32

эъ

преди 9 месеца

И защо се дават повече пари от бюджета за здравеопазване, като в системата са предмно пълни безхаберни и близки до слабоумието лекари ?

31

Емигрант

преди 9 месеца

Ама вие в тази България наистина сте като стадо овце на което овчарите са политиците и каквото ви измамят това е истината за вас ? Нямало безплатно лечение ха ха....остана да ви кажат, че няма и здравно осигуряване което покрива всякакво заболяване, преглед и т.н.,....пещерняци....

30

Анонимен

преди 9 месеца

Напротив, това не е единствено недостатък на системата. Не може да си специалист, при теб да дойде човек с проблем, а ти да не вникнеш в причината. Поне от самоуважение, ако няма съпричастност. Човек да си свърши работата както трябва.

29

баба мара

преди 9 месеца

навсякъде е така аз в мом ходя по мъките на здравеопазването кошмар е аконямаш някои познат никаква организация в тоалетните на болниците няма единпирон да си закачиш багажа с които си пристигнал от село и трябва да държишчашката за урина пирогов и исул са строени преди 60 години сега е 21 век

28

Анонимен

преди 9 месеца

Ако някой ви каже, не се събуди след опойка много тежка беше операцията - Не му вярвайте, няма човек който да не се събуди. Лекарските грешки водят до несъбуждане на пациентите.

27

Емигрант

преди 9 месеца

До 21анонимен2 - Сериозно ли?Ти бил ли симнякъде в държава от ЕС да се лекуваш, че говориш наизуст или слушаш какво ти говорят политиците които си избрал и които ти вземар здравето с измами и уйдурми?Всеки тук има здравна карта която показва,че е платил здравна усигуровка и никъде никой не му иска пари за ле0ение, за прегред, за лекарства в болницата която го лекува, ползва намаление на лекарствата изписани от лекуващия лекар,пенсионерите са с 90% намаление на лекарствата, а за безработни безпла

26

Мария

преди 9 месеца

Това не е нищо. Една вечер моят баща започна да диша трудно, посиня в лицето, извикахме бърза помощ, дойдоха наистина навреме, ама казаха, човекът получава инфаркт, няма смисъл да го караме, той си отива. Попитаха на колко е години, казах им на 78 е. Само казаха, ехее! И си отиде без никаква помощ, малко след като дойдоха, просто казаха -няма смисъл да го мъчим, той си отива. Издъхна без помощ! Мислех да ги съдя, но си викам, няма смисъл да се ходи срещу вятъра. А можеше да поживее още.

25

anonimen

преди 9 месеца

Моя позната с болки в корема отива при известна професорка-гастроентерелог. Нищо ти няма, запек, на ти фибри и ела пак. След два месеца бутане в Софиямед колоноскопия - трети стадий колоректален карцином с метастази в черен дроб. Мъчи се три години с химиотерапия и резултатът е ясен на всички

24

Анонимен

преди 9 месеца

Така е във всички болници в страната. Вдигат само здравните такси, безработните също плащат над 30 лв. месечно. В болницата пак плащаш под масата, чакаш, викат ти, подиграват се, игнорират те, държат се все едно не си човешко същество. Сестрите не могат една вена да уцелят с иглата, но за сметка на това са брутални в гаврите си. Не случайно гробищата са препълнени от т.нар. специалисти. В гр. Смолян е отчайващо положението също.

23

Анонимен

преди 9 месеца

И моята майка си замина от този свят, лекувана с поставена сбъркана диагноза. Седем години доктори от най-различни болнични заведения изписваха лекарства и я уверяваха, че страда от неврологично заболяване. Когато не можеше вече да диша "установиха" истинското заболяване. Но късно. Това е нашето здравеопазване. Хем плащаш, хем умираш.

22

Гадно

преди 9 месеца

Моят баща е на 86 г и напоследък много боледува, по болници, викам му, татко, ми то че няма да се оправиш, ами дано по бързо да си се отървеш от мъките. Лекарите казват и без тва, че на тая възраст абсурд да се оправи.

21

Емигрант

преди 9 месеца

Когато усилено и целенасочено отглеждате същества като N 9, дори и болници не са ви нужни, нуждаете се от палачи ! Била жената на 85, което за това животно означавало, че миришела на гроб ???

20

Анонимен2

преди 9 месеца

До 8 няма нищо безплатно в ЕС

19

До 14

преди 9 месеца

Още ли не си научил, че Англия излезе от ЕС ? Човекът ти говори за ЕС !

18

Анонимен2

преди 9 месеца

Сблъсках се с доктори които нехаят лъжат подиграват се с пациентите се Направо останах сащисана

17

Анонимен

преди 9 месеца

Моята баба почина на 87 години, ама викаше никъде нема да *** карате, по никви доктори и болници, я са стара, и да си умра вкъщи, а не по моргите. И така й стана, вкъщи си почина. Доктор не видя

16

Анонимен

преди 9 месеца

Така не можаха да поставят диагноза на майка ми, въпреки, че влиза в две болници, в едната от които 2 пъти. Първо казаха може би рак на дебелото черво, после, че не е. След това исхемия на стомашния тракт, оказа се, че не е. През цялото време беше с болки и накрая я наблъскаха с лекарства за притъпяване на болката и тя се обездвижи. Тогава казаха метастази в гръбначния стълб, въпреки, че в разчитането на скенера пишеше туберкулозен спондилодисцит. Така докато се лутат тя почина.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ами, тя кво иска, на 85 години и да е здрава като бик, няма таквиз.

14

Аз

преди 9 месеца

До Емигрант - като знам в Англия в провинцията как е ..... ние като тях няма да станем но те усилено работят да станат като нас. Даже в някой отношения са ни надминали вече

13

Аз

преди 9 месеца

До Анонимен11 - ти родители нямаш ли?