55

Анонимен

преди 6 месеца

Десните в САЩ са путинофили и русофили. Нашите еврота са леви. Всички десни в Западна Европа и САЩ са против войната в Украйа и против Зеленски. Нашите евроатлантици са леви, евролеви.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро Тагаренко и Денко ще последват САЩ. Още да не пращаме бетеерите, защото Посолството променя Вятърът на промяната.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна може да се разглежда нещо като изостанала заради войната държава, фалирала почти напълно, вече бедна. А Израел дето евреите там взимат едни от най-високите заплати в света и живеят в лукс, на тях също им събират пари??? И хем войната е заради тях. Да събираш помощи за Израел е все едно да подпомагаш тероризма.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Упс, Миме ко стана че не вечеряаааме ? Сега контраотстъплението ще се задействува в бързи темпове. Разбира се това са фантазии. Войната ще си продължи със същия ритъм понеже парите от Щатите се разпределят и едва ли стигат до Украйна или стигат някакви трохи за Дзиленски и Сие.

51

Анонимен

преди 6 месеца

За първи път чувам, че законодателство може да бъде на някаква стойност. Ало, редакторът да си сипе едно кафе и да се разсъни! :)

50

Анонимен

преди 6 месеца

До Мда - Латиносите масово подкрепят Тръмп, който макар да не е католик, като Байдън, е твърдо за подкрепа на семействаата с деца, работа за всички и е против прайдовете и прочие. А и още нещо - повеечто латиноси, котио са граждани, не им харесва идеята, случайни хора, които не се знае какви са и що са, да си взлиат и да им точат от ситемата, па нека да са си от "старата им страна".

49

Анонимен

преди 6 месеца

До До 39 - Не знам, дали забеляза, но планът за провал на Русия, се провали воененно, инокомически и дипломатически. Не само, че Путин ще спечели войната, ами в моемтна Русия има най-боеспособната войска на планетата, а вече започнаха производство отновоа на танкове, на снаряди, както и на дронове от няколко месеца. ЕС и основно Германия наагаше санкции ... и видяхме! Русия даде с 2.1% назад ... а Гермяния с 4.85%. Отделно цяла Африка отхвърля американското и фрнеското влияние!

48

Анонимен

преди 6 месеца

А сега си представте и Тръмп да се върне, ама да е с ТОЗИ сенат, а не с предишните плюнковци.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Чичо Джо си е върнал здравия разум и не прахосва повече пари за евреите и нацистите. Днес е хубав ден за американската демокрация и за световната демокрация!

46

Академик Плъх

преди 6 месеца

Утре гласуваме 30 млрд евро помощ за Украйна

45

До 39

преди 6 месеца

Няма да сме следващата Украйна. САЩ са подготвили дългосрочен план за плавно унищожаваме на русия. войната скоро ще свърши. Но по целия източен фланг подготвят инфраструктура за бъдещата голяма война с/у Русия. Планът за новата магистрала Русе - Търново не е случаен. Бърза връзка от Гърция на север през БГ, Румъния и оттам Украйна. За доказателство само гледайте колко бързо ще в направят когато има интерес.

44

Зеленият

преди 6 месеца

Като няма долари за усвояване аз напускам

43

Един

преди 6 месеца

Тази "война" в Украйна е по скоро никаква война а американско шоу и перачница на безразборно печатани милиарди долари!Из ютуба гледам безброй украински видеа...основно технически и свързани с електрониката и виждам че на укрите не им пука...живеят си живота и то 10пъти по богато и добре от оссраната ни и пропаднала евроатлантическа к04ина!Газ си имат(руски)..чистак нови газови котлета да се топлят...дискотеки..мискотеки..забавления..ток си имат..а не като тука от 2 пръста сняг блокаж и студ!

42

Слава на Украйна

преди 6 месеца

А на нас кой ще ни плаща????

41

Генерал Атанасов

преди 6 месеца

Само господин Пеевски може да помогне в случая, веднага да задейства парламента и ние да изпратим необходимата помощ, за да може братска Украйна да изтласка окупатора

40

Мда

преди 6 месеца

Проблемът с границата 3 следният - 70% от латиностите са традиционно избиратели на Демократите и Байдън разчита на гласовете им в оспорваните и без дтугомизбори догодина.На латиностите не им пука за Зеленски или Украйна , но всеки има семейство и близки отвъд границата които иска да прехвърли в САЩ и въпросът с контрола е много чувствителен.Демократите не искат да гласуват законодателство което да ги разгневи и да удари избирателите им.

39

Мда

преди 6 месеца

Малко разяснения.Републиканската партия е традиционно консервативната част от американската политиката, докато Демократическата партия е традиционно левичарската част.Това за *** пейки дето бълнуват че републиканците били комунисти хаха. Само да напомня че Рейгън беше републиканец , а Кенеди - демократ !

38

Анонимен

преди 6 месеца

Чудно ми е, дали язовците ще съдят еленски преди да му резнат зелката или няма да рискуват да го оставят да приказва? Между другото залагам бутилка Джак, че следващата власт в това, което ще се нарича окраина, ще конфискува имотите и яхтите на еленски и шайката му!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна трябва да бъде съдена от международен наказателен съд по примера на Нюрнбергския процес срещу нацистка Германия през ВСВ.

36

Анонимен

преди 6 месеца

С една дума оленка,вече,няма да се пръцка ,по парижките бижутерски магазини.