108

Анонимен

преди 5 месеца

Странно защо за статия за Белгия, кравароробите пишат за Русия, която е далеч от Белгия и е повече от ясно, че няма да я напада.

107

Сата НАТО

преди 5 месеца

Еми станаха - като се броят и живите трупове - без ръце и крака, без очи или с половин глава или с пожизнена уринална торбичка и на памперси. Ами айде и полурусначетата да отидете да фърлите некой и друг крайник за Матушка Русь, стига клечали по форумите и задавали глупави въпроси!

106

Христо Христов

преди 5 месеца

До 112 "... вкарали в Белене дядото на мой приятел само защото е имал цех за обувки" - ц. Не е само защото. Има достатъчно примри на богати преди 9 Септември, които са се ползвали с уважение и са си работели и след това. Пример - собствениците на Големите Бургаски мелници - известна и уважавана фамилия в Бургас. Винаги е имало площад в центъра на Бургас на имто на вайката на собственика. Така чя оня старият най-вероятно е бил някакъв асоциален про'с'так.

105

Сата НАТО

преди 5 месеца

Спецоперацията на Колективния Запад по изграждане на клоунския имидж на Путин и подмамването на росияните да тръгнат след него и да си изедът боя, признавам, беше ювелирна. Фашиска Просия приключва 2023 година с минус 500 000 мужика, минус 50% от бойната си техника, нула териториални придобивки и едно 72-годишно джудже-полуиддийод начело.

104

Сата НАТО

преди 5 месеца

Президента Путин беше приет с почести, нахранен с вкусна закуска, изслушан и изпратен поживо-поздраво за среща с наследния принц на Саудитска Арабия. -----///------- Какво е това "наследен принц" на български език? Във фабриката за *** не ви ли указаха да не се издавате с русизми?

103

Христо Христов

преди 5 месеца

Европеидните про'с'таци гласуващи за ЕС стоят по-ниско в еволюционната стълба от африканските племена отпреди 130 години. Факт!

102

Христо Христов

преди 5 месеца

Белгийският премиер Летерме не знаеше нито какъв е химна на белгия, нито какво се празнува на "националния" им празник. Факт. ПП. И с право, защото белгия не е нито държава, нито нация...

101

Христо Христов

преди 5 месеца

Бащата на председателя на ЕС е върл фен на крал Леополд 2, рязал ръце и крака на деца и после изпращал отрязаните крайници на знатните белгийци като кралски подарък за Коледа. Това се е слечвало И след 1900г. Знамето на ЕС е звамето на Белгийско Конго по 12. Европеидните про'с'таци гласуващи за ЕС стоят по-ниско в еволюционната стълба от африканските племена отпреди 130 години. Факт!

100

Христо Христов

преди 5 месеца

До 94 "Тъмните мигранти затова събориха паметника на Леополд II преди 2 години.Ония само хвърляха мечета и смърчаха." - тоест ВСИЧКО Е ОК! Даже им е малко мачкането на белгийските сел'т'аци! Още МНОГО трябва!

99

Христо Христов

преди 5 месеца

И защо всеки говори за ЕС и НАТО да дават пари, а не за себе си? Защо този лалю не каже, че БЕЛГИЯ трява да даде милиардите? Дан'би защото е гей или от ония дет подписаха споразумението от Маракеш дето задържава държавите да осигуряват равен стандарт и на нелегалните имигранти? Белгийците са СЪЩИТЕ неграмотни и некадърни про'с'таци кат нашите европеиди, дет гласуват ЕС да им дава МРЗ. Факт.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Ооо шипка камъне и дърве

97

ъ

преди 5 месеца

Война не се води с третополови войници, зелени енергии и тенекии по за много пари. И най-вече за "евроатлантически ценности". За войната са нужни хора и идеи с които да бъдат поведени. Из колективният Запад отдавна ги няма и двете неща. И целите си бюджети да дават за оръжия, все тая, резултатът ще е като в Украйна, че и по-зле. Украинците поне имаха боеспособен личен състав. Имаха...

96

Кармазъ Сикиш

преди 5 месеца

Типична куха фуражка. Ам за какъв свят да се борят Велики Русия и Китай бе. За такъв в който вие ще печатате зелени хартийки, и целия свят ще ви работи за тях ли. ***, светът без белгия ще е едно по-добро място!

95

До96

преди 5 месеца

А за средностатистическия центаджия, коя е страната мечта.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Тия вместо за оръжение да дават пари на Африка, че що поразии са направили там ...

93

Анонимен

преди 5 месеца

Без армиите на Турция и САЩ, НАТО е една кръгла нула. Армиите на Турция и САЩ не са се доказали в истинска война и САЩ не са били ВСВ с Русия или Китай с пехота. Единствено бомбат с ракети но далече от САЩ. Турция няма спечелена война освен със смешника Гърция преди 100 г.

92

Анонимен

преди 5 месеца

Елитите на Запада са притеснени и има защо. Не е проблемът във военните бюджети, нито в Русия. Проблемът е, че в момента ЕС и САЩ едва ли могат да мобилизират хора и ресурси и за 10-дневни интензивни сражения с относително равностоен противник. Тя тая работа с *** не става. Още по-голям проблем на елитите е, че масовката в ЕС и САЩ започва да се пробужда. И ако се събуди, ще ги избеси за една седмица. Без Русия, Китай или други.

91

Теляци

преди 5 месеца

А наще и камъни няма да мятат.Ще им търкат гърбовете с кесия в полевите бани!

90

Анонимен

преди 5 месеца

Белгия е участвала в 2 войни.Около 5 дена е общо времето,през което се е водила битка от армията им :) Виж,във Африка,и по-точно в белгийско Конго,са били истински герои(срещу африканци,въоръжени с банан).Все още могат да се намерят снимки с купища отрязани десни ръце или одрани живи хора(любимо забавление на белгийските наемници).Тъмните мигранти затова събориха паметника на Леополд II преди 2 години.Ония само хвърляха мечета и смърчаха.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Раша си повярва и влезе в натовска държава такъв бой ще яде че свят ще и се завие .