143

Анонимен

преди 6 месеца

До ДО 161, А да отрежат яйцата на мъжкия, не може ли? Що за хора пишат тук?!

142

Анонимен

преди 6 месеца

Догодина водата поскъпва с над 20% това е над 5 лева на кубик и това само в началото . Токът също ще поскъпне с 50% от юли 2025 . А 2026 от 1 януари токът излиза на свободния пазар и макар обещанията че обикновения потребител няма да е засегнат ще плаща по скъп ток . Цените ще се покачват и ще ни убедят че спасението е еврото .И да с евро няма повече световната да смята в левове дали можем да върнем заем (защото всичко ще е вече евро за евро)и ще ни дават ,но вече като част от еврозоната и евро семейството . В едно семейство всички поемат частично заема на другия. Та така и ние ще правим . А и

141

Анонимен

преди 6 месеца

Я, Дърт Ром!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов: Абе тя държавата мирише на тиня и лай*на, ама аз пък съм изпран и ухая на свежест!

139

Анонимен

преди 6 месеца

ИСКА ДА КАЖЕ ЧЕ ОТ ПОСОЛСТВОТО НЕ ДАВАТ

138

Анонимен

преди 6 месеца

До до 157 Разсъждението ви е неправилно. А може би ще ти хареса, да бъдеш инвалид или се грижиш за инвалид и "богатееш" с тези смешни пари? А ако има злоупотреби, този проблем, трябва да бъде решен от контролни органи, а не да ощетяваш и лишаваш децата или инвалидите от средства. В други европейски държави, детските достигат около 300 евро, без дори да са инвалиди, жилище също им осигуряват на бездомните или инвалидите. На вас, все нещо ви "пречи", да решавате проблемите в държавата.

137

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не са осъдени и в затвора рекетьорите-измамници , които крадяха парите на пенсионерите с измами да хвърлят последните си пари? Това беше през твоето управление.

136

Анонимен

преди 6 месеца

До С-ИГАНИТЕ В НСНа теб, пенсията за деца с увреждания и инвалиди ти се вижда "много", но милиардите, които Боко и компания окрадоха , не?! Смешно, даже брутално изказване. Спрете първо корупцията и шуробаджанащината, от там тръгват многото злини и от алчност!

135

Анонимен

преди 6 месеца

Не може, на всеки , на който му скимне да проследява, причинява болка, разболява и убива хора с лъчеви оръжия, невидими за околните, да му се позволява фриволно да върши това с населението, не може, трябва да бъде защитено населението, трябва, намерете начин!

134

Анонимен

преди 6 месеца

Убийствата на обикновеното население се появиха, когато вие дойдохте на власт ББ, ЦЦ!***! Няма ли някой да забрани лъчевите оръжия и използването им от *** и пульо срещу хората в България и Европа, които ги разболяват и убиват, няма ли да се създаде някаква защита срещу това?

133

Анонимен

преди 6 месеца

Кабинета не работи и вреди. Но изборите са лоши. Я влезем я не. ББ.

132

Гадняр

преди 6 месеца

Със "съюзници" като Бойко и Пеевката не ти трябват противници ! Те са достатъчни !

131

така да знаеш

преди 6 месеца

*** , въобще се не усещаш , защото си много *** , че американците няма да те пожалят и ще ти приберат всички накрадени милиарди , теб ще захвърлят като онова оранжевото дето се въргаляше на нощното ти шкафче , така е след " употреба " при тях .

130

До Боррисoff

преди 6 месеца

Селски , нали като падне дерогацията пАри от Лукйл за хазната ще клонят към '0" . каква е файдата за БГ и народа като санкционирате рафинерията. Добрев и неговият градски Вассилчов ни проглушиха учите , че ЛукОйл дължал 700 млн. Оказа се , че и двамата лъжат и се държат като амбулантни търговци.Рафинерията НЯМА никакви задължения към данъчните. Анадъм !

129

ПроСоТо

преди 6 месеца

значи според РОМЪТ,блестящо илюстриран с горната снимка,да "съборят" правителството е "пълна глупост",но да го ОСТАВЯТ и СТИМУЛИРАТ да взема СЛАБИ и ВРЕДНИ решения, Е проява на чутовна полическа "МЪДРОСТ" ??!!!!!!...Луд до лудия,мила моя майно льо,КРЕТЕНДОКРЕТЕНА !!!

128

Ангеларий

преди 6 месеца

А коя е Мата Хари?

127

фанат за топките

преди 6 месеца

Буцито ми прилича на бръмбар с набита на едното място сламка , знаем кой му я наби , сал бръмчи , на в " правилната " посока лети .

126

тиква кво шъ каиш

преди 6 месеца

Нефелно , некадърно , че и йош бол такива , ама да го подкрепями . Нема да питам поради кви причини единствено да не слушам глупости.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Решенията на кабинета на добри, но прекалено сложни за простата тиква на бойко борисов

124

Анонимен

преди 6 месеца

БОЙКО БОРИСОВ СЕ УВЪРТА ОКОЛО ПП-ДБ ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ МАГНИТСКИ