146

Питам

преди 5 месеца

До Анонимен 163 Освем да воюва , Русия може ли нещо друго ? Да допринесе и тя нещо за човечеството , например.Пр-им-ити-ви.

145

Обява

преди 5 месеца

Заменям 100 милиона виртуални рубли за милион книжни долари!

144

Анонимен

преди 5 месеца

Русия изцяло мина на виртуална рубла, а ни още се разплащаме с хартийки!

143

Ти да видиш..

преди 5 месеца

Путин е решил да промени и западната финансова система.И да я промени като руската, да продават само природни богатства. Хи , хи..! Ама ние няма какво да продаваме.

142

Швейк

преди 5 месеца

Руският финансов батак също е без аналогов.

141

стефчо

преди 5 месеца

Преди 40 - 50 години имаше виц :Един советский человек иска да си купи вестник сутрин и пита продавницата:"Првада" есть ? Нет.... "Известия" есть ? Неть ..... "Русия" ???? Уже продана ...Толко "Труд" - одна копейка .....

140

дъждовна вода

преди 5 месеца

Русия обладава стратегическа дълбочина, а който няма ресурси и разчита тактически уловки, на външни доставки, външни инструкции и външна помощ, е осъден на крах.

139

Анонимен

преди 5 месеца

168, не вярваш в правилността и правотата на позициите си. Страхуваш се от обмяна на аргументи и пристъпваш към откровени груби обиди. Докретал си до цугундера. Плачевно.

138

Копейкин

преди 5 месеца

Путнската финансова система е най-напреднала. Тя включва безнаказани кражби за милиарди от елита под егидата на спец службите и безпросветна бедност и административен бич за народа. Тя е успешно приложена и в България. Вече и аз захлебих и смених жената с млада любовница.

137

Анонимен

преди 5 месеца

До "Когато имаш всякакви ресурси,вносът ти е без значение,селски" - добре, градски. Как забогатяваш ако не ти купуват ресурсите и не произвеждаш нищо с повишена стойност. Руснаците и хляб не могат да произведат без външно ноу хау. С тяхните ресурси може да няма глад, но дотам. Другото е знание, кадри. А парите идват като продаваш и внасяш отвън в икономиката - така се забогатява.

136

Русия пак ще спаси

преди 5 месеца

Когато имаш всякакви ресурси,вносът ти е без значение,селски.Чети повече книжки по политикономия,а не само тезисите на Козяк.

135

Па съм я бе

преди 5 месеца

Прав е.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Така е! Не е виртуална, като рублата!

133

Анонимен

преди 5 месеца

Само дето Руският БВП той го мери в абсолютни стойности в Рубли, чиято цена спадна. Много ми е чудно как икономиката печели заради повишените производства заради войната, икономиката печели и поскъпва като генерира пари отвън, а не когато върти пари вътрешно. В един момент това ще доведе до свръх инфлация и задлъжнялост

132

Анонимен

преди 5 месеца

От почти 2 години Русия, чиято икономика е на 5-то място в света, воюва срещу над 50 страни. В числото на тези 50 страни са Хегемонът и слугите му, Г-7, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От почти 2 години Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и цивилизованите, богатите и изключителните губят битката. Русия не иска да стига до Лондон, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

131

Анонимен

преди 5 месеца

Президентът Путин окачестви западната финансова система като технологично остаряла и изтъкна, че Русия показа и доказа, че може да преодолява всякакви колективнозападни санкции: https://dzen.ru/video/watch/6570361eaf90fa2926bf89f7 - https://dzen.ru/video/watch/6570cfdb5fdde42ef6aae115 - https://dzen.ru/video/watch/644799f381ad8d27a00bc82e

130

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на В.Путин! Истински държавник!

129

До Анонимен 156

преди 5 месеца

Обикновена завист, нали....

128

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв бизнес форум бе, той е във фризера!! Не се излагайте! Даже в Саудитска Арабия по стълбите на самолета слезе замразена мумия, щото Путин от месец е вече "във фризер"!!!

127

Анонимен

преди 5 месеца

Ми гледа укруя европата и краваря и те са го взели бая на сериозно, що така бе, цялото нато бая на сериозно го е взело, що така.