19

Eмигрант

преди 5 месеца

Хората те питат колко милиони ОТКРАДНА чрез болницата и ГЕРБ ти питаш за спасени животи ! Стадото понеже не може да мисли, а е научено да бъде контролирано и наведено е много лесно да го подлъже със спасени животи и да се покажеш като жертва изсмукала всички здравни осигуровки "влезли" в Пирогов ! На това овче стадо точно такива "спасители" на животи като този Димитров са необходими ! Липсват милиони той пита за спасени животи ? С такива измамници ли ще се пребори корупцията ?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Димитров призна,че тези дългове са натрупвани с години.Т.е.години наред никой не е правил одит на Пирогов и всеки началник е харчил колкото си иска.Затова и оня,който се возеше в джипката/Балтов/,и всички останали по веригата със зъби и нокти бранят сегашния началник.

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

От 3 год всички здравни министри изхвърлят от Пирогов управителите защо А изобщо не ги интересува здравеопазването Ел рецептите този ни наложи със сила и хич не го е грижа за достъп до здравеопазването на обикновеният българин ОСТАВКА

16

Анонимен

преди 5 месеца

А този доктор от Пирогов..колко къщи построи..всеки си е специалист в неговият си ресор...

15

8 МИЛИАРДА СА ТОВА

преди 5 месеца

ЗА ДА СТАНЕШ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПЪРВОТО УСЛОВИЕ Е ДА НЕ РАЗБИРАШ ОТ МЕДИЦИНА А ОТ КРАЖБИ. ХИНКОВ, КАЦАРОВ, ОНАА ФАРМАЦЕВКАТА С 8 БРАКА И ДРУГИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ.

14

баба мара

преди 5 месеца

за изхранването на болните нямам думи кои сключва договорите защо дават бялхляб които се изхвърля след това в коша за тази цел ами колко струва ампулата с желязокоято вкарват със системите защо не се прави тест за алергия забиите един пиронвъв всяка тоалетна защото това е резил в 21 век да няма къде да си оставиш чантата

13

Българин

преди 5 месеца

Леко лекарите да са "ангели" :) Много уважавам медициската професия, но не сте се закачили за тоя кокал от благородство, а след като завеждащия на КОВИД отделението Атанасов съветваше пациентите и да не се ваксинират срещу КОВИД в РАЗГАРА на пандемията, съвсем ми се промени мнението за "професионализма" в тази болница.

12

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 5 месеца

Всеки път като се смени министъра се сменя и шефа на Пирогов с думите"болницата има задължения".Следва прокурорска проверка-какво става,никой не пита.Явно отива в коша.Идва следващият д-р,който казва:"Болницата има еди колко си задължения,но аз съм я изкарал на печалба"И така всеки път,при всяка смяна,сценарият се повтаря.Излизат,подкрепят до следващият д-р.Така беше и при Балов,после следващият и т.н.Кацаров също смени д-ра,той си взе своето и си отиде по живо по здраво.Един и същ сценарий.

11

д-р Мънгарсон

преди 5 месеца

Че той министеро е кyку доктор

10

Майора

преди 5 месеца

Доклада е написан от бивш управител и финансов директор нс болницата преди управлението на д-р Димитров! Шефа на кетъринга обжалвал храната , е от преди! Няма смисъл за 23 години задълженията да се вписват на последния управител! Чисто политическа смяна на подменкаджиите , искащи да обсебят всичко в страната!

9

Анонимен

преди 5 месеца

В Пирогов дърпат от държавата и от сивата икономика. Лекари те да се отделят от държавната институция Пирогов.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Слушах го в колата на път за работа. Този директор има откровено мутренско говорене, а сега като му видях физиономията разбрах защо ГЕРБ са го инсталирали начело на Пирогов.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Лично съм свидетел тези "ангели" в Пирогов как поставят диагнози и назначават ненужни скъпи изслдвания само за да усвоят пътечките, без да ги брига каква психологическа и физическа вреда нанасят на пациента. Тоя Димитров е от същата долна клика!

6

Гьонсурат

преди 5 месеца

Да каже къде са парите, а не кой е качвал Хималайските върхове. Абе от къде толкова безочие в то народ бе с конкурс ли ги влизат в политредиците?

5

Михаил Тиков

преди 5 месеца

ох кеф

4

Аз

преди 5 месеца

В името на всеобщото благо (разбирайте благото на политиците) и този път ПП ГРОБ няма да разглобят сглобката. После разБойче Борисовски ще излезе пред камера и ще каже нещо от рода на - "Вие знаете ли колко по-зле ще стане ако няма правителство"!

3

:)

преди 5 месеца

Има доклад, по който нищо не коментира. Типично за гербавите назначения.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Нямам как да е на печалба Пирогов, всичко поскъпна ужасно много и сега този който помпа инфлацията (Кокорчо) да плаща. Освен това точно Пирогов, градския транспорт и ТЕЦ София не е задължително да са на печалба, това са институциии от които зависи живота на милиони!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Всички големи болници дуржавни крадят пари ,от където могат ,а частните болници крадат крадят здравнита каса ,това е много отдавна шефа на Пирогов нарича болницата предприятието ,откога Пирогов е завод бря )