учат тука --да ги вадиме и да приключваме не ни трябват ! Това там са само сърбомани и във кръвта си са ни врагове .Сърбите така са ги настройли ,че те ни мразят по-малко отколкото македонците ,чак са се престарали !

13

Петър Младенов

преди 9 месеца

Фалшива държава с фалшива история, фалшива идентичност, фалшива опозиция и фалшив евроатлантизъм. Всъщност командвана от кичозния Белград -ВАРДАРСКА БАНОВИНА създадена единствено и само въз основа на антибългаризма. Достатъчно е да отворите онлайн изданието на флагмана "Нова Македониjа". Водещи антибългарски статии, коментиращи участието на Бг във 2-та св. война, въпреки че преди дни политически лидер и мафиот организира отвличане с цел изнудване на дете, а впоследствие го убива. Проблем е Бг.

12

Зозо

преди 9 месеца

Хахахааа, Мицко след изборите ще пътува скрит в багажник за Белград :))))))))))))))) Така приключват руско-сръпските слуги.

11

Имат си плажове

преди 9 месеца

-- Сочи ,и какви ли не ,все пак са огромна държава , а и реките им са много по-чисти и стават и за риболов и за всичко Пък Аз съм рибар и не мога да намеря едно местенце без да е окупирано или застроено да не казвам че рибата изчезна --- това естествено не е повод да стана поданик на диктатор Путин !

10

аС

преди 9 месеца

Нашите украинци ....

9

Public enemies

преди 9 месеца

Сърбите наскоро имаха война и сега живеят спокойно, животът без война е много хубав и не мисля че искат да се връщат към миналото.

8

Анонимен

преди 9 месеца

в Южно Косово съвсем скоро ще има кръвопролитие с епохални размери. Гражданската война там се пече. За съжаление сърбоманчетата после ще дойдат бежанци в България!

7

Public enemies

преди 9 месеца

В България има десетки партии, има БКП извън парламента, има ВМРО извън парламента, ако тръгнеш да коментираш идеите на всяка партия, която не е фактор в БГ политиката определено няма да ти стигне деня.

6

Копейкаджия

преди 9 месеца

В Русия защо няма плажове само за риболов ли става

5

Бай Дрън

преди 9 месеца

За Македония са важни две "малцинства", както те ги наричат-албанското и българското. Останалите малцинства са без значение, но всячески ни натякват, че имало малцинство и от марсианци. Трябва да оправят два проблема-албанския и българския. Всичко останало е празни приказки.

4

Public enemies

преди 9 месеца

Защо се занимават с ВМРО че нещо не ги виждам в парламента и какъв фактор са в българката политика.

3

ШОВИНИСТ

преди 9 месеца

Русия винаги е имала тежки комплекcи от България заради великите победи на българската армия, писмеността и културата и страхотните плажове. Затова създадоха Македония и така наречения македонски език.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Буяр Османи насажда русофобия и с това плаши гражданите на Северна Македония.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Е и? Прави са за еврофобията!