186

eдин

преди 9 месеца

Този Денков живее в някакъв балон.Не вижда какво е навън-за съжаление няма свестен политик.Има свестни хора но те не желаят да стават политици.ЕС не е правилната посока за България.Ние сме по средата между ЕС и изтока(Русия Китай).И трябва да маневрираме-тоест да не изпълняваме сляпо каквото ни наредят от ЕС но и да уважаваме Русия и най вече да гледаме българския интерес.Нужни са евтини газ ток вода -достъпни и за бедни - нищо не че било демократично.ЕС - това са санкции забрани бюрокрация

185

Инфлацията

преди 9 месеца

е 60% при храните и над 40% при услугите. Стотачките хвърчат. Да не говорим за повишени цени на ток, парно, вода. Инфланцията започна след като Борисов ни вкара в ERM2, чрез който ще ни пробутат цифровото евро, ЕЦБ ще ни вземе активите. И откакто Теменужка ни прати на борсата за газ.Василев комисионни 30% газ, народът плаща. От януари ЕРП-тата излизат на борса за ток, Василев реши, потребителите след декември 2025. Предвиждат на 2 г. вдигане на данък сграда и такса смет. Студ, глад и мизерия!

184

Денков ти

преди 9 месеца

Знаеш ли цените кви са бе момче

183

беден

преди 9 месеца

А значи живеем много по добре ама не го знаехме докато този рус ....... не ни го каза.

182

Българин

преди 9 месеца

След такива отчети и хвалби, сигурно отново ще им палят сламата в краката на полицаите пред Народното им събрание и Министерския им съвет. Слама има колкото искате. А водата за пожарникарите е поскъпнала. Това не го отчете премиерката Денков.

181

Икономист

преди 9 месеца

Този нека да се хвали колкото си иска. Не ме е почерпил, че е станал академик. А и не разбирам, какво е общото между физикохимиите и инфлацията. Едните се учат в едни университети, а другите в други. Те си се хвалят всичките, а хората им се смеят. Така беше и по времената на бай Тошото им от БКП-то им. После и те си прекръстиха партията, както турците си смениха имената доброволно. Ред е на Габриел да е премиерка. Тя нали си е кадърка на Герб.

180

Слам Нюз

преди 9 месеца

Сламения човек отчел, че цените на сламата паднали-предадоха от пресцентъра на ПърДенков !

179

Инфла

преди 9 месеца

"Инфлацията падна". Бре, как я препънаха! Направо я счупиха на две по-малки.

178

Анонимен

преди 9 месеца

Ще сте бедни само още 15 години, сега ни трябват десетки милиарди за нови ядрени реактори. След това обаче ще имате "евтин ядрен ток" ...ама друг път. Ваш Богомил Манчев.

177

Анонимен

преди 9 месеца

Ние сме вече най-богатите в света. В цял свят хората считат, че ядреният ток от нови реактори е суперскъп, у нас почти всеки, включително и премиерът Денков счита, че е супер евтин. Това има само едно обяснение - ние сме най-богатите в света.

176

Анонимен

преди 9 месеца

До "мазалото ви е пълно"..... и къде е туй магазинче? Живея в голям град и кг чесън върви от 6.50 до 8 лв за килограм... Лукът (български е 2лв.)Вие вече и с цените започнахте да лъжете все едно хората не могат да влязат и да ги видят самички..

175

сапуненото академиче

преди 9 месеца

Това невзрачно човече страда от маниакални амбиции .

174

Чичо Чеп

преди 9 месеца

Да бе, Мъск щял да отваря завод за тесли край Ловеч. Металната част ще се доставя от САЩ, а саповете ще са от българско меше!

173

мазалото ви е пълно

преди 9 месеца

ДенкоооФ , понамали малко наглостта ти , че става брутална . В кварталното магазинче днес чесънът 20 лева за килограм , сигурно някъде го има и по скъп , човекът не е алчен . ДенкоооФ , за чесън ти говоря не за черен хайвер . Най мразя някой да си въобразява , че живеем не в нашия реален живот , а неговото празнодумие. Човече ептен се побъркаате ., дайте на украинците да дадем и на американците да угодим .

172

Анонимен

преди 9 месеца

Догодина водата поскъпва с над 20% това е над 5 лева на кубик и това само в началото . Токът също ще поскъпне с 50% от юли 2025 . А от 2026 от 1 януари токът излиза на свободния пазар и макар обещанията че обикновения потребител няма да е засегнат ще се измисли увеличение за да се плаща от нас по скъпият ток на едрите консуматори които само те трябва да бъдат засегнати .Да , да направо инфлацията е паднала и е разбита.И еврото като дойде какъв живот ни чака от заем на заем и поемане на частичните вноски на дългове на нашите роднини съседки в ЕС със заеми в евро също.

171

Този...(няма да

преди 9 месеца

напиша какъв,за да не ми го изтрият)и другите сламени хора край него кога ще престанат с долната проба фалшива и нелепа пропаганда?Могат ли да ми обяснят защо във воюваща Русия инфлацията е 6,5 %,а в мирна България,мъдро ръководена от шарлатаните,с любезното съдействие на герби дпс,инфлацията е 8,5 %?Данните не са моя измислица,а западни,пиша го за сведение на троловете,които ще ме оспорват;не съм русофил и от червената плесен БСП,мразя ги от сърце за щетите нанесли на България,която обичам.

170

Точен

преди 9 месеца

Денков, ти в магазин влизаш ли? Не лъжи!

169

Истина

преди 9 месеца

Някой може ли да сподели контант за дилъра на Денков и обкръжението му? Според мен той има най-най-най-добрата оферта на пазара!

168

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Инфлацията е съвкупността от цената на ВСИЧКИ стоки и услуги, не само на един продукт. Аз пък видях продукт за 4 лв. на която цена никого не бях виждал такъв продукт с в толкова голямо количество. Кой как го разбира.. дето се вика.

167

Анонимен

преди 9 месеца

ДЕНКОВ НЕ ЛЪЖИ ПО БНТ- МИНАЛАТА ГОДИНА КУПУВАХ ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ НА ЦЕНА 8,99 ЛЕВА, ТАЗИ ГОДИНА НА 12,99 ЛВ. ХА СЕГА МИ КАЖИ, ЧЕ 44,444% Е НАМАЛЯВАЩА ИНФЛАЦИЯ!!...