388

Георги

преди 5 месеца

Не ми пука принадлежност към нещо или някого не се изразява с паметник или територия това е остаряло

387

Анонимен

преди 5 месеца

Е това е държавата се тресе, а някои паметника, та паметника, а сега посред зима центъра да стане в кал и мръсотия, самосвали и др техника, да унищожат градинката и улиците и всичко в руини. Ще стане като жълтите павета, ремонт на ремонта. А после ще реват, имало красива градинка за отдих на софиянци, имало. Махането на паметника е най малкия проблем, после какво и как ще е.

386

Руснак

преди 5 месеца

Бутайте го и слагайте паметник на вашите господари бушовци,обами,рейгновци ,и байдъновци който донесоха демокрация в Либия,Ирак,Сирия и Афганистан от който бягаха през глава и си зарязаха самолети танкове и другите оръжия с който станаха за резил пред цял свят вашите по големи братя краварите !!!

385

Анонимен

преди 5 месеца

Махнете го и на негово място сложете паметник на хан Аспарух!! Срамно е в столицата да няма паметник на Аспарух!!

384

Анонимен

преди 5 месеца

Нетаняху-Господин Геноцид помля Палестина. Изби пред очите на цял свят десет хиляди души, половината от които деца.А всички тези с евроатлантическите ценности бяха принудени от баш менторите си богове отвъд голямата локва, да подкрепят това.И евроатлантическите ценности приключиха.Ни гък, ни мък за тях. Забравиха ги в една нощ, както забравиха и нацисткия поздрав с евро-атлантическа опаковка Слава Украине.Че нали тези ценности ви бяха начин на живот, бе евроатлантици?Има ли още вампири в България, които изповядват тия ценности?

383

Анонимен

преди 5 месеца

ПОТЪНАХА ГЕМИИТЕ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ Невиждана беда сполетя човечеството! Изчезнаха му евроатлантическите ценности! Вдън земя ли се навряха или потънаха в Марианската падина?В сейф на Световната банка ли ги заключиха или ги скътаха в някой тайник на дълбоката държава? Извънземни ли ги отмъкнаха и ги отнесоха на неизвестна планета?ПОТЪНАХА ГЕМИИТЕ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ - Скандално (skandalno.net)

382

Бай Иван

преди 5 месеца

Евроатлантическо толерантно решениие. Най-добре всички паметници да ги езграждаме сг,ваеми. Така ще може много по-лесно да си ги прибираме за "профилактика" като дойде друга власт.

381

Анонимен

преди 5 месеца

Напукани са главите на алчните ненаситни продажни слуги . Рано или късно ще ги застигне тежко проклятие! Откраднатото няма да им стигне за нищо!

380

Joko

преди 5 месеца

Правителството и ПАРЛАМАентът се тресът от скандали .София е без СОС и е засипана с проблеми. Та решихте , че в този бар дак най-важното е да се занимавате с ПСА ! Баво на вас. Да му мслят тези които ви избраха . . . .

379

Анонимен

преди 5 месеца

Да не говорим за професионалния атлантик майната му на православието! Цялата бита сметана на нашето общество, ревеше, та се пушек вдигаше, в прослава на евроатлантическите ценности! Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, НеврокопскоКакто би казала адв. Елена Гунчева беше ми евроатлантическо бе, хора!И изведнъж баммм!Тишина.

378

Анонимен

преди 5 месеца

Ахмед Доган от Дръндар препоръчваше евроатлантическите ценности, Карадайъ от Борино му пригласяше, Данчо Ментата от Карапелит се кълнеше в тях! Бойкикев и генерал Гном си ги бяха татуирали на едното място! На Баце, на Простата Кърджалийска, на Деситу и на двете Томита пъпът им гаче беше хвърлен насред Атлантика!Все отбор постсоциалистически евроатлантици, закърмени не с майчино мляко, а с водица от Атлантическия океан! Киро, Миро, Ленка и Асенка, че даже и Наско ( ако го помните ), се явявяха вече второ поколение евроатлантически каймак! Да не говорим за професионалния атлантик майната му на

377

Анонимен

преди 5 месеца

Ценни ще да са тия ценности, разсъждавах аз, макар че до ден днешен никой не е дал определение за понятието евроатлантическа ценност.Ценни ще да са, щом всеки, който почнеше да ги прославя, ставаше я депутат, я министър и си купуваше я замъче, я островче. Няма как да не са ценни, щом трийсет години ни задръстваха ушните канали с тях! Възхваляваха ги сороси, юнкери, урсули, байдъни, столтенберги, зелевци все първа ръка хора, световен елит, дет се вика! А на наша почва минчевци, фучевци ( Мама Фуч ), инджевци, дичевци, харалани, харизани и още една дузина мързелани, плевнелиевци, соломоновци,

376

Теодоро

преди 5 месеца

Долу гнусните ви мазни ръчички от таз светиня!! Слава на Русия и комунизма!!!

375

Васил Ботев

преди 5 месеца

Цялата купчина тор е в парламента и на козяк, грабвайте лопатите трябва да почистим ОБОРА

374

Анонимен

преди 5 месеца

....исторически Германия е млада държава.... Че тя и РФ е млада държава - от 1991г., преди това РСФСР, но изобщо не е тъждествена със СССР, а просто една от републиките. Макар че, ако се замисли човек, републиките в момента са точно 22 и между тях Русия няма. Руска им работа.

373

Анонимен

преди 5 месеца

До Sata NATO Нещо Малинов изчезна от хоризонта. Сигурно чисти подлогата в бункера в Ново Огарьово :) Даже може тенекиения медал, който му окачиха на корема да му е част от работната униформа. :)

372

Анонимен

преди 5 месеца

Сатанато си призна че е мек ........можеби нежен също???

371

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, см..., не усещате ли, че и най-тъпите вече не ви вярват. Търси се причина, каквато и да е била за да се постигне една, в най-добрия случай - безсмислена цел. Хората бяха обгазени, не могат да се озаптят запалянковците, от друга страна - отнасят го невинни минувачи, нищо и никакъв сняг блокира много градове, включително и столицата, има и жертви, което показва абсолютно безхаберие, а се търси цаката на паметник и се измислят какви ли не мотиви...Кой да ви вярва! Лъжци!

370

Sata NATO

преди 5 месеца

Да, по онова време другото жоже, ленинградското, още изглеждаше страшно (за глупците, де...)

369

Анонимен

преди 5 месеца

Сатанато ти си голям непослушко дете мое , истински натовски палавник