35

2

преди 9 месеца

Ако това наистина е така, тогава подобна атака ще бъде погребална песен за Зеленски. Вялата украинска система за ПВО и без това не е в състояние да се справи с руските атаки, а след провала на гласуването на нов пакет от помощи за киевският наркокартел по принцип няма да може да се конкурира с руския ВПК. Може би руското командване се е уморило да чака зомбитата на киевският наркокартел да се самоубият срещу руските позиции и е решило да ускори процеса.

34

1

преди 9 месеца

Украйна е заплашена от нападение с "хиляди ракети". Американският анализатор от Евразийския изследователски институт Брандън Уайчерт направи изявление в социалните мрежи. Според него сега Русия трупа сили, за да "смаже" режима в Киев с един удар. "Русия събира повече от хиляда ракети, за да удари дълбоко в Украйна. Руснаците просто ще смажат Украйна. Цялият този бардак можеше да бъде избегнат, ако бяхме постигнали прекратяване на огъня след успешната отбрана на Киев миналата година", подчерта експертът.

33

Анонимен

преди 9 месеца

В Укроландия кога ще са изборите?

32

Анонимен

преди 9 месеца

Ха,Ха,Ха,Ха Алкохолната Мечка!

31

ясно като 2+2

преди 9 месеца

алкохолизирана държава с имена като Путин , Дупин и Курчатов не интересува никого -каквото искат да правят в блатото си.

30

Анонимен

преди 9 месеца

мисирката копирала на дойче зеле фантасмагорийте и ни сервира днешната доза Глупава пропаганда !

29

Анонимоус

преди 9 месеца

Всичко е ясно по руски. Допускат се само куци коне които ще загубят още на първия тур за да е 100% сигурно, че *** няма да загуби!

28

Ром"с

преди 9 месеца

Стрелков не е предоставил изборната си програма,а Бойко последните години и въОбще предоставял ли изборните програми на ГЕРБ или да е имало дебати между лидерите на партии по ТВ .. май не,а сме цивиизована и свободна страна ,нали тъй ни набиват в канчетата "честните" и" непродажни и свободни медии" ?!Ясно е че Путин ще победи ,както и бе ясно в последните 50 години в САЩ кой ще победи на изборите с изключение на Тръмп който хвърли в ступор "кукловодите" на САЩ

27

Ай сифич

преди 9 месеца

Путин никога не е получавал по-малко от 150% на изборите.

26

абе

преди 9 месеца

путин сега има 71,7%, а на изборите ще удари тавана - ами обичат го и му вярват хората, това е!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Значи в Русия,дето ужким е тотаталитарен режим има 5 кандидата за президент,а в САЩ дето ужким са мерило за демокрация има само ДВАМА кандидата и така както изглежда пак ще фалшифицират изборите...

24

Анонимен

преди 9 месеца

***, поне два реда за Путин в ОАЕ няма ли да напишете?

23

хаха

преди 9 месеца

Това материалче с спуснато и публикувано в доста мисиркини сайтчета. Но на ДВ няма как да се откаже, след като си дал д-то под наем.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Гиркин vs Путин? Тоя ли Гиркин, който оплеска отбраната на Лиман, тоя ли???

21

Анонимен

преди 9 месеца

Защо изобщо се хабят да правят "избори" там се чудя.

20

Христо Христов

преди 9 месеца

До 26 " Ти, 23, явно не само не си експерт, ами нищо не си...." - комплекси ли надушвам? Жалко и смешно...

19

Анонимен

преди 9 месеца

2018 отидох на екскурзия в Москва за великден и за моя изненада влезнах в църквата и след мен се появи Путин. Та може да се гордея само с факта че съм един от малкото които са го виждали наживо. Голям е въпреки ръста му казвам ви голям е и хората си го харесват дори и след тая война в която беше въвлечена Русия

18

Анонимен

преди 9 месеца

Няма руски патриоти в затвора

17

Пак

преди 9 месеца

Глупости.

16

ЛилиПут

преди 9 месеца

Жалка държава, непрокопсан диктатор и фалшиви избори, на тези палячовци може да се възхищава само човек с някакъв умствен дефицит.