46

Анонимен

преди 5 месеца

По-добре ги дайте на Украйна, че ако руснака дойде тука, БТР-и няма да ви трябват, само вазелин.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Тя и Украйна затова е на тоя хал, от съветници, като Тагаренко. И нашата армия толкова ще оправи тоя, ами по-голяма беля да не ни докара, както го е подкарал.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Кефи ме Тагарев как сваля кожи от гърба на народ от Русофили. Само така, те мълчат и скланят глава, давай още може, чак до ребрата и ще си траят.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Сега ще се окаже, че хем им ги подаряваме, та и даже ще ги доставим за наша сметка. После и реактора от Белене ще им продадем на цени от преди 10 години. Та да ни е честита непримиримата коалиция от борци срещу корупцията на ДБ/ПП/ГЕРБ и ДПС, ще ошушкат и малкото останало в държавата

42

и друго

преди 5 месеца

да дадат украйната по 10 милиона на брой, веднага ще им ги харижем. тези пари който уса-то ги дава, нали трябва да се харчат някъде? е да пазарят при нас на битака стара руска техника, пък ние ще вземем G-класи за граничарите, да се правят на баровци в селските кръчми по границите.

41

мдамм

преди 5 месеца

бг политиката е следната. Някой нарежда - дайте БТРите на украйната. Еди кой си казва дайте да дадем - МВР и армията нямат нужда от тях. Излиза някой назначен 1 бр кашик и казва - нямаме нужда от тях. После ги даряват. Те така стават всичките решения в държавата, излизат трима и казват. А по бай боково ви време беше по-лесно, той коли и беси, няма нужда да излиза някой да казва, всичко беше АЗ давам още 10 милиона отгоре.

40

ПроСоТо

преди 5 месеца

Тагаренко не само има вид на изпаднал в будна кома...Бръщолевинията и особено действията му са точно като на човек,току-що получил мозъчен инсулт..Да ви е честит,"българи-юнаци" !

39

???

преди 5 месеца

Тагарев защо се излага да говори по военни въпроси, от които нищо не разбира, като тези БТР-и?!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Тия БТР-и са правени да се движат само по магистрали нали Тагарев ?

37

Анонимен

преди 5 месеца

Точно тези колесни машани могат да монават през мокрия чернозем, а бредлитата и леопардите затъват. Русия има гуми и машини,които се придвижват в кишава среда. Могат да се видят в нета. Създавани са точно за тяйната земя, където няма как да се построи магистрала. Имат машини, които по принцип са много тежки, но гумите са специални и не затъват, колите не буксират. Това им е било важно през годините, не толкова банални коли за улиците.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Дайте един офицер от армията от бронетанкови войски да се изкаже бе

35

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев що лъжеш бе и що плещиш невъобразими глупости бе ?

34

Анонимен

преди 5 месеца

Нека да позная - Украйна няма да плати транспорта, а ще го плати Бай Пенчо Българина

33

Анонимен

преди 5 месеца

БТР не е високопроходима техника. Този или се прави на едеот или е такъв. Не могат да тръгнат в атака. А за какво ги иска Украйна. Да се снима с тях ли. Но толкова от министъра нали е съветник. Е не в България а в Украйна. И за това настояват от посолството. Или даваш или във вас.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Ти си с отпаднала необходимост ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ!!ВИЖДАЛ СЪМ КАКВО МОЖЕ ТАКАВА МАШИНА!!Трябвал снегорин за тях?!?!?При включени блокировки,с закачена зад него 122мм буксирна гаубица,БТР се вряза в пряспа,от която се виждаше само куполата с картечницата,счупи едно дръвче даже,докато я влачеше по баира!Мисля,че не усети даже снега..ТИ СИ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ БЕ!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро заверата Украйна се разтура, нема мангиз пара за харизване повече, нито снаряди. Тагаришвили да започва да мисли ден и нощ къде ще бега. Предателите на собствените си нации свършват като Саакашвили - в зандана.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Уkpaинckият миниcтъp yвъpтa, ycykвa, rлega ryзeн бъpзo ga ce ckpиe...

29

Анонимен

преди 5 месеца

Това не са машини, с които могат да тръгнат в атака. Тагарев за какво ги даваме на украйнците. Те очевидно не са и за отбрана. Противоречие.. Ти лъжеш нещо май

28

Анонимен

преди 5 месеца

Apмиятa oчakвaшe мogepнитe нeмckи "Бokcep", финлaнgckи "Пaтpия" и бълrapckитe "Pилa" 8x8, зa koeтo имaшe nлaн и ekcnepтни мнeния. Bмecтo тяx, oтнoвo noлyчи aмepиkaнckи pekeт в чepтeжи зa милиapgи...

27

Тагарев

преди 5 месеца

Магарев ти накрая ще изкараш че МВР то е акционерно дружество и президента Няма правомощия там!! Магарев и да те усведомя че окрайна е във безтегловност спонсорът и се отказа от нея на кой кво ше даваш незнам!!!